8

Анонимен

преди 6 години

Чуков, трагедията е огромна нормалните хора. Ако питаш хора изучавали подривна дейност, ще разбереш, че това е чики'джийско изпълнение. "Впечатляващо" за профани, но нямащо дълбочина да разпали гражданска война, или да срине определени структури. Чети "Изкуството на войната" ако искаш да впечатляваш с лафчета като по филмите.

7

Анонимен

преди 6 години

Никой не се интересува от България бе! Никой не знае е къде е това!

6

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ДА ПРАВЯТ У НАС АТЕНТАТИ? ТОЙ БОРИСОВ НИ СТИГА С НЕГОВИЯ ТЕРОРИЗЪМ.

5

Анонимен

преди 6 години

Ердоган беше казал, не ги снабдявайте терористите с оръжия, същите оръжия един ден ще се обърнат срещу вас!

4

Анонимен

преди 6 години

Да накажат със смърт целия род на терориста. Това е единствения начин да използват единствената мозъчна клетка в главите си. Трябва спецялен закон за наказание на терорист ислямист извършил атентат.

3

анонимен

преди 6 години

Сегашните европейски лидери трябва да си отидат начело с Меркел! Те допуснаха тези ***, които промениха тотално живота ни! Те ни забраняват концертите, да пазаруваме в магазините, да се разхождаме свободно по улиците и плажовете, а сега убиват и децата ни! Това ли е нашата Европа?! След всеки атентат да палим свещички и да оставяме цветя, а след това да казваме, че сми силни! Стига вече! Да изгоним до крак всички мюсюлмани от Европа!

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

За какво да си хабят бомбите у нас?! Тука постоянно умират от катастрофи хора. А и друго си е да бомбиш европейски градове.

1

Анонимен

преди 6 години

Оф и тоя "експерт". Пази ни това, че нищо не зависи от нас.