26

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас има повече потенциални терористи ,отколкото навсякъде другаде,достатъчно е да се загледа човек примерно в този сайт.

25

Анонимен

преди 6 години

още един атент и у нас безработни няма да има. а истината е че ние им продавахме на идил РПГ ,бомби , крадени джипове и пикапи , а те пращаха нафта с камиони цистерни

24

Анонимен

преди 6 години

Кой им пробута на Bulgaria On Air този самозванец, не знам. Но са им набутали един уникален баклук. Всички които го познават знаят какъв специалист е, никакъв. Журналистите от тази медия да се интересуват поне малко, преди да канят в ефир, какво всъщност представлява госта. Иначе ще стават за смях.

23

65

преди 6 години

За тази опастност се говори само при случай навън.Щом мине чудото за три дни_край.Има ли засилено наблюдение в моловете,баловете,концерти.?Бях на концерта на Василис Карас вАрена_нямаше един полицай или охранител.А народа като пощурял се разхождаше и купуваше пуканки и бира.Сигурно един тон бира изпиха младежите.Кой го допусна това.Ние сме безотговорни,прости и зли .Няма кой да се занимава с нас.

22

Членска карта №7

преди 6 години

Едни пари му се привеждат... Че опасност има, спор няма. Но и кой ще гушне парата има значение.

21

Анонимен

преди 6 години

Този "умник" откри Америка!!! Естествено, че при такива събития, особено когато идват VIP от ЕС има опасност. След като се случи такъв акт се появяват всякакъв вид "специалисти" като този неизвестен мухъл.

20

Анонимен

преди 6 години

Кой го пробута този кривогледия да дава акъл не знам. От къде го изкопаха? Естествено е, без да си специалист, да се предположи, че при такъв форум у нас опасността се увеличава.

19

Анонимен

преди 6 години

Човека казва много точно нещата и много логично. Предположенията му са напълно основателни и аргументирани. Най-лошото нещо на българина е, че веднага почва да се бъзика със всичко и да осмива всяко мнение на който и да е. Тука във форума само писаници на разни патриотари.

18

Военен министър

преди 6 години

Само да попитам - ама напълно сериозно - според вас - колко самолета и колко танка трябва да има България за да се зашитим от терористични атаки ?

17

Do 22 Makedonets

преди 6 години

И не ми говори кой ни знае че вас не ви признава никой за държава

16

Do 22 Makedonets

преди 6 години

Българин тихо че още малко остана и ще си върнем земята на която викаш родина

15

MAKEDONETS

преди 6 години

ALOO VAS BILGATITE KOY VI ZNAE.4E VI IMA.TUKA STAVA VIPROS ZA PARI.SPETE SPOKOYNO.4E MI TRIGNALI DA MISLIAT.MISLENETO NE E ZA VAS...

14

Ah

преди 6 години

Nap pochna terora s e-maili...

13

като се наспи

преди 6 години

Като станем председатели на ЕС ще стане голямо чудо - ще станем известни и видните личности ще си счупят краката да идват насам само като ни видят колко сме "умни". Дори може би ще са съгласни да платят откуп само да им се размине идването до важната ни псевдодържава, ето най после нещо от което може да се облажат политиците ни защото си знаем че тях това ги вълнува - откъде може да изскокнат пари за свиване.

12

НЯМА

преди 6 години

Мисля че този човек Пламен Кръстев е объркан или работи заедно с ИДИЛ , терористите не търсят мишени между Политиците .Те избиват Деца .Няма как Политик да стане Мишена заради Охраната .

11

Анонимен

преди 6 години

Като го видях този Кръстев се смях с глас!! Той е толкива специалист колкото аз китайски император. Него отдавна го разкараха от тази асоциация по една основна причина, няма качества и интелект а иска да я оглавява. Това е един под//лец какъвто рядко се ражда. Не работи от години в системата на МВР, от къде има тази информация? Предполага.Всеки може да предполага в тези времена на ислямски терор. Който му е дал трибуна е направил голяма грешка.Да каже кога ще стане у нас за да го признаем.

10

Анонимен

преди 6 години

България продава директно и индиректно оръжие и амфетамини за ИДИЛ, а ББ, ЦЦ и футболния бос правят милиарди от това в офшорки. ИДИЛ не са толкова улави да удрят по своите доставчици.

9

от

преди 6 години

Асоциация Несигурност експерти няма ли ?

8

Неа до 5

преди 6 години

В днешно време всеки може да направи Асоциация и да я кръсти Сигурност . Да не говорим че сме заляти от експерти . Куцо кьораво и сакато се изказват за щяло и нещяло . Добре че ние сме по критични иначе да бяхме я овапцали вече ...

7

Анонимен

преди 6 години

Само си представям какво е на изхода на метростанция Сердика откъм Пиротска целодненвно покрай джамията и колко народ се прекачва там в час пик и не ми се мисли. Полицаи и за цвят няма. Не са решили, не са направили мазало. Чукам на дърво....