51

Анонимен

преди 7 години

Абе , Вие за балами ли ни счятате . САЩ влиза в коалиция , водена от НАТО . Иначе НАТО - грош цена .

50

PD

преди 7 години

Какви ИД, какви 5 лева. Без интригите на запада, снабдяването с оръжие от същите, военни консултанти пак оттам, няма такава заплаха.

49

ХМ

преди 7 години

Срещу тези наемници нещата няма да са както със Садам.Може и лесно да вземем територия,но партизанските прояви ще са много тежки,турците опитаха за 2 дена 10 танка Леопард 2 изгоряха,а уж бяха безсмъртни.Като кажат 10000 контингент активно участващи и с вътрешната политика на търпимост е свършено,няма да има толкова лесно далавери и еврофондове,нещата си стават сериозни.А ,че ставаме мишена за тероризъм е ясно.Да видим тогава как ще правим парад и чествания.ИД е голяма хапка за нас.

48

Гражданин

преди 7 години

От всички вас разбирачи -философи,някой пипал ли е ,,калашник",бил ли е на военно учение,служил ли е,стрелял ли е,копал ли е окопи? Само с екшъните които зяпате и електронните войни не се придобиват тези,,огромни " знания мушмороци невръстни.Нищо лично ама на базата на какво правите тези ,,убедителни" и безапелационни заключения.

47

До Румен

преди 7 години

Румене оправи си езика. Може и човешки да се води диалог,а ,,сляпата ярост" към класовия враг никому не е помогнала

46

До Лошо

преди 7 години

Ти не четеш ли докрай?

45

Лошо

преди 7 години

Това значи че и Български части ще участват и страната ни ще стане мишена на терористите,за това някой мисли ли изобщо!?

44

200

преди 7 години

Както влезе така ще излезе като почнат да престигат ковчезите на запад с мамините синчета участва ли до сега само в паради....

43

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше. Видя се, че великите космически сили са безсилни. Време е най-мощният военен съюз да се заеме.

42

Провал

преди 7 години

Така наречената коалиция вече три месеца не може да превземе Мосул и търпи големи загуби,въпреки модерните американски оръжия....

41

Румен до 44

преди 7 години

Това руснаците не са го обещавали. Обещаваха го говедарите, но освен че с 59 високоточни ракети убиха 10 човека и не повредиха нито един самолет и вертолет друго смислено не направиха. Обсаждат от 1 година Мосул и са превзели само поляните в източната му част.

40

Цирк

преди 7 години

НАТО изобщо има ли ли си представа с какво се захваща?тази организация не е боеспособна и само ще се пречка и пречи на борбата срещу ИД.

39

Ужас!

преди 7 години

Колкото повече удрят техните държави, толкова повече те ще идват насам

38

Дон Корлеоне

преди 7 години

НАТО подкрепя Тръмп.Предлагаме да бомбардираме Сирия, както Тръмп прави.Вярно , че високоточните ракети на американците, досега не са уцелили, нито един склад с оръжие на ИД. Може би, защото оръжието им е американско !Нека не забравяме, че в Америка частни фирми произвеждат оръжие и има ли война, оръжието им се продава . Значи се печелят пари от залежала стока.Не е тайна, че президентите на САЩ все са милиардери и парите им идват от подкупи.

37

Анонимен

преди 7 години

Те уж руснаците щяха да ги свършат до няколко месеца ама нещо невероятните им "космически" сили са безсилни хаха

36

Анонимен

преди 7 години

36 - Евроатлантически господинчо. "Говорит Москва" е бил оптимизмът на цяла Европа по време на фашистката окупация. Така, че няма нищо срамно да се слушат песни от Москва.

35

Фен

преди 7 години

НАТО, срещу ИД. Оксиморон!

34

Барут, кръв и пари!

преди 7 години

Има войни - има пари! Няма войни - няма пари!!! Сащ и Русия държат пазара с оръжие! 30% Сащ 27% Русия... От пушкала се вадят най-много кинти. А война между Русия и Сащ няма да има, защото не им се мре, а им се краде!А вие вместо да се карате, помислете защо няма нито един осъден руснак, американец, турчин, англичанин и французин за военни престъпления!

33

KING OF KINGS

преди 7 години

НАТО би трябвало е да е военна организация само за християнските държави. Албания и турция нямат място в НАТО. Пък турция като пряк съюзник на ислямска държава още ме е чудно дали НАТО си изпълнява военните функции, или всички е пълен фалш....

32

Анонимен

преди 7 години

SVETYT E BOJIII NEE VASCH VYRVETE V ADA VSICHKI SOROSKI UBIICI