31

Анонимен

преди 6 години

когато бият по населението, а не по държавни структури е ясно, че е вътрешна работа на ми-5

30

Добре заварили!!!

преди 6 години

Да отговорим адекватно с масови шествия, запалени свещички, фланелки с надпис "Аз съм Манчестър!", лавина от съболезнователни постове, публични декларации "Ние няма да променим начина си на живот!" и на първо място с един весел, разюздан гей парад, с много смях, техно и кълчотене. А, да, да не забравим и лозунга "Добре дошли!"

29

Анонимен

преди 6 години

Поредният евроцирк. Сега медиите в Европа, включително и васалните български цяла седмица ще ни занимават с дежурните си клишета и така до следващия атентат.

28

малко помислете

преди 6 години

Нека всеки се замисли, как може, ние да се борим да влземем в ЕС близо 10 години, да направим толкова компромиси с икономика, стандарт, ресурси и тн и накрая 2007 гдна с много зор, влязохме, а изведнъж хора с една тениска и едни дънки, без документи в тях, забележете, без документи за самоличност, са посрещнати тържествено с wolcommen nach Geutschland. Нека някои ми каже логиката. Необразовани, никава връзка с религията в Германия, никакво желание за работа и се посрещат с добре дошли.

27

жалко за Европа

преди 6 години

Жалка картинка, бабичката и такива, като нея започнаха процес, който вече не могат да контролират. Може би целта е била вкарване на необразовани талибани в Европа и унищожаването на тази силна икономика. Едва ли не са били наясно, че тези хора няма да работят, а ще лежат на подаяния от държавата. Всичко е замисъл преди десетки години. Процес не виждам как ще го спрат, като самите германци примерно са с промити мозъци. Това не е Германия преди 50 години. Няма връзка с тогава.

26

/./

преди 6 години

Меркел. За всичко е виновна откачената бабичка от Германия, която призова всичката измeт от арабския свят, да дойде свободно в Европа, да дойде в Германия, Англия, Холандия, Белгия, Австрия и др. зарази цяла европа тази откачена бабичка и сега всички се чудят какво става. Какво става ли? Като пуснеш вълка в кошарата, много добре знаеш какво става. Ето ви толерантност към мюсюлманите и мирната им религия. Вместо да обесят Меркел и да я хвърлят на кучетата, политиците погребват народите си сега...

25

dvoini standarti

преди 6 години

A v Afrika, kogato Boko Haram izgori cqlo selo ili grad s hrstiqnsko naselenie daje ne go i spomenavat po novinite

24

не удобни въпроси

преди 6 години

Я тези деца да питат техните политици какво правеше Англия в Ирак и колко хора избиха и също за Либия и там избити хиляди и двете страни сега са в хаос и разруха.

23

Анонимен

преди 6 години

Ами напускаха в цяла Европа тея гни*ди и те обещаха, че Европа ще почервенее и ще има кърваво лято и ето започва се!

22

Анонимен

преди 6 години

таксиджиите са предимно "гадните източноевропейци" ...

21

агент

преди 6 години

Зад ИД стои ЦРУ!!! Не си правете изобщо илюзии кой ги обучава, кой ги финансира и кой им пуска интернет ,телофони и т.н! ИД = ЦРУ!!!! Това е факт, но не бъдете слепи... вижте истината, ЦРУ е държава в държавата! Това е главата на змията!

20

Анонимен

преди 6 години

Хорааа, службите имат достъп до сайтовете на ИД, четат им постовете, и...??? И ? ... Кой им пуска интернета, кой им хоства сайтовете,кой е регистрирал домейните???? Правят ни на балъци!!! Това са техни хора, целта е да има напрежение, да има убити... за новия световен ред! Налагане на драконовски мерки,ограничаване на човешки свободи! Това е причената, иначе винаги ще намерят някой болен мозък да се взриви! Каква е целта им, е то е ясно каква !!!

19

Анонимен

преди 6 години

До ОруелПомисли си какво остана от индия пакстан и другите държави, които БЯХА ПЕРЛИТЕ в огърлицата на кралицата.Кое прави огърлицата?-конеца...D

18

Анонимен

преди 6 години

Сега очакваме Тереза Мей да каже ,че българи и румънци са виновни за това?! Нали са й трън в очите?

17

Анонимен

преди 6 години

До фактХората не са виновни за решенията на политицитеА за Ирак и Либия повечето хора не им пука какво се случва

16

факт

преди 6 години

Англия участваше в най големите военни престъпления и агресии с милиони жертви,Ирак и Либия,сметките винаги се плащат......

15

Анонимен

преди 6 години

Учените да докажат че Алах е измислица и мюсолманите ще се откажат доброволно от религията.

14

DiesIrae

преди 6 години

До АнонименСпоред мен всички религии трябва да се забранят! и сред християните има откачени и сред будистите, но при исляма е прекалено, а тъй като повечето маймуноподбни който изповядват тази религия са с умствен капацитет на речно камъче ако им каже имама, че като си забият пирон в главата и ще има 40- девственици те са готови да си направят тиквата на игленик. Затова по добре без религия, да няма извинения за простотиите който правят всички. И да няма как да подстрекаваш по тъпите от теб!

13

Патриот

преди 6 години

Защо всички атентати са срещу мирни жители, а не срещу правителствени сгради или учреждения! Може би никой не плюе на този който му дава хляба :)

12

Анонимен

преди 6 години

До ДесенАми грабвай кръста и тръгвай.Аз лично моя кръст си го качих до хълма ГОЛГОТА.Разбра ли?