9

Анонимен

преди 6 години

Ако, Кинокритика! Представянето и снимките са направени в Сингапур. Ако смяташ, че там хората нямат акъл и трябва да питат някакъв дърт инвалид като тебе кое е хубаво и кое не, значи нямаш изобщо представа нито за света, нито за хората. Гледай си руските чукундурски филми и трай. И всеки ден трябва да целуваш краката на хората наоколо, че си жив и не си разчекнат и хвърлен на гладни ***! И помни, че това може да се промени всеки момент!

8

Кинокритик

преди 6 години

Ако говорим за сериозна фантастика това са книги от ранга на Соларис, които разглеждат срещата с различен вид разум, което е най-вероятно да се случи. Но тъй като това са сложни и философски теми, те ще бъдат скучни за масовия зрител. Най-удачно е да натъпчеш различни уpoди в кръчма подобна на каубойски бар да се стрелят не с револвери, а с лазерни пищофи и мечове; всички обаче се интересуват от пари, пари и пари. И най-важното, свободата ще дойде само от тесен кръг посветени джедаи.

7

Анонимен

преди 6 години

Първите 3 филма наистина бяха едно от най-качествените идеи в историята на киното. След това легендата се превърна в сериал заради алчността на създателите. RIP Star Wars!

6

123

преди 6 години

До 6 "Киникритик"Ти чел ли си фантастични книжки като дете, а и след това ? Очевидно - НЕ! Иначе щеше да си развил фантазията си! Щеше да си представяш междузвездни пътешествия, покоряване на чужди (далечни) планети, звезди...галактики. Романтично е, но..за теб не е - уви! Да, има известно насилие, но...такава е човешката реалност! По-добре ли ще е да гледаш подобни идеализирани филми - САМО ? Обаче ти се изказа, като истински критик на McDonald's, защото като малък си чел готварски книги САМО

5

Оногондур

преди 6 години

Поправка от мен-такава история ще има и през лятото на 2018 г. Моля за извинение за неволната грешка.Поздрави.

4

Оногондур

преди 6 години

Редакцията,малка корекция на описаното в статията ще направя,ако ми позволите.Та значи, "Компанията й вдъхна нов живот, като обяви нова трилогия. "Дисни" вече събра 3 милиарда долара приходи от прожекциите на първите два филма от нея...."Корекция- до сега е излязъл само един филм от тази нова трилогия,това е "Силата се пробужда". Онова което от статията се смята за втори филм - "Rogue One" ,е просто отделна история.Такава история ще има и през лятото на 2017 г. за младият Хан Соло,според слуха

3

Джедай

преди 6 години

Честито и за още много, много години в една далечна галактика...

2

Истината

преди 6 години

Звездичките в коментар 1 са от цензурата в днес бг и замениха нечленувата дума "духът".

1

Истината

преди 6 години

Междузвездни войни свършиха с шестте филма на Лукас. Това, което пуснаха уж като продължение е някаква пародия и не притежава духa на Междузвездни войни.То на американците всичко може да им пробуташ, но това не променя реалността.