115

Антон

преди 6 години

Има ли вариант в момента да се готви нов вариант на стенограмата. Такъв който устройва политиците, пък ужким чакаме съгласието им.На въпросната стенограма са се говорели много много интересни неща. И тези нямат никакъв интерес това да става обществено достояние.

114

Силвър

преди 6 години

След като от разсекретяването на въпросната стенограма няма да стане ясно кои са били съучастниците на Цветан Василев в източването на КТБ, нито пък ще спомогне за тяхното осъждане не виждам причина за наейното отваряне.

113

Питам

преди 6 години

КОЙ ли го пуска по телевизията този ?

112

Анонимен

преди 6 години

Йклллллккк

111

Анонимен

преди 6 години

Мнението на този не струва пукната стотинка за народа и чак продължава да си натрапва мнението.

110

Todor R

преди 6 години

То парите ги няма, те тръгнали да се разправят с тази стенограма. И Влади Горанов каза, че повече от 10-20% от източените активи на банката няма да бъдат намерени, а както се вижда и Василев не могат да го върнат.

109

Bezcveten kristal

преди 6 години

Prozrachna otkrita chestna plostadna bg jiva demokracia...koi se strahuva ot kamanite i prashkite na nedovolnite demokratichni bulgari botevci i levskari ot plostad "ne pei mi se ne smei mi se"?A inak portretite na martvite botevci i levskari sa mnogo udobni za duvarite na darjavnite kabineti s podli narodoubiistveni karvavi zagovori na bg narodni partiini politicheski izmennici i predateli...kam ludite kravi...i kravari...

108

bolbov

преди 6 години

КТБ е банка създадена и ръководена от престъпници наричащи себе си банкери и престъпници наричащи себе си политици. *** кокошка ри поради липса на подходящо образование не се считат за банкери и бързо заминават към затвора.Тези банкери и политици т.е.крадци директно по безочливо начин ограби ха банката разбирай държавния бюджет и до момента няма нито един задържан и осъден.В заключение българска държава няма тя е само име на организирана престъпна група която извършва престъпления .

107

Анонимен

преди 6 години

117 ти си от тия дето питат за един преател и са ти ясни всички щом не са твоето значи са отбпеевски и ала бала. За деос гласува нали?

106

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 111 Щом си написал ФАЩ си ми ясен. За БСП ли гласува?Умник.

105

Анонимен

преди 6 години

Ще се види тоя какво е говорил. Ще се посмеем.

104

Българин

преди 6 години

.... Влогове са били покрити. И това което се е обсъждали според мен е Кои обезателно да бъдат изплатени. Което поставя в неравностойно позиция всички клиенти на банката които нямат подобни защитници.От там ще стане ясно как шепа "държавници", главен прокурор се съгласяват или стоят безучастно при планирането на престъпление.Само предполагам :)

103

Анонимен

преди 6 години

И каза ГМО Охлюва,а ние казах ме "мир на черупката му"!

102

Българин

преди 6 години

Едната част от интервюто е изказване на държавник и това не е първата, нито третата(в която се хвали къде са "го турили" сега, заради проевропейската му насоченост)Трябва да се реагира на подобни изказвания на Путин или когото и да е било. Не остро, а аргументирано да се сложат на място.Друг е проблема, че този индивид скача само срещу Русия и то е ясно защо - понеже е американец. Иначе за Ктб, от там ще лъсне най- вероятно, кого са настоявали да обекти държавата, понеже не всички влогове

101

иван

преди 6 години

росица я е страх от истината

100

Анонимен

преди 6 години

Политиците за кой работя за ФАЩ , ЕС, НАТО или Россия или за български народ???

99

Анонимен

преди 6 години

Роска, мафията ли обслужваш в момента? Задкулисието срещу което рева цял мандаят?

98

Анонимен

преди 6 години

Стратегическа грешка е единствено избирането на Плевнелиев за президент.

97

Teodor

преди 6 години

Боже, колко се радвам, че този спаружен *** вече не е президент!

96

Анонимен

преди 6 години

До Стагегическа правдаСамо ком.плексар може да говори за "правда" от името на "народа", разбирай простолюдието.