31

Tedi

преди 6 години

2 OKTOMVRI

30

явно

преди 6 години

До Пенчо,само християните-*** остават безнаказани,такива като теб,ако имаше бог да е смачкал като *** всички дето вършат гнусотии в негово име,такива като теб

29

Анонимен

преди 6 години

И мравката не знае, че човек съществува. Всеки вижда онова, което. му е дадено да види

28

младен

преди 6 години

"Сега проходило и расте, само едната му ръка останала леко неподвижна."Божеее...боже боже.... писателят на това, Златко, да си запише Кипряновата молитва на МРЗ или на телефона и да си я пуска постояно барем ЛЕКО МУ СЕ РАЗДВИЖИ МОЗЪКА.

27

Анонимен

преди 6 години

Господи Иисусе Христе, сине Божий. Помилуй нам грешните!

26

Анонимен

преди 6 години

Това платена реклама ли е?

25

Баба Гуси

преди 6 години

Аз какви молитви "въртя".....

24

Тук

преди 6 години

В желанието си да разберат какво е водата,рибите отишли при мъдрата риба.Тя им казала, че всичко около тях е вода,но те все си мислели, че са жадни.

23

Анонимен

преди 6 години

да АнонименА защо имунната система на едни отказва, а на други не отказва? Кой решава за това?

22

Тук

преди 6 години

За *** всички гледни точки към света са окови.За Знаещия всяка ситуация е възможност за освобождение.Тежко и трудно им е на тези,които вземат авторитета за истинавместо истината за авторитет.<span style="font-family:times new roman,serif"></span><p style="text-align:center;text-indent:36pt;

21

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим, че няма нито ЕДНО доказателство за съществуването на богове. Нито едно.---Как да обясниш на една риба що е водород и кислород, що е вода, що е океана, в който живее, в който се храни и в който ще умре. Как да й обясниш, че той съществува и без него ще загине.

20

Анонимен

преди 6 години

До 20Не знам до колко си запознат с онкологичните заболявания ама нека ти обясня нещо. Организма ти произвежда над 10 000 ракови клетки всеки час и ако иммуната ти система откаже само за секунда си пътник. Това няма нищо общо с "някой там горе". Това е биологията на живите организми.Но да ми кажеш, че ония горе си седи на дебелия з....к и решава ей сега да имаш рак е меко казано абсурдно и имаш нужда от психиатър.

19

Анонимен

преди 6 години

България си е имала своите апостоло-Богомилите.....Истински последователи на божието учение.....Интересно ,че църквата не казва нищо на тази тема......

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕдин така сам избирал пътя си и ръководел с вкус живота си, и... и хоп изведнъж хм хм рак на белия дробдоктори, после по шарлатани, врачки, но всичко е съвсем безсмислено. Всичко завършва трагично - онзи, който доскоро е смятал, че нещо ръководи, изведнъж се озовава легнал неподвижно в дървен сандък. И той самият се е разпоредил така със себе си?

17

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТова разбира се би било няй-глyпавото нещо на света! Този който с някаква цел е наредил обстоятелствата така, че да те бутне кола, ти да го молиш да отмени решението си, може би и трябва и прошка да ти поиска?

16

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен13 Имах предвид проблем, от психологичен характер.Като знам,как щедро нашите ВУЗ-ове раздават дипломи на килограм, мисля, че отговорих от части на въпроса ти.Но, във всички случаи, първо трябва да се опираме на максимата на Илф и Петров-"Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи!"На никой в нашата мила Родина, не му пука нито за мен, нито за теб, освен на най-близките ни хора.Иначе, в ситуацията, за която говориш, разбира се, линейка, и се моли на Бог,бързо да дойде...

15

Един от Северозапада

преди 6 години

Между другото, метода на нерво-лингвистичното програмиране прави абсолютно същото.Той е отдавна използувана прастика и в търговско -бизнес отношенията, и в шпионажа, и в политиката. Значи, когато някой упорито, с ключови фрази и бавно говорене те убеждава от малкия екран, например, че сме цъфнали и вързали-вярвате, а на този отец веднага скроихте шапката? По-добре Отеца, той поне има Християнски морал, отколкото на изпечени мошеници и манипулатори да вярваме.Какво печели той от това, и какво те

14

Тук

преди 6 години

Явленията на живота убеждават там, където думите са безсилни. Само преживените неща са истински разбрани.Духовност, която не е проверявана чрез огорчение и не се е сблъскала с дилемата на противоречивия опит, не би могла да стане нито честна, нито силна, нито истинска.Нищо не е толкова поучително, колкото летописът на нашите заблуждения.Заблудите на високия дух са по-поучителни от непогрешимостта на посредствеността.

13

Анонимен

преди 6 години

До 12... вселената не се върти около човека или около земята. Тази глупост е крайно време да я избиете от главите си. Никой не те ръководи. Сам избираш пътя си. Земята не е център на вселената нали се сещаш? На Вселената не и пука за теб, още утре може да ни затрие астероид.

12

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаДобре ако те блъсне кола на улицита какво да правя според твойта логика? Да извикам линейка или да почна да се моля?