18

хъ

преди 6 години

Оня ден четох, че една много важна служба вече се състои само от 12 човека, нямат пари за патрони, а служителите сами си купуват специализираното облекло.

17

1234

преди 6 години

Чи то има ли такива?????

16

яЗЕКА

преди 6 години

Службите у нас на крак...:)))) Ей, че ме покинете от смех, калпазазни таквия.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15На крак, о парии презрени,на крак, о роби на труда!..е па много елементарна и първосигнална я виждаш, тая борба на робите?не мислиш ли, че щом робството на робите е в "купуването без пари", то борбата ше е в "не-купуването без пари" ? и то точно защото това "не-купуване без пари" отдавна стартира, затова някак си "случайно" се появи и "ислямстака" заплаха, която да провокира "нова вяра в системата", след като отказа от "купуване без пари" показа, че тази вяра вече изчезва!

14

Анонимен

преди 6 години

Тодор Стефанов2 months agoНа крак, о парии презрени,на крак, о роби на труда!Потиснати и унизени,ставайте срещу врага!Нек' без милост, без пощадада сринем старий, гнилий строй!Светът на нази днес се нада,напред в решителния бой!Бой последен е този,дружно вси да вървим,с Интернационаласвета да обновим! Тодор Стефанов2 months agoНа крак, о парии презрени,на крак, о роби на труда!Потиснати и унизени,ставайте срещу врага!Нек' без милост, без пощадада сринем старий, гнилий строй!Светът на нази днес се нада,напред в реш

13

въпрос

преди 6 години

Няма снимки на жертви, няма имена. Имало ли е наистина атентат?

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Спрете да ги пускате - толкова е лесно....е че как тогава ше има атентати? как тогава ше има повод за "крути и непопулярни мерки"? как тогава ше има поводо за "затягане на гайките" на робите, които вече надигат глас срещу грабителската и несправедлива система?как да дойде "новият ред", който си е старият ред, но с нови средства?как, ако я няма "ислямската държава" и ислямската "заплаха"?как ше "удържи положението" системата, ако няма "външна заплаха" ?агент 33х 1776

11

до 6

преди 6 години

От тук нататък така ще бъде. В полицията ще влиза куцо и полуграмотно. Нормален човек там работа няма. Това е една съсипана институция

10

Анонимен

преди 6 години

Спрете да ги пускате - толкова е лесно. Всички около джамията - в камиона, и на самолета за Афганистан, ако ще и мароканци да са. Ще кажете, че преводачът е объркал

9

Анонимен

преди 6 години

До 9У нас е обратното- доносниците са от средите на МВР и работят за бандите!

8

Анонимен

преди 6 години

Винаги след атентат вдигат всичко на крак така 2,3 седмици и после няма никой. Те терористите са ***, много ясно че ще изчакат 4,6 месеца 1 година всичко да утихне и пак ще думнат накъде. Полицията трябва всеки един ден в годината да е нащрек, а не само когато има атентат.

7

Калина

преди 6 години

Докарани до унизително социално състояние: армия, служби, учители.Четох, че искат да дадат и летището в София на турска фирма.Следствието от това е ясно за всеки интелигентен човек.

6

това е

преди 6 години

Борба с тероризма и престъпността се прави с силна агентура и доносници,да доносници който са вътре в бандите и различните групи които МВР нямат!

5

Бау

преди 6 години

Както след всеки атентат. Всяко чудо за три дни обаче. След месец пак никой няма да пази нищо. Знаем го номера до болка..

4

днес център на София

преди 6 години

Да на крак са,като ги гледам ми се плаче къде ни отиват парите,разгащени,разгърдени,без шапки,в едната ръка кафе в другата цигара на пост!!!да това са страшилищата на престъпността и терористите,родните "полицай"господ да ни пази защото тези не стават....

3

Анонимен

преди 6 години

Тия са пълни лаици, като ще правите акция тъй ли се вдига шум и врява за PR. Aгентите трябва да са цивилни и още има да учите, гола вода сте.

2

маке

преди 6 години

абре вчера немаше опасност днес кво стана да не са затворили дюнерджийниците

1

лошо

преди 6 години

Какви служби,та те не могат да опазят въпросите за матурите и преписвачите вия искате с терористите да се справят,системата е обезкръвена от постоянните имитации на реформи и корупцията.