117

БЪЛГАРИН НА 65Г.

преди 6 години

ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ УЖАСНО , КОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ СТАВА? И НА КРАЯ САМО АНАЛИЗИ ОТ МЕДИИ. А РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВИТЕ ПРАВЯТ ДЕКЛАРАЦИИ И ОСЪЖДАТ ТЕРОРИЗМА ,КАКТО И МН АНАЛИЗАТОРИ КОИТО ПРАВЯТ КАРИЕРА. НЕДОПУСТИМО Е СИЛНА ЕВРОПА ЗАЕДНО СЪС САЩ ДА НЕ УНИЩОЖАТ ТОВА ЗЛО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! САМО ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ТОВА ЩЕ Е СРИНАТО СЪС ЗЕМЯТА. СЪСИПВАТ НИ ЖИВОТА ,ЦЕННОСТИТЕ , ЦИВИЛИЗАЦИАТА НИ , ДЕЦАТА НИ! НЕ РАЗБИРАМ ТЕЗИ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ. НЕ ХАРЕСВАМ ХИТЛЕР , ЧЕ Е ЗЛОДЕЙ , НО ПРИ НЕГО ТОВА НЕ СТАВА.

116

Вяра Димитрова

преди 6 години

Няма какво да се чудят!Щом напълниха градовете си с араби -това трябва да се очаква.Тези хора не подлежат на интеграция.Те си мислят ,че светът трябва да се съобразява с тях.Крайно време е да им се покаже, че светът няма намерение да ги търпи повече.

115

Анонимен

преди 6 години

пуснаха вълка в кошарата,сега го пазат в ъгала да не набара безащитните агнета

114

Хмм

преди 6 години

Аз съм живял и работил в Манчестър 1 година. Много хубав и уреден град е. Обаче е пълно със ***. Аз бях там преди 9 години и вече си бяха направили собствени квартали. Жените ходят забрадени, мъжете и те със едни чаршафи увити... никой не работи нищо а са бъкани с пари. В тия квартали мъжете масово карат кусозни коли и по цял ден се шматкат по улиците. Сега вече кой знае какво е там. Сигурно и джамии са си вдигнали.

113

Анонимен

преди 6 години

Добре е че нас не ни праскат.Може би знаят че ние сме си се опраскваме.Номер 1 по смъртност , и загинали в ПТПта.

112

Анонимен

преди 6 години

Никой не попита кои стои зад идил? Знаем, че фащ подкрепят идил под масата..

111

Анонимен

преди 6 години

Европа и Америка създават отговорни хора. Преди дори не съществуваха. В Афганистан създадоха отговорни хора, които да изгонят безотговорните руснаци през 80-те. После и в други страни.

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114 Напротив! Русия има огромни проблеми с чеченци и всякакви радикализирани малцинства и мюсюлмани, непрекъснато там стават атентати,измират много хора и това не е фалшива новина като твоята. Но руснаците им виждат сметката много бързо. Не си губят времето да разсъждават за това какви са им правата и дали няма да им ги накърнят. А виж, важният въпрос е "Защо ИД не атакува Израел??? И един куршум няма изстрелян срещу евреите, независимо че са на една крачка!!!

109

Анонимен

преди 6 години

По последни непотвърдени данни взривилият се (или взривеният) е дете на 12-14 години.

108

Анонимен

преди 6 години

ИД винаги поемат отговорност, дори и да не знаят за какво става въпрос. Те били садисти и главорези, но ние , добрите борци срещу тероризма, им продаваме оръжие! Това как се нарича?

107

Анонимен

преди 6 години

Е за това англичаните се махат от ЕС.

106

11

преди 6 години

До Анонимен 103Ква 53-та седмица бе кретеноид?

105

бай Тошо

преди 6 години

вижте до къде ви докара демокрацията - а някога бяхте 9 милиона.. имахте армия, образование, здравеопазване, ядяхте истинска храна, имахте апартаменти и къщимина лошото, започна страшното!

104

данни от кадрите

преди 6 години

Извънземни отренирват нови импланти в униформени и калибрират техника за следене на йерархията в велико британия и ..ИМплантите са подадени през устата на служителите и се позиционират дистанционно на първия на втория запис стоп кадър е още в стомаха.Да с е огледат заснети кадри за обемно проникващо обсебен човек в залата с сложени бомби ..Обсебващия масов убиец се виждал като особено светло неясно петно около взривения дистанционно.терористите следят всеки дръзнал да прегледа тези два клипа.

103

luc

преди 6 години

ало анонимен ,.,.,ти луд ли си бе, че наричаш руснаците близки с терористите,..,по нормални от руснаците не ми е известно да има,.,..,по скоро американците имат взимане даване с терористите, че май си ги създадоха сами и то нарочно.

102

ангел

преди 6 години

ИД не атакува единствена саш , а прави впечатление ,че от сру-то са преместили централата им от Сирия в Ирак !

101

дон

преди 6 години

Фрау Меркел сега да дари кръв ида иде да превързва ранените като не пропуска да обяснява, че всъщност исляма е мирна религия и всички ислямисти пак са добре дошли. Странно как още тия европейски лидери не са разбрали, че отдавна им е обявена война. И още дрънкат врели-некипели и още прибират съвсем безпроблемно терористи в държавите си. И още си вярват, че ще интегрират тия диваци със сатанинска религия!

100

истина

преди 6 години

До фактПри атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

99

Анонимен

преди 6 години

Невъзможно е да се води война с терирозма и който ви убеждава в противното просто е ...Истината е че Буш и Блеър навремето не трябваше да я започват.Сега много ще има да патят. За нас е добре, защото никой не ни взема насериозно.Дори и чалмосаните.

98

Анонимен

преди 6 години

Тероризмът е патент на комунистите!Така партизаните на времето избиваха невинни!А след 1944 убиха над 50000- елита на нацията!Заради тях повече от 3000000 напуснаха вече безвъзвратно България.