11

Анонимен

преди 6 години

до последните двама:хора,само с гордост не се живее!

10

Anon

преди 6 години

... турците ги превъзхождаме по това, че сме хомо сапиенс. Щото турците и да източат Босфора и го направят на лунапарк- ще си останат диво ориенталско племе.

9

Анонимен

преди 6 години

Турция я превъзхождаме по всички параграфи само защото сме БЪЛГАРИ. Оттам натанък всички наши злини идват от продажните ни политици.

8

кораба СОЮЗ

преди 6 години

Да е жив и здрав!

7

Горан

преди 6 години

Прилича ми с този мустак на един друг известен мустак, не космонафт, а велик пилот от формула 1 Найджъл Менсъл... Браво на човека, извадил е късмет, че няма тежки увреждания на мозъка! Малкият дявол е бил!

6

помак

преди 6 години

до :атакиста Изтриха ми коментарите,но това не променя истината.Най-голямото летище в света се отваря до няколко години,два тунела под Босфора,три въжени моста над Босфора.Сега ми изреди,поне едно нещо с което превъзхождаме Турция,не намесвам Религия,Политика...само икономика!

5

АТАКИСТ

преди 6 години

Помня го откакто съм се родил с този мустак сега си е все с него...макар и побелял. Велик!За сведение Ние сме на 6-то място в света, където държава изпраща за пръв път човек в Космоса.Това стана 1979-та чрез Иванов!

4

Тъпанар

преди 6 години

До 3 АтакистДоколкото знам колега, първия турски космонавт се казва Мемет или както е модерно сега да му викат - Мохамед. Фамилия не е упомената. Втория ще е Едро. Така пишело в пророчествата на първия.

3

Анонимен

преди 6 години

Тук това, за което трябва да се надяваме е да не се окаже инсулт и ако все пак е - да не е в тежка форма, защото явно си нямате и на представа какво означава тежък инсулт и как оставаш жив труп след него...

2

АТАКИСТ

преди 6 години

Кой е първия турски космонавт в Космоса? За един приятел питам(както е модерно да се казва).

1

Анонимен

преди 6 години

Браво на Лекарите! Голям е!