67

Анонимен

преди 4 години

Толкова неадекватни, глупави и изпълнени със злоба коментари скоро не бях чела...

66

Анонимен

преди 6 години

Спрете тия балове, поумнейте най накрая. *** нация. Костюми слагате на хлапаци по 19 години. Скъпи коли. Мн е смешно. Глупави българи.

65

Самоотвержено!

преди 6 години

Жертват патрулната кола и рискуват живота/здравето си само и само да не ожулят цивилната кола!!! Дсйте им некви медали на тия герои!

64

Анонимен

преди 6 години

Малко да им се разхладят празните шамандури

63

А защо ги искате?

преди 6 години

А защо ги искате полицаите във всяко село? Да пазят крадливите бригадири от ТКЗС-то, дето им работиха студенти, ученици и войници по принуда, а те само да крадат? Сега крадат от тях и ги боли много, но за това сме в крак с времето със сините ***.

62

Анонимен

преди 6 години

Абитуриентите си въобразяват, че всичко им е позволено.Само защото са завършили училище.Голямо чудо!

61

бай Х.

преди 6 години

Дали си комунист е съмнително,но за второто е сигурно.

60

Комунист-Идиот

преди 6 години

Браво моето момиче.Достойна постъпка.И без това няма никакъв смисъл от тази полиция.

59

Цацо

преди 6 години

"Нашата полиция ни пази...", изпя Веско Маринов и се оказа прав.

58

Комунист-Идиот

преди 6 години

До Анонимен Браво много точен коментар

57

дядо Пенс

преди 6 години

Нема страшно-на ,,ушевите,, главите са прази ,нема да се удавят...

56

Анонимен

преди 6 години

Полицайте са най-безполезните търтеи в държавата. Корумпирани бандити в униформи. Непрекъснато четем за полицаи замесени в престъпления или прикриват престъпници които им плащат. И защо трябва да храним 60 000 безполезни лентяи и да им плащаме бензина и колите. За да-се обръщат пияни по деретата и да се сдушват с мафиотите.

55

чичо

преди 6 години

Последните няколко години масово все повече жени вземат книжки и става страшно на пътя. Никога не знаеш , когато наближиш такава шофьорка какво ще направи в следващия момент. А когато се срещнат две подобни...

54

Анонимен

преди 6 години

Тез от пърдулката на колко ли ракии с чорба са били..

53

12

преди 6 години

Лайте, лайте. Полицаите намаляват, желаещи да работят тази професия няма. Скоро ще ги търсите със свещ ама няма да има.

52

Манф Андолски

преди 6 години

На някои внезапно им излиза някое дърво на пътя , а на патрулката - дере.

51

Анонимен

преди 6 години

В нормалните държави патрулните автомобили на полицията имат видео-камери, които работят постоянно!Плащаме достатъчно много данъци, а до сега не съм виждал такова оборудване в нашите "патрулки"!Когато ситуацията е документирана няма място за спорни въпроси! Има съд и той решава според фактите!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Някой забеляза ли, че колата на абитуриентката въобще не е ударена? За да избегне удар с нея паднал в дерето. И явно го е избегнал. По скоро единствената друга кола близо да изхвърчалата патрулка била абитуриентската и била най доброто оправдание за инцидента. Не, че не е невъзмпжно да ги е засякла неправилно, но при нормална скорост е нямало да се случи, в ляв завой с колко да е карало момичето, едва ли дрифтила.

49

Дам

преди 6 години

Това само човек, нямал достъп до кола през живота си, не само да кара, но и да не се е качвал в такава, може да повярда, че при движение с 40-50 км/ч ако те засекат и с набиване на спирачките и завъртане на волана, колата ти да отиде, толкова далече от пътя...Някой се опитва да (се) оправдае...

48

Анонимен

преди 6 години

Нали тия търбуси пишат справките, винаги другите са им виновни!Преди години двама дебе.лосерковци от "ескорт"така ме засякоха, че можеше да стане много лошо. Да не говорим къде спират за да спът след обяд с краката на таблото, в повечето случаи на опасни места!