43

акут

преди 6 години

тази идея трябва да престане да се предлага. а трябва час по скоро да се изпълни на 110%

42

Анонимен

преди 6 години

До Патриотчемодан, вакзал, масква

41

Спас

преди 6 години

Най накрая нещо умно, отдавна трябваше да го направят това, при споделени военни ресурси от страните в една общност, много по гъвкаво ще може да се използват. Страни като нашата, която не може да си позволи 5 самолета, спокойно може при необходимост да разполага с ресурсите на другите държави. Това вече започна да прилича на истински съюз!

40

еврокоптер

преди 6 години

целта на цялата дандания е да купуваме повече оръжия от американците, то затова и бизнесменът Тръмп е тук...в Брюксел де...

39

Анонимен

преди 6 години

По-интересно би било като идея да се разреши общо ползване на оръжие от гражданите на ЕС.

38

Анонимен

преди 6 години

Овчия мозък с магарешкото име щял да пести от отбрана. За да има по хиляда евра за тарамбуките.

37

Гюнтер до 54

преди 6 години

Подобно брат.;)

36

Анонимен

преди 6 години

До 53Иди си купи билет за Рашка.

35

Анонимен

преди 6 години

Като не ви харесва ЕС не знам какво правите още тук? България няма да напусне ЕС дори обратното. Същото се отнася и за НАТО така, че куфарите и към "велика" Русия. Лек път.

34

Гюнтер до 48

преди 6 години

А,брато..аз не съм толкова,извратен.Ако това ще ме спохожда,по добре злобарки.Тая е,..абе не се знае кой кого.Плаши.

33

до Juls

преди 6 години

да ти кажа че ЕС няма да си мръдне пръста за нас,даже ще ни изпрати каски и ще ни призове към толерантност и разбиране.Ти явно не си изобщо наясно забкво иде реч.Спасявани до сега,това че сме православни...но скоро няма да има значение щото Москва ще ни отсвири.Но без ЕС ще фалираме за секунда,щото само от там вземат да крадат нашите,та и ние закачаме по нещо.Тук нашия потенциал отдавна е разпродаден,изяден и изпит образно казано,от разноцветните *** и създадената от тях мафия

32

Гюнтер

преди 6 години

Тези всички с конкурс по грозотия и трретополовост ги избират..Не напразно се казва че външноста покава вътрешния мир.Като под калъп правени.Абе,рептилщина.Вижте я тая,Килъри,сОтленберг,оБанана..тръпки побиват.

31

Анонимен

преди 6 години

До Juls: Точно ЕС ни докара до положението Ердоган да разиграе този сценарий, защото благодарение на него си съсипахме армията, образованиято, здравеопазването, икономиката и да не изброявам. Станахме слаби и подвластни. Затриваме се като нация и губим своята идентичност. ЕС ще се разпадне, но лошото е, че политиката която води води до разпад на цяла Европа с доброволния внос на радикални ислямисти

30

Анонимен

преди 6 години

А Меркел как е, добре ли е? Пооправи ли се вече?

29

Juls

преди 6 години

Глупaци, мразите ЕС, много се пънете да излизате и много ще ви е кеф да се разпадне, обаче ако само за момент си изкарате главите от гъз0вете и поразгледате, каква е международната обстановка, може и да се позамислите дали да не поцелувате 3адниците на брюкселските бюрократи. Щото може и за момента ЕС да не е идеален, но пък е най - доброто с което разполагаме и дай боже да го развием, защото най - малкото единственото което спира султан Ердоган да ни разиграе кримския сценарий в Родопите е ЕС !

28

Патриот

преди 6 години

смърт за еврогейската *** свобода за България!

27

Анонимен

преди 6 години

А по време на война ще се редуваме кой да ползва оръжията ли?

26

Школник Марек

преди 6 години

"ЕС, всичко е общо, те искат и белите жени да са общи с бежанците..."В този форум открай време гъмжи от човешки отпадъци, но чувството на отчаяние и смътното съзнание за кауза пердута у някои индивиди явно води до пълна атрофия на мозъчните гънки.

25

Анонимен

преди 6 години

ЕС вече изтича в канала.

24

Щирлиц

преди 6 години

Е,другари журналисти,защо се уплашихте от предложението ми?Или онова на П.Стоянов ви харесва повече?Мамини сладки..