108

Bogumil

преди 6 години

В бившите соц. д-ви винаги е било известно, че има хора и с други секс. наклонности, никога не е било проблем. Докато започна парадирането - несдържано и вулгарно, с нененужен акцент върху сексуалната ориентация.Сексуалната ориентация или половата идентичност на човека не трябва да е негова основна и единствено определяща характеристика. Парадирането е което накърнява обществения морал.

107

Bogumil

преди 6 години

До АргонавтЯсно е че е за права, но те ги имат. И като не е да се показват голотии и да се дрогират, защо го правят? Вие явно още не сте наблюдавали каква пародия на правата е този вид парад. Явно всеки иска да види детето си в добра светлина. Ще стане ако момиченцето ви престане да парадира със сексуалната си ориентация и си живее просто живота, независимо с какви партньори.

106

Анонимен

преди 6 години

А родителите на тези заблудени младежи дали знаят децата им на какви страсти са отдадени и какви паради организират??? Това е много тревожно!

105

Анонимен

преди 6 години

И друг път съм го писал - моралът се е ПОЛУЧИЛ, никой не го е измислял.Как така?Просто. Обществата, в които го е нямало и тях вече ги няма.В Човешката история е пробвано всичко. Останало е само това, което НОРМАЛНИТЕ считаме за нормално. Ако не искате дъщерите ви да ги порят араби, а синовете ви да ги обезглавяват за разтуха, време е да се вземете в ръце.Общество, в което тези, които НЕ правят деца са по-ценни от тези, които правят, НЯМА БЪДЕЩЕ.

104

Хайде

преди 6 години

Поне заради почтенните, работещи и семейни граждани, тези паради трябва да се провеждат извън населени места! Да демонстрират каквото си искат, но не в градовете и не по улиците.

103

SS

преди 6 години

До АргонавтДъщерите не са опасни, при тях процесът е обратим.Обаче сър Елтън Джон като мамче, на момченце това ми идва в повече.

102

Хех

преди 6 години

Е това е "изостанала" Молдова. А ние (щото сме голямата работа) търпим. Как може такова нещо? Само на приказки го докарваме. А хората там действат. Имам в предвид ХОРАТА а не тези от парада.

101

Аргонавт

преди 6 години

До Bogumil Парадът не е да се показват голотии и кой какво прави в спалнята, а за права. Докато има такива мнения като 108, 109, 110, май ще има нужда от паради.

100

Анонимен

преди 6 години

"Обичането" се преекспонира в нашата култура.За жалост сек-сът взе превес над разума.

99

Bogumil

преди 6 години

До Аргонавтразбира се че обичаме децата си, независимо каква е сексуалната им наклонност. Порочното и грозното е "парада"... Да си наемат дискотека или клуб и там да се разюздават, но не на улиците. Също така отвръщаващо би било ако хетерото разголени на площада демонстрират какво правят в спалнята. За щастие все още има социални норми в обществото и не всичко което днес ни се поднася като модерно е и морално.

98

гп

преди 6 години

Заглавието е написано от някой лгбт привърженик. Трябва да звучи по-скоро като `Православни християни спряха поредно сатанинско шествие `

97

Аргонавт

преди 6 години

Нашата дъщеря е би-сексуална. Това е нейната същност. Никой не я учил на това. Никой също няма право да и се меси в живота, включително ние, родителите и. Обичаме я точно толкова, колкото и преди да ни каже чак се чувства. Дали ще обича мъж или жена си е само нейна грижа.

96

?

преди 6 години

Има ли гей, който да притежава, или поне да познава следните качества: честност, смелост, доблест, достойнство....??? Въпрос с повишена трудност, а?

95

Като чуя за...

преди 6 години

православие, Христос, ценности и ми става блудкаво.

94

Анонимен

преди 6 години

Ами то хората които са сигурни в себе си не се притесняват от гейовете. Ако имаш наклонност, която те притеснява и не приемаш, първо я отричаш крайно с надежда да я пребориш макар че е по силна от теб.

93

Анонимен

преди 6 години

Тея гей младежи не си дават сметка колко тъга и мъка причиняват на родителите си. Гей порокът на душата и тялото им е проблем на цялото общество!

92

neo5

преди 6 години

Римляни 1:23-2523 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.

91

ВВ

преди 6 години

Православни талибани, хахаха. И тези, като и онези в бегето, живеят в отминал свят. Кой го е еня за православните хоругви или каквото и да е това. ***!!!

90

Ето

преди 6 години

Цял свят се гнуси от тия ге****ве, а те нахалстват и натискат да ги гледаме по улиците! Трябва да се срамуват и лекуват!

89

варненец

преди 6 години

Браво ! Една хубава новина в днес.изр