16

МАНЧО

преди 7 години

И тоя се засили да прави реформи!!! То като партията я няма в реформите поне спортния да осе.ре нещо. Със сигурност най-важната част на реформата ще бъде да освободят всички отбори от плащане на осигуровки и данъци и само ще гушат президентите им. Друг важен момент ще бъде софийските отбори да бъдат гарантирани против изпадане в по-ниска група и да са непрекъснато в борбата за първо и второ място. Отборите от провинцията ще имат право да се борят от трето място на долу. ТУПА.НИ!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Много красиво атлетично тяло има този майстор на спорта реформатор. Стига реформира, че от реформи спорт не остана.

14

Активист на БКП

преди 7 години

Оня ден гледам едно детенце,шампион на България,не може да замине на първенство в Бразилия...Реформа !!! Каква реформа,бе пл***ндир...

13

Каква реформа?

преди 7 години

23 МИЛИОНА лв.бяха отпуснати за нашите Олимпийци за 2016. Спечелихме 2 медала-сребърен и бронзов! 23 МИЛИОНА за два медала! И министъра щеше да дава обяснение за какво и как са изразходвани толкова пари за 2 жалки медалчета. А какво става например с откраднатите милиони в шахмата-над 6 милиона лв.е задигнал крадеца на мокети-Силвио Данаилов от Министерството на Спорта за 5 г.! Реформата започва със решетки!

12

Румен

преди 7 години

Всеки гербер повтаря до побъркване мантрата за пълния мандат. Явно трябва да си го повтарят за да прогонят страха от поредния си провал.

11

ОСТАВКА

преди 7 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашисткото управление....мутрите и фашистите са СРАМ и ПОЗОР за Европейска БЪЛГАРИЯ,опасни са за националната сигурност на майка България,чупката,къш къш,въш въш

10

??????

преди 7 години

КАК Я ПРАВИТЕ ТАЗИ СПОРТНА ФИГУРА Г-Н КРАЛЕВ ??? ДАЛИ НЕ ТРЯБВА СПОРТНИЯ МИНИСТЪР МАЛКО ПОНЕ ДА СЕ ПОГРИЖИ ДА ИМА СПОРТНА ФИГУРА????

9

Кралев

преди 7 години

Крадецът е убеден че ще крадат четири години. Ох котьо.

8

Мен

преди 7 години

То се вижда какъв спорт имаме . На олимпийските игри молим се за един или два бронза. Футбола да не говорим. Горе долу един волейбол не че вие нещо сте направили за тях но това е друга тема

7

Мен

преди 7 години

Какви реформи кви пет лева. Освен да крадете и да лъжете друго ?? Вие сте едни медийни звезди. По цял ден освен да ви снимат от телевизията и да говорите простотии друго от вас не съм видял. Едва ли и ще видя.

6

Анонимен

преди 7 години

Разбрахме, в 30-40% от училищата не учат шведи и няма физкултурен салон.

5

Анонимен

преди 7 години

ТЪРТЕЛ!!!!!!- Сиреч- търте.Й.

4

Анонимен

преди 7 години

Всички гербаджийски *** са или много нагли,или с амнезия.

3

Надето

преди 7 години

Те започвали ли са?

2

Анонимен

преди 7 години

На софра в механа ли?

1

Анонимен

преди 7 години

Ако имаше възможности в чужбина, отдавна да е изчезнал. А не да крепи на тиквата макарите.