8

жена

преди 6 години

Вгледайте се само в тоалетите на министърката Екатерина Захариева - ***, оранжеви, жълти, камуфлажно зелени и в други ярки цветове роклички като на селска даскалица от педесетте години и си направете извод що за дипломация има правителството на интелект 1 на България.

7

човека с бича

преди 6 години

Какво сте се разкрякали срещу посланик Димитров, хлапаци прости! Заслужавате по един волски бич и Бойков съботник на картофените ниви за да се научите да уважавате българската дипломация!

6

Анонимен

преди 6 години

Посолството да не раздава детектори за нитро-, перхлоро-, пероксо- и други нестабилни, високоенергийни, торзионно напрегнати или способни да бъдат инициирани групи?

5

Анонимен

преди 6 години

Този явно е назначен от Рапона, не защото има качества и интелект, а защото е верен слуга на ***. Ясно е на умните хора у нас, Рапона страда от дефицит на умни и представителни хора. Този глупчо какво да каже, нали първо трябва да се съветва с Рапона, да не каже нещо което няма да му хареса и да си загуби топлото местенце.И как да са нащрек,нека каже.Забрана и вкарване в лагери на всички проявили се като радикални, забрана дейността на имами и ходжи.Ако не, хората сами ще се организира

4

Анонимен

преди 6 години

Абе дечурлига коментиращи вие на колко годинки сте? Явно за вас живота е почнал през 2010

3

До 2

преди 6 години

Ами виж в Гугъла какъв е този ,,козел" Когато някой е действителноТ.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено. И троленето е майсторлък,млади неудачнико.

2

Анонимен

преди 6 години

Много омачкан тоя, като сдъвкан и изплют.

1

Тато из Правец

преди 6 години

Колко трогателно ! Каква грижа ! От добре бронираното посолство ! Ама тия хора бачкат,Ваше превъзходителство, и ходят на работа с метро,автобус,а не ги вози лимузина като теб...