22

МЕ

преди 1 година

Всички статии пишат, че инициативата е на общината. Никъде няма автор.

21

Fun

преди 6 години

Do ban - arabskute chisla i arabskata azbuka...

20

12345

преди 6 години

Въх...!!!Хайде, да не ги обновява тематично...след тази простотия...!!!

19

12345

преди 6 години

Просташко е меко казано за това да стъпваш върху/газиш собствената си азбука! Някой *** *** с два пръста чело от СО е сътворил тази идиотска идея!Не подкрепям!УУУУУУУУУУУУУ!

18

Анонимен

преди 6 години

Всеки шофьор, който блъсне там пешеходец, лесно ще докаже в съда, че там няма маркировка за пешеходна пътека. Пешеходецът или наследниците му да съдят общината след това.

17

Анонимен

преди 6 години

Ако беше поредната тъпанарщина /да газим и тъпчем върху родната азбука/ - както и да е. Ако беше и неизбежната далавера да се приберат едни пари по едни програми - ще го преживеем. Но това си е направо ОПАСНО, бе, кре.т.ени.

16

Факт

преди 6 години

"върховна глупoст" е може би най-точното определение на тази азбука на пътя. Нали се сещате, че това вече не е очертана пешеходна пътека ...

15

Реалист

преди 6 години

Какво е пешеходна пътека и как изглежда тя е описано в Закона за движение по пътищата. Тази драсканица на снимката не прилича на пешеходната пътека описана в закона, следователно не е пешеходна пътека и там пешеходците е добре да не пресичат.Накратко казано, кой трябва да осъди Столичната община, че слага маркировка в нарушение на закона, от която може да последват човешки жертви.

14

Анонимен

преди 6 години

Да погазим азбуката си!

13

ейяфятлайокутъл

преди 6 години

Наистина някой е започнал да си мърда сивите клетки , и то двете , представи си .Как може такава върховна глynозт да бъде "супер идея" ?! Това ли е предназначението на пешеходната пътека ?! Толкова ли няма други , наистина важни идеи и начинания , за които наистина трябва да си размърдаш сивите клетки , а не само да вдигаш пушилка ?Хайде не-безсмисления българин да измисли как да стане по-безопасна пътеката , щото нашарена с азбука не вярвам да е станала такава ...

12

Mindil Djasin

преди 6 години

Не сте написали на кой е идеята и защо е решил, че трябва да си стъпкваме азбуката.. псевдо историк - антибългарин

11

Анонимен

преди 6 години

не ми харесва идеята да се тъпче азбуката ни ! твърдо - не ми харесва ! да я бяха написали по стени на блокове,по подлези ,там,дето рисуват със спрейове. но не и всеки да може да тъпче по нея !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Тъй де, като не могат да я научат в училищата по пътищата ще я изписват. Той Тиквата с магистралите ще се нареди между солунските двама братя.На вниманието на абитуриентите и на всички от Герб: Става дума за Кирил и Методий.

9

Анонимен

преди 6 години

супер е идеята !

8

Анонимен

преди 6 години

Някой е започнал да си мърда сивите клетки в тази държава и то с ИНТЕРЕСНА идея, а не само да се критикува и критикува(отличителната черта на безсмисления Българин) .

7

Грехота

преди 6 години

Неможаха ли, да я напишат Бьлгарската азбука в плакати или в стени? Така исписана на пешоходната пьтека изглежда сякаш си мразим Бьлгарската азбука и като че ли сме решили да я газим с коли трактори автобуси кой с кото намери!

6

ейяфятлайокутъл

преди 6 години

Там ще ни търсите - ние сме по ненужните , но ефектни неща ! Примери - колкото щеш , и то във всяко населено място ! Девизът ни е "Бързо ,лесно , безвкусно ". И отклоняващо вниманието , естествено !А за наистина важни и полезни неща - там е трудно , мерси ,нямаме инструкции и не ни плащат за това .

5

Анонимен

преди 6 години

ЧУДЕСНА ИНИЦИАТИВА. БРАВО

4

Дариа

преди 6 години

Крайно неподходящо място! Вместо преминаващия пешеходец да е внимателен при пресичането, то по този начин се нарушава вниманието му!

3

Gines

преди 6 години

Veliko bg otkritie s ikonomicheska ogromna polza na sveta...