10

д

преди 6 години

Присъедини се ти и който турчин иска .Ние сме в ЕС . Прав ви път .Така отидохте и преди 28 г ....

9

Илияна Йотова:

преди 6 години

Чуждия език, Писменизасмеността и Верата в паричките са Love!Но езикът, писмеността и вярата обединяват!

8

Анонимен

преди 6 години

В сградата се съхранява и ферманът на султан Абдул Азис, с който той признава българите като отделна народност и дава на нашата църква самостоятелен статут и признава българския екзарх за неин духовен глава....Султан Абдул Азис- истинският спасител и освободител на българите от гръцко и сръбско духовно робство.

7

Анонимен

преди 6 години

Tова заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в сградата на Българската екзархия в Истанбул....Имали сме екзархия в Истанбул??!!А стига бреее....

6

До 2 рия

преди 6 години

Няма да ти спомена етноса, той е очевиден. Да знаеш, че не ние сами си разсипахме държавата след 1990, и ни най-малко не сме били свободни , но ти няма как да го схванеш. Разсипаха ни не само държавата, но и цяла Източна Европа барабар с Изт Германия по поръчка на онези, към които сте се юрнали да се присъединявате и вие, и се натискате от десетки години насам. Те не обичат конкуренция, макар друго да приказватСъщите финансират исл.я.мизма в собствените си страни, но вие няма как да го схванете

5

ф

преди 6 години

Явно е ,че БСП и Радев няма да се променят,те са слуги на Доган ,а вече и на Ердоган . Така ,че призивите срещу ОП в управлението стават излишни предвид политиката на БСП.

4

като Дядо поп

преди 6 години

И Дядо поп така казва : "Не гледай какво влиза в таз уста , ами гледай какво излиза из нея ..."От 1989 год. насам - разделяй и владей , сега изведнъж кака Илиянка се сети да ни обединява! Най-откровено дебелоочие,пък който клъвнал - клъвнал .

3

д до 2

преди 6 години

Много оригинално чак тъпо .Айде бегай .

2

До Д

преди 6 години

До 1 ДБългарите си погубихте държавата! Не изкарвайте виновни все другите турци, американци и т.н. Кой вие е виновен, че от 90-та година насам все си ограбвате и разсипвате държавата?? Нали сте демокрация, нали сте свободни, Кой ви спира да се развивате и да бъдете за пример??? Турците ли ви разсипаха икономиката, образованието, здравеопазването, армията, инфраструктурата?!?! Или крадливия и алчен ***???

1

д

преди 6 години

Турци и *** ни погубиха държавата. Кое,с турците ли ни обединява всичко това .......Срам и позор.