32

МВР да докладва

преди 6 години

Иска се срочен ДОКлад писмен за стотиците милиони корупционни пари прибирани от Цветанов и съратници за монтажа на нагло терористични камери вкл в детски ясли .Досега е известно че терористите около Борисов ограбващи десетки хиляди милиони от народа прибират поне по 30% ефективни от превежданите на престъпници ограбени от народа пари.Не остана здраво дете в училищата заради тези мръсни престъпници.

31

АМАн от корупция

преди 6 години

OKaza se че турски терористи провеждат нагло ограбващи мероприятия срещу СОфия.Става въпрос за НАГЛО престъпна корупционна разработка целяща да увреди БЪлгария и да прецаква милиони водачи и пътници дневно с нова тежко терористична СПИН активна техника недопустима за земята.Предлагат се арести за престъпниците от министерства и в едомств а и техните помагачи.

30

Мими

преди 6 години

абе как може най-ниски такси да има у нас, направо шантава работа. никога няма да си оправим таксите така. и да не се съобразяват с тия безумни жалби вече, че аман

29

Анонимен

преди 6 години

Я кажете..."винетка" да не идва от"Винету"?

28

аман от терористи

преди 6 години

Както виждате наглите престъпници искат да ограбят стотици милиони от народа за монтаж на жестоко вредна анти човешка техника с която д а увреждат тежко милиони пътници и автомобили ежеминутно..НАправете проби само на 20 км участък монтирайте терористичните съоръжения натоварете виновните длъжностни лица и ги разкарайте напред назад поне 9 часа.. СНимайте ги с мултиспектрални диагностични камери преди качване и след експеримента.

27

Kavaldjiev

преди 6 години

Abe vie u red li ste? Za edno duivane davate 3 zvezdi? Alou ankelkuva...

26

Факти

преди 6 години

В Сърбия, Македония, Гърция и Турция - винетки нямаОт всичките ни съседни държави, винетки има само в Румъния. Годишната винетка за лек автомобил в Румъния е 28EURСледователно: Родните винетки са с най-ВИСОКИТЕ цени спрямо съседните страни.Ако министър Нанков е казал такова нещо - ОСТАВКА! Един министър не може да се изказва така неподготвен.Ако списвачите на статията са проявили лично творчество - уволнение! Един журналист не може да си измисля произволни подзаглавия.

25

Hub

преди 6 години

Teroristkata lili pavlova da si *** vinetkite.

24

РАстрел за терористи

преди 6 години

Всички пътища в БЪлгария с а правени с ограбени пари от народа.Терористите на власт в София вместо да събират пътни такси от чужденците при влизане в БЪлгария тероризират народа който няма пари за оцеляване..

23

АМАН от терористи

преди 6 години

Това е изключително нагло престъпна анти човешка система за трайно увреждане на пътищата и милиони пътници ежедневно..

22

Анонимен

преди 6 години

26 съм винетка исках да напиша. В Германия няма никакви такси, винетки има такси само за камиони и автобуси. Пътища страхотни.

21

Анонимен

преди 6 години

Годишна венета в Швейцария 40 Е на година.

20

Анонимен

преди 6 години

е как така и тол система и винетки ???

19

Анонимен

преди 6 години

До scbgКато гледам ти си прецедент. Първо няма Пътен данък - той е отменен с въвеждането на винетките и второ никой няма да плаща едновременно Тол такси и винетки. Защо първо не се образоваш малко и после пиши.

18

scbg

преди 6 години

Много ми интересно като въведат тол системата, дали ще отпаднат винетки за републиканската мрежа или ще сме прецедент в Света - винетка, тол система, пътен данък..

17

Анонимен

преди 6 години

Гърция, Румъния, Швейцария....А в Белгия пък няма нито винетки, нито такси. Ама понеже те са малко по-изостанали и по-бедни :-) Иначе аз вервам на журналята - ние сме най-добре и сме най-хитри, винетките са ни най-евтини, пък и най-хубави.

16

Анонимен

преди 6 години

ха ха накрая ще го докарат хим винетки, хем ТОЛ, първо за тирове, после за всички, и както винаги пътната такса остава в цената на горивата - плащай народе, требва да се краде, а 2020 наближава

15

Анонимен

преди 6 години

Бях в Португалия. Магистралата е като Слънце. Малко коли по нея защото е относително скъпа. Пътищата по които не се плаща са чудесни! Всеки си избира. Ако бързаш ще платиш, ако не, караш си по другите пътища и в чудесно. У нас Свинетка вдигна винетките а качеството на пътищата се срина. Лъгала с АПИ, че нещо е правено и след зимата всички цъфна. Но си купи къща в Китцбюел за 1.2 милиона евро. У нас само се казва магистрала. Нищо общо с истинската. Всичко идва от краденето. Крадат и продължават.

14

Анонимен

преди 6 години

"Родните винетки са с най-ниските цени спрямо съседните страни"Заплатите ни са най-ниските в цяла Европа.

13

Анонимен

преди 6 години

Напук на жалбите поръчката за тол системата на финала. Родните винетки са с най-ниските цени спрямо съседните страни.Първо, винетките не са родни а са на ГЕРБ и оная дебелана, която ги наду двойно.Второ, като сте толкова отворени, я кажете как се съпостяват "родните" ви винетки спрямо нашите заплати?