18

Тито

преди 6 години

Заради тези, които гушат от винетки, страдаме всички братче!

17

4и4о

преди 6 години

Да сме богата държава разбирам да не ни пука за 1 млрд. годишно, но ние отчаяно се нждаем от средства, за да не се движим по закърпени пътища и пак нищо не предприемаме, за какво, заради тези 3 жалби ли?

16

Тишо

преди 6 години

е, добре де, защо тогава се връзват на 3 жалби. това е много смешно. нещо очевидно необходимо се спира само защото някой си решил, че не му е изгодно..тъпо

15

Анонимен

преди 6 години

"Липсата на тол система ни лишава от 1 млрд. годишно"Кой се лишава от тях???Освен крадливите управляващи, друг не виждам.Поне народа за сега ги спестява.

14

11

преди 6 години

Лишава НИ, НАС? Вие пиете ли си хапчетата?

13

Анонимен

преди 6 години

Не разбирате и това е. ТОЛ няма да има. Щото тогава автобусите и камионите ще плащат за 1 седмица, колкото плащат сега за година. А такива като мене дето я изкарат колата 4-5 пъти София-Бургас в годината, я не я изкарат - как ще ни дерат?

12

хахаха

преди 6 години

Като гледам колко сме актуални с технологиите ,със сигурност системата ще представлява няколко пенсионери продаващи пропуски попълвани на ръка, и фирмата изпълнител може да си внесе германски такива , за да може да изнесе цялата печалба

11

123

преди 6 години

Някой пътувал ли е за Германия през Румъния? Ако е, да каже и на локо тиквата за какво иде реч, АДЖЕБА както би се изразил той шегувайки се.

10

Пътуващ

преди 6 години

До ОтговорСправка - Сърбия,от десетки години таксите са в пъти по-високи,заплатите не.Пътищата са в пъти по хубави...примери още десетки.Пак ви моля да помислите....става въпрос за тирове....основно транзитно преминаващи през България за 10евро,през Румъния и Сърбия за 600-700евро!

9

Анонимен

преди 6 години

Как така вождовете са пропуснали да се облажат от толкова пари?

8

Отговор

преди 6 години

До Пътуващ 3 На всякъде по света е в пъти по скъпо , но и заплатите им са в пъти по скъпи. Опъваш краката според дължината на чергата , ама тя ни стига до пъпа.

7

ИЗВЬН

преди 6 години

"...ни лишават" ?За кого ли става вьпрос, за пенсионерите или социално слабите ?

6

Реалист

преди 6 години

Този един милиард са си наши български пари ,които от превозвачите ще преминат към АПИ.Следователно не са загуба , а ново дране но кожи.ТОЛ система да има само за чужденците .Тогава наистина ще има приходи , а не загуби.

5

Анонимен

преди 6 години

Добра е идеята, *** е, че тези пари ще се крадат поне половината, така или иначе, те не са за българите, те са за няколко човека, които ще намажат, всички вече знаем, защо България 27 години става все по-зле.

4

Пътуващ

преди 6 години

До айде нема нуждаКак не разбирате...основно тези пари ще плащат ТРАНЗИТНО преминаващите тирове,нарочно ли тъпеете?!?!

3

Пътуващ

преди 6 години

До абеСамо глупости...навсякъде по света е в пъти по-скъпо,за това и пътищата са хубави!

2

айде нема нужда

преди 6 години

ТОЛката пък ще лиши нас гражданята на Републиката от 1 милиард!

1

абе

преди 6 години

До вчера бяха 600 милиона. Сега станаха 1 милиард. Но и те са прави. Водстрой 98,Хидрострой, Главболгарстрой, Агромах, Цоло Вутов, БайХ, Свинетка, Влади Горанов. Те много обичат парите и не е честно да ги лишавате от 1 милиард джобни!