12

дрън дрън

преди 6 години

Иване , организирайте се младите и на протест-само така ще ви чуе"държавата" !ама ви е страх ,на думи сте силни само ,всеки си хванал връзки тук там и го е страх да не ги изпусне - Е Така Нищо Никога Няма да се промени.

11

Прованса

преди 6 години

Трябва да направя реклама. Викам актьори за VoiceOver. И настъпват кошмари. "Ама не, не такова "ие", кажи твърдо "Е" ! А той: "Ми, казвам си го твърдо "ие"." Вярно, че са ми евтини, 10 кинта е за запис до 30 секунди, но това е плява, ***. Изобщо, проблем е.

10

Писна ми!

преди 6 години

Ама наистина ми писна от просяци! Талантлив си си бил?! Ми направи продукция, ипотекирай жилището си, спечели, стани милионер! От това жалко мрънкане и просене на пари ми се гади! Все недооценени, все неразбрани! Ай сиктир бе! Отивайте да отглеждате ***! Опитахте да сте актьори - ми не ставате! Стига просене!

9

vlady

преди 6 години

Има стойностни творци, за които изкуството е призвание, начин на живот, ескапизъм и т.н. и го правят на практика заради самото него, но имат своя аудитория и не претендират за държавни дотации. Бил съм на фестивали като Autumn Souls of Sofia, Doom over Sofia, November's Doom Days с голям брой такива творци. Преди около месец гостува един такъв творец Peter Tagtgren и Mixtape беше претъпкан.

8

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че българин играе Рик в Живите мъртви :)

7

Културовед

преди 6 години

Така, очевидно е, че хората хората търсят отговор на глобален въпрос и подсъзнателно игнорират останалите думи на Иван Юруков. И това е кристално чиста логика. Правенето на изкуство, заради самото изкуство, пък и с държавни пари е гротеска. Изкривен и пошъл метод за изхранване на млади хора от които иначе би станало великолепни сервитьори, аниматори по курортите, забавни таксиметрови шофьори. Не съществува нито една причина да се дотира изкуство. Истинското такова - ще намери аудиторията си.

6

Объркана държава

преди 6 години

Не ползваш топлофикация, но си длъжен да плащаш. Отнасяш се с благосклонно презрение към българските актьори, но нямаш избор - пак плащаш. Ама нито слушам българска музика, последния път когато пък ходих на български театър бе като пионерче, под строй. Няма не искам, няма недей. Защо ме рекетирате?

5

Анонимен

преди 6 години

Обратно,Иванчо!Младите ,трябва да се погрижат за държавата си!Колко хора са загинали за да я има ,та сега да си раздавате измислени награди!

4

Любопитко

преди 6 години

Какво работят актьорите? Не бе, наистина питам. Учихме в училище, че за да получиш пари трябва да създадеш продукт или услуга, които да са по търсени от конкурентните, с по-високо качество, в крайна сметка - пазарът да оцени стоката или услугата. Та, не разбирам защо тези страхотни таланти не прибират купища пари като създават страхотен и търсен продукт? Някой ги спира ли? Днес, с интернет целият свят е в краката им. Това наистина е мистерия.

3

Часника среднис

преди 6 години

Болно ми е като гледам как някои колеги отравят ей такива млади и талантливи момчета като ги зариват с пари и материални придобивки, унищожават цвета на нацията ни! Парите са отрова за таланта, който дава над 500 лева на талантлив и умен младеж е национален престъпник!

2

Анонимен

преди 6 години

Ивaне, Иване, на кого от това интелигентно правителство му дреме за културата и образованието? Неграмотни, необразовани, поставени на местата си за да са послушници на един самозабравил се ***. Ако той има необходимост от култура и образование, за 15 години щеше да си проличи. Ниското му ниво води до неглижиране на културата и изкуството, защото самият той няма необходимост от духовен живот. Интересува го само елементарен PR. Всъщност мрази интелигентните, защото на техния фон изглежда смешен.

1

Замислен

преди 6 години

Държавата да се погрижи ли?! Що така се говори за МОИТЕ пари, като нещо имагинерно?! Куци, кьорави, сакати ли са актьорите ни, че трябва да ги обгрижвам АЗ ?! Не съм чул до днес за актьор на заплата в Холивуд! Ама и Холивуд не е чувал ца пълчищата бездарни мързеливци наречени "български актьори".