92

Анонимен

преди 6 години

"" От Борисов към Путин: Не е важно кой откъде е минал! "".................До Вчера всички знаехме, че ние българите сме създателите на кирилицата, но ... след изказването на Путин вижда се, че и политици и народ безпрекословно приеха че Македония е първоизточник.Това не е изненада ... все пак за българите каквото каже Путин става истина от последна инстанция А виновни разбира се са демокрацията, Костов, Борисов и Америка

91

Анонимен

преди 6 години

Аз съм багодарен на Путин В.В. До вчера бях болезнен русофил, но този Титан на ИСТОРИЯТА ми отвори очите, какво нещо е Русия и руснаците. Благодаря ти Путине!

90

ХМ

преди 6 години

България може да е малка и слаба държава в момента ,но Първото Царство е империя от световно значение.Ние реално създаваме -даряваме културата,държавността,религията ,а дори и аристокрацията на всички Славяни.Не си знаем историята драги.

89

Анонимен

преди 6 години

Това е все едно Турция да твърди, че Ной е турчин и цялото днешно човечество, което му е потомък са турци.

88

Ман..ов

преди 6 години

Нека дойде господин Путин. Ще го чакам на гарата!

87

М

преди 6 години

*** трябваше да благодари на бюрмаджийте и за държавата и религията, а не само за писмената. Ако не беше Бюрмата, Расия нямаше изобщо и да съществува. Всичките москалски владетели до Ванче Грозния са най- върли македони и сръбомани!п.п. Още има живи българи археолози, които са ставали свидетели как руските им колеги разбиват с чукове български артефакти, само и само за да не остане и помен от нашата история. Бог да им повърне според делата!

86

Мишо

преди 6 години

Точно така Борисов, не е важно.Не е важно къкъв си бил, а какъв си сега.

85

а сега президентът

преди 6 години

Радев няма ли да върви по свой собствен път, а да не следва само подсказванията( нарежданията!) на руския посланик?Изявлението на Путин е ЯВНО ЗАЯЖДАНЕ, кривотия, онова, което правят децата в игрите. Добре правеше досега президент Плевнелиев, че не канеше Путин. Какой брат??Имайте самочувствие.

84

Анонимен

преди 6 години

До Всеволод БобровПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....НЕ БИЛ КАЗАЛ ПУТИН АМА ОТКЪДЕ Е МИНАЛА ПИСМЕНОСТТА ОТ КОЙ ОКРЪГ И ОТ КОЯ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ /ТОГАВА Е БИЛА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ../ ДАЛИ Е ТОЛКОВА ВАЖНО ? НЕ Е ЛИ ПО-ВАЖНО ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРСКА АЗБУКА! СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ ! И АКО НЕ БЕШЕ КНЯЗ БОРИС ПЪРВИ ДЪРЖАВНИКА ДА ПРИЕМЕ ПЪРВОУЧИТЕЛИТЕ И ДА РАЗПРОСТРАНИ ТАЗИ АЗБУКА ПО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ И РУСНАЦИТЕ СЕГА НЯМАХА ДА ИМАТ ТОВА ПИСМО.....

83

офффтопик

преди 6 години

Аз не виждам особена драма. Знаем т.н. "македонски земи" чии са били реално по времето на Св. Св. Кирил и Методий и учениците им.

82

Всеволод Бобров

преди 6 години

Захариева е тотално неподготвена за външен министър !!! Никъде г-н Путин не казва ,,македонската държава,, !!! Казва ,,македонската земя,,-което си е историческа /а и географска / истина...Факт е ,че има Пиринска,Вардарска и Егейска Македония . Какво неетично е казал президента Путин ?

81

Анонимен

преди 6 години

До Т. ИлиевАМА КАКВО БРАВО БЕ....КОМЕНТИРАЛИ БИЛИ ВЪВ ФЕЙСБУКА СИ ...ТОВА ЛИ Е ДЪРЖАВНАТА ПОЗИЦИЯ ?

80

Учителя

преди 6 години

Баце защити с голи гърди началника си Путин..." Не е важно кой откъде е минал...важното е да сме живи и здрави" отговори смело той на Путин :)

79

Анонимен

преди 6 години

И не само сега му бере реколтата

78

Анонимен

преди 6 години

И не само сега му берем реколтата.

77

явно му пука

преди 6 години

На путин, какво мислим за него. Иначе нямаше да плаща на *** да ни убеждават че бялото е черно а черното бяло.А Климент Охридски е изпратен в третата част от царството, но не и в македония щото тогава щеше да е ОдринскиИ не да съчинява азбука а да я разпространява. Преславската школа е по стара.

76

опаа

преди 6 години

Бай Володя пр ъд на ли или каза нещо или само направи сътресение на въздуха? А май се на//а?

75

Анонимен

преди 6 години

Много е важно даже г-н Премиер но тия дето саминали са оставили само семе за некачествен материал .

74

Климент

преди 6 години

Путин е напълно прав с израза "кирилицата е дошла от македонската земя". Кирил и Методий създават Глаголицата. Св. Климент Охридски, именно в сегашната македонска земя, тогава българска в пределите на българската държава, създава Кирилицата.А Борисов фактически не казва абсолютно нищо.

73

Анонимен

преди 6 години

Yuni mesec Cherna gora vliza v Nato i Rusiya gali Makedoniya,za da ya vzeme na negova strana.Zapochva razpredelenie na Balkanite mejdu EU,USA,Rusiya i praznika izobshto ne go interesuva Putin.