13

Анонимен

преди 6 години

Vzemaite merkiEdin metur i pochvaite da merite.

12

:>)

преди 6 години

Ne se sabiraite po 11 .Za da mogat bistrishkite tigri da zapishat slugebno 3 to4ki za da se klasirat za cupata na UEFA. Ponege imaha kontuzeni igra4i polovin godina i sega oshte ne sa vav forma koto Pele.

11

Доган

преди 6 години

Най добрият случай е с ловджийски кучета белким ги подушат

10

Българина

преди 6 години

Бдителност в целия европейски халифат! В южна африка е по сигурно, защото белите са малцинство, но не се самовзривяват като не ги кефят черните

9

Анонимен

преди 6 години

80 процента от населението на лондон е от мюсюлмани. Колкото и да се оглеждаш е трудно да прецениш кои точно ще се взриви ;)

8

Анонимен

преди 6 години

Да си отварят очите на четири. Да избягват хора с ***, шалвари и бради. Да се придвижват на прибежки или пълзене.

7

Анонимен

преди 6 години

Боже, каква нещастница!

6

Okrajno

преди 6 години

Nai-golemite teroristi se razhojdat v rbg s falshivi adresni registracii - nerde asker, jandar?!

5

Анонимен

преди 6 години

Им кой съветва това, тази Очиларка ли? Да каже точно как да бдим? Не може разбира се. Общи приказки на лаици. Гаранция никъде няма!!!! При толкова милиона в Лондон, пълно метро, всякакви отвсякъде, как да разбереш, че някой ще се взриви? Има някакъв шанс да не се мотаеш в централната част и да ползваш метрото в късните часове когато е спокойно. Има шанс ако експулсират всичко за което има данни, че се радикализира начело с имамите и ходжите. Но няма да го направят! Някой ще загуби милиони.

4

Веско

преди 6 години

Много ценни съвети! Сигурно цял отдел в министерството се е трудил два дни с извънредни. Това дали

3

Сноу

преди 6 години

Това с ислямистите ми писна. Сега очаквам извънземна инвазия..

2

х

преди 6 години

вместо да изгонят всички *** и да спрат притока на нови такива, те ще ни променят живота с "там не отивайте, тука не се събирайте", ще играем по свирката на някакви ***

1

Анонимен

преди 6 години

Ей, нямам късмет. Тъкмо бях решил да ходя да работя там и да им чмстя атомното бунище в Селафийлд и те започнаха да ги гърмят с бомби. Сега ще дигнат мерките за сигурност и ще но отрежат нас българите.