127

впк

преди 6 години

А какво ще кажете за Солунските съзаклятници (атентатори ).Кога най сетне хората ще разберат, че някой поръчва музиката и той е там където никога не гърми

126

Анонимен

преди 6 години

Как тези от ИСИС/египетски идол/ така ги наричат още- сещайте се, колко имат общо с Ислям, не нападнаха някоя конференция на ООН, или пък среща на Г/ей/ 8. Само по невини хорица.... Ислям забранява това. Винаги виновникът бива убит на място... Сега и пасортът ще му намерят-непокътнат... Той Тръмп е ясен- прекрасен нов свят, чака а бъде построен върху останките на разрушените градове...

125

Krokodil

преди 6 години

За всички които питат как е допуснат до концерта:Взривил се е на входа на залата СЛЕД като концерта е приключил.

124

Pesho

преди 6 години

Деееба тоя двоен стандарт бе. Гръмнала бомба в англията и опищеха целия свят. Всяка втора статия братче .... Гръмне бомба същия ден със двойно повече жертви във Ирак и всички: - Какво бомба ли гръмнало, а ние не сме я чули.

123

Aнонимен

преди 6 години

Ясна е истинската причина за атентатите. Под предтекст от терористична опасност, правата на хората ще бъдат сведени до минимум. Чипове и така нататък за пълен контрол над масите. Това е целта. Новият световен ред!

122

dada

преди 6 години

недей да плачеш за западната цивилизация... смешен плч, както е казал проевропеецът Ботев! Завирайте се всичките в руската си дупка и не се показвайте повече!

121

Анонимен

преди 6 години

Западната цивилизация е превзета, скопена и претопена. До 10 години Европа ще е само географско понятие.Малко остана Източният блок да е истинската Европа, много малко.

120

грях

преди 6 години

Тоя атентатор изобщо знае ли на чий концерт е отишъл или само дяволи са му в празната глава,съмнявам се че е знаел.Зала му в главата и тва си знае

119

Мислеща

преди 6 години

Щом е атентатор -самоубиец, значи взривът вероятно е бил в него! Тогава как е допуснат до залата?! Нали има някакъв контрол!!! Бог да прости убитите!

118

Анонимен

преди 6 години

Факти. Ислямът е античовешка идеология, в която са заложени голяма част от най-примитивните черти в човешката природа. Ислямът и хуманизмът са несъвместими - има опити за модернизация в няколко държави, но те срещат сериозен вътрешен религиозен отпор. Все още няма успешна и демократична мюсюлманска държава. Богатите мюсюлмански държави произвеждат единствено петрол. С част от парите направиха филиали на западни университети в Катар, но откриха че някои професори са евреи и ги депортираха затова.

117

Косю

преди 6 години

ЦРУ да поеме отговорност!

116

да 152

преди 6 години

тия опорни точки си ги заври знаеш къде... по всички сайтове ги копвате! А я кажи за присъствието на раша в Сирия? А за войната в Афганистан? А джихадистите, стрелящи с калашници? А я кажи за подкрепата на сатрапите в Либия, Ирак и Иран?

115

Krom

преди 6 години

В същото време Америка доставя на Саудитска Арабия - извора на тероризъм и салафитска зараза - модерни пушкала за 110 млрд. долара. Та, кой толерира гнусните арабски зад.ници пръскащи зараза в Европа, казвате? Всичко върви по план. От тази трагедия няма да произлезе друго освен това, че английското правителство още малко ще "поореже" правата на гражданите - в "техен интерес" разбира се. С демократичния свят е свършено, идва новия ред. Този ред ще бъде поизпръскан с кръв, но дали това го вълнува?

114

Анонимен

преди 6 години

Оставихте ги 5 години да си обикалят в Европа,без документи,на тумби от по 100-200 човека,всеки дигнал сополи..во маймунче на ръце(което после хвърля в храстите) и сега се чудите?!Веднага всеки хасан,ибрям и ибрик веднага обратно,от където е дошъл!

113

Циник

преди 6 години

Цитат: "Въпрос 2: демократично ли е никога да не се попитат гражданите дали искат да посрещнат у дома си африкански и азиатски бежанци; нещо повече, дали искат да се превърнат в малцинство в собствената си страна?"От речта на Брейвик пред съда...и още:"Друго проучване сочи, че 70% от британците са недоволни от политиката на мултикултурализъм и ислямизация на страната. Последното изследване показва как 3 от всеки 5 британци смятат, че животът в собствената им страна стана тежък именно като пря

112

Анонимен

преди 6 години

До 140То САЩ бомбардираха и Сърбия, и Виетнам, и Япония, в Корея също имаше война. Нацистка Германия изби милиони евреи, но евреите не са тръгнали да избиват германските граждани. Още не съм чул някой от тези народи да е ходил да избива мирните граждани на западните държави. Знам само, че почти всички атентати са дело на мюсюлмани.

111

Анонимен

преди 6 години

Единствено мюсюлманите имат проблем с всички останали. Все някой им пречи, все някой ги бил унижавал и сега си отмъщавали ... То всеки, ако реши, може да си намери мал*оумно оправдание да убива хора. "Този май ме погледна накриво, онзи има лоша прическа ..." Последователите на тази античовешка, женомразска идеология са най-назадничавата и примитивна част от човешкия вид, защото са възпитани в омраза и насилие. Ислямът трябва да се забрани, както е забранен нацизмът.

110

;

преди 6 години

родните г'ъзоблизци още ли не са си налепили английското знаме по профилите във фейсбукайде тичайте да ръсите с плюшени мечета и да пеете песни пред посолството,п'озьори

109

Анонимен

преди 6 години

Пак някой млад жихадист е останал недоволен от концерта на айряна гранде

108

ЦаЦата

преди 6 години

Прави впечатление, че акбарясалия изчакал да свърши концерта, преди да се гръмне и да иде при АллахВсе пак си е купил билет, да не става зян