39

ИСТИНА

преди 6 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

38

Анонимен

преди 6 години

Какво им са криви милионите цивилни мюсюлмани избити от американските, британските, френските и белгийски ракети и бомби - Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Йемен, Мали? Само в Ирак жертвите стигнаха близо милион - те ли са създали оръжията за масово унищожение на Саддам които се оказаха измислица, те ли са нападали Кувейт?

37

Анонимен

преди 6 години

26 май 2017. Най-малко 35 цивилни са загинали в Източна Сирия от въздушни удари на водената от САЩ коалиция. Това е втори подобен случай в провинцията в рамките на десетина дни.

36

Анонимен

преди 6 години

Американските терористи взривиха с бомби хиляди цивилни включително и много деца в София, а българите после издигнаха паметник на терористите убийци.

35

Мъдреца

преди 6 години

За да има разумни отговори трябва да има разумни въпроси. Като например - защо ислямските "бойци" (слагам в кавички защото това не са никакви бойци а са едни безмозъчни недоправени онанисти без представа и способности за реалния живот) решават да воюват срещу мирното население на Европа, а не срещу политическите и военни причинители на техните "проблеми"? Какво са им криви цивилните младежи на Европа? Какъв смисъл има това "отмъщение" когато директното следствие е повече омраза и разделение?

34

Мънго Джери

преди 6 години

След всеки атентат сме свидетели на Copy - Paste на реакциите ! И никакви смислени действия да не се повтарят! ЕС управниците са си сложили едни "черни очила" и отказват да видят Истината ! Това за съжаление е гаранция че атентата в Манчестър няма да е последен!

33

помните ли

преди 6 години

Не човешки престъпления?а агресията срещу Ирак и Либия в която участваха Англичаните където загинаха стотици хиляди деца,жени и мъже какви престъпления са?

32

Анонимен

преди 6 години

Най спокойните места за живеене в света са Гренландия,Шпицберген,Северна Кореа.

31

Пустиняк

преди 6 години

Ганьовистите от ориенталската *** оплакват Европа. Новини за далавери, измами, тежки престъпления на управляващата ги пасмина, не тревожат покорната ***. Не коментират. Но за Европа много знаят. Там са баш отворени и наясно. Че Манчестър, както и всеки английски град е в пъти по спокоен и сигурен от всеко бг гето, това коментиращият ***, дето вечер го е страх да слезе пред блока да си купи ракия за довършване, че да не го пребият децата на съседите, НЯМА КАК ДА ЗНАЕ.

30

Дойче Веле Кольн

преди 6 години

Важно е да се стои на двете опорни точки, подадени от американския еврей от унгарски произход -Геургиу Шорош:1. Исляма е религия, исляма е мир.2. Исляма няма НИЩО общо с исляма.

29

байхейс

преди 6 години

мусулманина дето го назначиха за кмет на Лондон да не забравите да си го преизберете и още "бежанци" да си внесете

28

Наблюдател

преди 6 години

"Защото терорът не ни е взел страха, не ни е поставил на колене!" -- това не, просто ви е взел акъла и като крави в кланницата си пиемате съдбата, щото от мислиманците не всички блили терористи...

27

Анонимен

преди 6 години

До 39Кое в западния живот? Правото на избор при определяне на властта, правата на жените да учат и да избират за кого да се омъжват, правото на гейовете на живот, правото да слушаш каквато искаш музика, да изразяваш свободно мнение за подобряване на обществото, да критикуваш идеи? Твърдението ти е типичното за исляма вменяване на вина на жертвата.

26

От Англия

преди 6 години

До днес не съм чул тук в Англия да има ден на траур или да предстои по повод смъртта на толкова млади хора и деца,няма такива работи тук,черни знамена ,специални програми на медиите.Нищо такова.

25

Анонимен

преди 6 години

Посочи ми източник с това изказване + източник с числа на децата-жертви на бомбардировки. И някакво доказателство, че е имало официална политика за избиване на цивилни.

24

Анонимен

преди 6 години

32 Представяш ли си на тези толерасти- лидери в Европа какво щеше да им се случи при Фюрерът?

23

Анонимен

преди 6 години

Могат да се депортират в страните на произход на родителите си. Той може много лесно да се установи. Огромното мнозинство мюсюлмани в ЕС са 1-во, 2-ро или 3-то поколение. Ако наистина бяха толкова потиснати в чуждите държави, можеха да емигрират в мюсюлмански държави.

22

Анонимен

преди 6 години

До 22Посочи източника на данните си, за да ти повярвам. Да се види кой ги е избил, неволно или целенасочено, използвани ли са като жив щит. Сега се сещам за децата в Япония през Втората световна война, еврейските деца в Германия по време на нацизма, децата във Виетнам. Някой да е тръгнал да взривява мирните жители на другата страна? За децата в Йемен, бомбардирани от Саудитска Арабия не ти ли е жал? Също мюсюлманчета. Ако имаш достойна кауза, достойният отговор не е насилието срещу беззащитните

21

Анонимен

преди 6 години

до 26 Алоооуууу, тези атентати в Европа започнаха да зачестяват драстично, точно когато границите на Европейските държави станаха отворени за уж бежанци от Изтока. Това е от 4-5 години.

20

Анонимен

преди 6 години

Искате да ми кажете, че САЩ, Русия и Европа не могат да се справят с 50 хиляди бокклука - колкото е ИД за 1 седмица и да ги заличат от лицето на земята?