23

Анонимен

преди 7 години

Позор за една съвременна държава е да се съобщават новини за "ПОРЕДЕН случай на насилие над медици"!!! Защото няма "пореден случай на нападение над държавници". Едва тогава те ще разберат, какво допускат в държавата. И да е само това! Министри, замове, президенти и премиери и техните заместници - да се движат с обществения транспорт или собствени возила. Кметовете - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПЕША И С ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ. В краен случай - с ведомствените коли. Като останалите служители и граждани.

22

Анонимен

преди 7 години

Вкарай го в затвора бързо производство за хулиганство. И две години му стигат. Ама още не е измислен закона изглежда, защото ще пратят някой който не трябва.

21

йо

преди 7 години

До инфарктЗащо не напишете коя болница е отказала и кой лекар Ви е поескал тези 30 лв. за да го знаем

20

Галин

преди 7 години

Ех Бургас, Бургас....град на толкова различен ти контраст....оттт негодните шофьори до биячи на медициските ***.....от този град нищо не може да ме учуди ако ще и ядрена бомба да се взриви....

19

инфаркт

преди 7 години

Инфаркт Получи баща ми Закарахме го в тази болница Никой не искаше да го прегледа Казаха че е за друга болница Помолихме Да го закарат с тях на линейка до другата Болница Отказаха 40 минути баща ми стоя си инфаркт на паркинга Накрая ми поискаха 30 лв да го закарат Съгласих се

18

K

преди 7 години

Преди вечер бяхме там, адекватно обслужване и отношение получихме.Някои хора не заслужават да ги погледнеш даже, сякаш всички са им длъжни.

17

ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИИ

преди 7 години

СПОРЕД МЕН СА МУ КАЗАЛИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕГО И ЗАТОВА Е СТАНАЛО.ХИЧ НЕ Е БИЛ ПИЯН!

16

11

преди 7 години

А пациентът черен маймуноид ли беше?

15

Хейтър Тролев

преди 7 години

Шефа на болницата да не ми скатава кинти за лятната ваканция , ами да плати на някоя охранителна фирма

14

Анонимен

преди 7 години

В демократичната държава ,пиянството,Дрогирането се смята за ,,смекчаващо обстоятелство ,, така че ще мине по -тънката линия .

13

Анонимен

преди 7 години

А в проклетата, загиваща ,гадна Россия ,от 3 до 8 години колониика за посегателство срещу лекар .

12

Анонимен

преди 7 години

Ако имахме правосъдие - тикни го в панделата за 3 години поне, или го осъди да чисти *** на пациенти в тежко положение! И не ми излизайте с номера, че е пиян и бла бла. Аз като се напия или ми се доспива, или ми е весело, или забивам. Но не налитам на бой! Това си е до човек.

11

bfka

преди 7 години

Сега чакаме и включване от Сливен. Тез наркотици пържат здраво, няма шега...

10

Анонимен

преди 7 години

От урана ще да е буйствал така .Объчен е какво да прави човека да чака да умрели.

9

Пенко

преди 7 години

Добрият лекар трябва да носи на бой , иначе къв доктор е ако след 2-3 юмрука и некой друг ритник почне се оплаква

8

дядо Пенс

преди 7 години

Малък, но много *** народ сме...

7

Анонимен

преди 7 години

До ХуманистИмаш право. Психическото ти състояние,показва че нашите лекари са некадърни.А фактът,че си на свобода,показва и че са корумпирани.

6

Shipkov sok

преди 7 години

To nema voda...ot kakav uran sa napili?

5

Хуманист

преди 7 години

Малко им е било на тези долни твари!!!Лекарите са вампири, пиещи кръвчицата на бедните българи. Лекарите в България с алчни, корумпирани престъпници. Не притежават капчица хуманност, а мислят само за пари. По лоши са от дявола, защото дяволът ще вземе душата на човек в замяна на услуга, а българските лекари взимат душицата на бедните и болни българин в замяна на неговото здраве. Но в повечето случаи убиват пациентите си със своята некадърност.По-добре тези кръвопийци да напуснат държавата!

4

Анонимен

преди 7 години

НАРКОМАНИТЕ ПЛАЩАТ ЛИ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ?А ЗАЩО ДОКТОРА НЕ МУ Е НАПРАВИЛ СЪС СКАЛПЕЛА ЕДИН ЧЕРВЕН ГЕРДАН КРАЙ ГРЪЦМУЛЯ