40

Анонимен

преди 6 години

След като 13 годишно дете и човек в инвалидна количка изкачи Еверест, нещо веганите не са актуални

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45, то и ние не искаме мнението на веганите, но те непрекъснато ни го натрапват

38

Анонимен

преди 6 години

туй веган някаква титла ще да е.

37

Анонимен

преди 6 години

Само не разбрах защо новината е предадена с цел да оплюем събитието? Като се започне от заглавието и не се разбира смисъла на статията в този си вид.На пръв поглед човек да си помисли че се е бил загубил и са го намерили и заради това се съобщава че е добре.Както и да е ,да е жив и здрав, ако ще да е обратен, все ми е тая какво слага в устата си.

36

Анонимен

преди 6 години

Всички плюещи по Скатов са мързели със залиняла мускулатура, грозни тела и набръчкани лица от постоянната употреба на алкохол и некачествена храна. Много от тях имат огромни търбуси, кръвното им минава 200 но са взели да дават акъл след като никой не им иска мнението. Последното им физическо усилие е било най-вероятно някоя 1-во майска манефистация преди 30 години.

35

Анонимен

преди 6 години

Аз пък, тъй като много обичам ягоди (и държа всеки да знае!), се надявам когато един ден изкача Еверест да напишете подобаващо: "Българският любител на ягоди - алпинист Едикойси изкачи Еверест".

34

Анонимен

преди 6 години

Един веган или вегетарианец (или обратен) ако не разкаже на всички, че е такъв не може да заспи спокойно. Какво ядеш и с какво си лягаш, са въпрос на личен избор и на никой непознат не му ПУКА.

33

Руския

преди 6 години

Браво на момчето. Успеха е голям.Но стига с това парадиране с веганството. Ясно е че това е противоестествено, противо биологично и граничи с иззродщената и перрверзията, но в хранителен а не сексуален аспект.Така че право на алпиниста и жалко за човека!

32

хобит

преди 6 години

Ако събираше салфетки сигурно щеше да е първият алпинист с колекция от салфетки, изкачил Еверест.

31

карина

преди 6 години

До Анонимен 38Не плюем човека, а сме против това да се парадира с един личен избор какъвто е веганството. Той ли го иска да е така, сайта ли го предава в такава светлина, но това прави лоша услуга и разваля иначе чудесното впечатление от това постижение. Някак натрапчиво и досадно е.

30

Анонимен

преди 6 години

Тези които го плюят тук - турци ли са?Веганите не ги разбирам, и не искам да ги разбирам, но да плюете човека е нагло

29

карина

преди 6 години

До Анонимен От Сливен - меката на веганите :)))

28

Анонимен

преди 6 години

От къде е той?

27

до Lora

преди 6 години

И аз съм на твоето мнение, вегетарианството не е добро за човешкият организъм. Интересно защо не се казва, че почти всеки човек с автоимунно заболяване е бил вегетарианец!!! Вижте във фейсбук, групата на АИП, момичетата разказват подробно.

26

Анонимен

преди 6 години

А най-важнотоне е казано, че не е българин, а каракачанин.

25

Щирлиц

преди 6 години

Чорапи носил ли е?Уточнете го това,важно е за историята.

24

Непревземаем

преди 6 години

До до НепревземаемИлиевски е ял сръбски...плескавици.

23

Men

преди 6 години

Веганите не са модерни вече. Сега трябва да е травеститс, който поне пет пъти си е сменил пола, минал е през веганство и на края се е хранил само със светлина.

22

gogoll

преди 6 години

С това "веган алпиниста" вече се прекалява и дори дразни. Постижението - самото изкачване на Еверест и дублирането на осемхилядник за 6 дни, е достойно, за да се гордеем с него. Но "веганът алпинист", "за първи път веган" и т.н., ми идва в повече, особено като гледам и снимките на усмихнатия с "веган бузките".

21

до Непревземаем

преди 6 години

Да, 1989 г. Димитър Илиевски от Битоля се качва, но загива при слизане.