69

Румен

преди 6 години

Арабското НАТО е като Западноевропейския съюз. Спомняте ли си го- европейското НАТО. Какво стана с него? Изчезна безследно. Всъщност остана една идея за европейски сили за бързо реагиране. Ама само идея. На 20 г.

68

Анонимен

преди 6 години

М.о.де*ра.тор *** дума ли е?

67

Анонимен

преди 6 години

***, много избирателно триеш коментари. Не оставяш хората да кажат каквото мислят. И други има по-цинични, но нали сме американски поддръжници

66

Анонимен

преди 6 години

75 Да продължавам ли? Примерите ми нямат край, толкова са малко че цял ден няма да ми стигне, защото Алах така повелява.

65

Анонимен

преди 6 години

75 Дай сега да те продължа, нека минем на Такиа сега, какво е това? Правото според Корана да лъжеш в името на Ислям и това не е грях щом ще допринесе за развитието на Ислям. какво беше 10 г мир, защото Мохамед е бил слаб, но на 3тата г нарушава договора и изколва всички. Това ми напомня за изказването на лидера на Палестина, след него като спомена тази част от Корана, протестите спряха. Припомни ми всички данъци описани в Корана. Или по-добре как може да се ожениш за 6г момиче, като си ан 40.

64

Анонимен

преди 6 години

74 Това че се използва за военни цели, не означава че е специализиран за военни цели. Това е разликата която не вникваш. В случая блъснатият кораб е бил построен за военни цели, ПРЕЗ СТУДЕНАТА ВОЙНА! Цивилни кораби се приватизират вимето на армията в случай на ВОЙНА, ПОРАДИ НЕДОСТИГ на военни машини. А не защото решили, дай този да го направим военен има готино име. Говориш за ТЕОРИЯ, А НЕ ПРАКТИКА. Трябва да четеш Бобчо, не само да фантазираш.

63

Анонимен

преди 6 години

75 истински учени, какво пише в Корана? Откъде идва млякото? От жлеза над стомаха на кравата. Как беше феноменът че е разцепена луната на 2, или защо корабите плуват или птиците летят (защото Алах така повелява) Истинско безценно знание. Дай да се върнем на Корана: 2.191, 8.12-13, 8.39, 8.55, 8.60, 9.111, 9.3-5, 9.29, 47.4-6, 48.29 Ето една малка част, о да чел съм Корана със всичките и прелести, за законната *** до фил ия, законно изнасилване, и как християнин не може да ти е приятел.

62

Анонимен

преди 6 години

75 Ислямският златен век ли? Че какво общо има той с ренесанса? Може би имаш предвид ограбените и изгорени най-големи библиотеки на миналото, индийската и сирийската. Интересно е че информацията от златния век се застъпва с тях. А десетичната система кой я въвежда ... ИНДИЯ! Но при нея не е добила популярност, арабите само я разпространяват, виж в интернет на тази тема има много информация и доказателства. Но всички мюсулмански учени от златния век, казват ЗАЩОТО АЛАХ ТАКА ПОВЕЛЯВА, истински и

61

Анонимен

преди 6 години

До който пита с какво е допринесъл Ислям за Ренесанса, да се осведоми за Ислямския златен век, учените и постиженията им, кой е бащата на алгебрата и кой е въвел дестичната бройна система. Коран явно не си чел, никъде не пише колете наред.... СубханАллах, невежеството е сила с която се управлявят масите....Радикален Ислям не съществува, съществува Ислям, другото не е от Господ..

60

Анонимен

преди 6 години

Защо не преведете речта на Тръмп снощи- Прекрасен нов святе на път да бъде построен върху руините на разбити градове...

59

Анонимен

преди 6 години

69 Ако не знаеш половината факти, не изкарвай примери, че си ми прекалено лесен да те водя за носа. Въпросният руски кораб, беше там за да наблюдава някакво натовско учение, след него имаше още 2 опита за такива ''инциденти'', вторият беше с товарен кораб превозващ зърно. Говориш за първите статии, когато всеки си раздухваше теории.

58

Анонимен

преди 6 години

69 Тогава защо екипажът е бил 90 човека? :D Ей бавен си, разузнавачите имат техника за тази цел. Този кораб за какво мирно време е от 50 години? Да си чувал за нещо наречено Студен война? Помня случая много добре, беше военен кораб, до село близо до Босфора, затова след него имаше още 1 случай за товарен кораб носачил се към руски ВОЕНЕН и руснаците ги обикаляха със самолети и се разминаха. Въпросният кораб е ВОЕНЕН, на служба от 47г. Изцяло военен, скоро след случая със сваленото СУ.

57

Анонимен

преди 6 години

Руски самолет А50 няма, другарю краварски третополов апологет! Поискай от Козяк едно списъче с наименованията и моделите на руската военна техника, за да не се излагаш така като полюция на мокър саудитски пясък.

56

Анонимен

преди 6 години

64 и ето върнахме се на темата потопеният кораб е бил граждански и превозвал хора ... ама бил разузнавач модерен. :D :D :D Защото знаем, разузнавателните кораби им трябва място, това им е най-важната цел, те затова бомбандировачите на американците са БОИНГ, да има място за хора и бомби. :D :D :D Прави разлика между разузнавач и превозвач.

55

Анонимен

преди 6 години

61 Този непотребен руски скрап все още доминира небето. Американските генерали си го признават, вие още мечтаете. Знаеш ли как американските генерали кръстиха Су35 ФА? Раптор хънтър. Знаеш ли какво е раптор? Не не е само динозавър, това е последният най-модерен самолет на американците. В нито една категория не може да стъпне на СУ35 ФА. Във всяка класация първите 2 места са руски, 4-5 също, и при атакуващи самолети и при бомбандировачи. Видяхме колко са невидими в Сърбия.

54

Анонимен

преди 6 години

59 Това в кой мокър сън го сънува?

53

Анонимен

преди 6 години

57 Е тогава значи Световната Банка и Гоогле са на български комунисти, защото точно от тях идват данните. :D А за бурканчето можеш да го свържеш с Виденовата зима 90-91, тогава когато вкараха и купонните и се изпразниха магазините. Нещо имаше тогава за някакъв проект Ран-Ът, нещо такова ако ти светва лампичката? Защото преди 89 магазините бяха пълни. Помня също че и американски, английски и германски фирми и предприемачи изкупуваха тогава заводите на безценица и ги затваряха, тогава почна вносът

52

Анонимен

преди 6 години

До БобиРФ рашките ни пратиха няколко стотин бронемашини, подмениха разузнавателните МиГ-25 които реално бяха вече непотребни на армията за МиГ-23 и доставиха друга техника в замяна на дългаСамо ти се впечатляваш от ненужния руски скрап.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56С представяне на мечтаното за истина няма как твоята Русия да стане велика. Видяхме само че един овцевоз потопи за 5 минути руски боен кораб предназначен за разузнавателни цели който трябва да открива вражеските кораби още зад хоризонта, а той не го откри и на 5 сантиметра разстояние.

50

Анонимен

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.