9

Тези 12?

преди 6 години

Гледам шоуто и се радвам, че има толкова талантливи млади хора. Но Графа, Поли Генова и Камелия ме дразнят с изкуственото си, превзето маниерничене. Иван Лечев е пич и се държи коректно спрямо отбора си. Евала! Останалите нагласяват нещата за конкретни протежета, може и пари да са играли от мама и тати. Щерката на Глория е много талантлива, нямах предвид нея

8

Нино

преди 6 години

Тая селска ***, с дебело лице и орлов нос е адски селска и нелицеприятна. А пеенето и държанието е супер надуто и кръчмарско, досущ като това на майки, която не си спомням от кое село беше. Смешки!

7

Анонимен

преди 6 години

Тая нема ли да кърми на сцената

6

не в час

преди 6 години

Какво стана с онова момче с чистия глас? Съсипаха ли го?В журито няма нито един кадърен да обучава.

5

Анонимен

преди 6 години

Гласът на България трябва да бъде спечелен от българи !чужденките пеят добре,Но това е гласът на България ! Още съм бясна,че ни навряха оня кристян противния ,дето плямпа рускапляска да ни представлява на евровизия .(поли и графа са в далаверата за оплюване на бълг.певци)Имаме Красиви и много Талантливи певци !

4

Митко Щерьов

преди 6 години

Млада,красива и талантлива ! Що да не продължи ?

3

Страничен Наблюдател

преди 6 години

Мацката е супер сладка, красива и готина ....Освен това не пя лошо.Хубавите жени трябва да се подкрепят, поощряват и ...

2

Анонимен

преди 6 години

Мили родни картинки! Талантите се предават по наследство - гарантирано в БГ! Или, ти на мене - аз на тебе. Тва музика, футбол, актьорство - всички са несменяеми таланти до девето коляно. Все едни и същи муцуни, имена и похвати. Що сме натакъв хал?

1

Snorky

преди 6 години

Пак наши и ваши...Гняc!