137

сравнение

преди 6 години

Днешните младежи които учат и работят едновременно,работят и в чужбина по бригади са много по подготвени за живота от нас старите дето сме киснали 2 години в казармата докато дойде време да ни махнат оттам!Мен ме е срам,че това време се признава за трудов стаж,а не времето в което следвах и усвоих професия която работя и до днес.Казармата като трудов стаж трябва да се махне както и трудовият стаж на партиините секретари в заводите .Те както и ние в казармата нищо не сме работели!

136

до 156

преди 6 години

И като е имало офицерска академия защо офицерите от поделението в което служех не можеха да решат задачи по математика за 8-ми клас?Става въпрос за офицери от свързочно поделение ,а не от някой пехотен полк.Какво офицери сме имали показа съвсем ясно Матиас Руст който съвсем безпроблемно премина през прехвалената ПВО на СССР и си паркира самолета до едни лимузини на Червеният площад.Офицерите ни бяха гола вода-пияндета и връзкари,които в други ВУЗ-ове не можеха да влязат!

135

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на 54 години,служил съм 2 години в казарма и смятам това за загубено време.Вместо младият човек да следва,да усвой професия от която да живее отива в казарма да се занимава 2 години с глупости.Две години всеки ден слушах простотиите на офицерите как предната вечер са се събрали и са изпили 20 литра вино и 5 литра ракия.Офицерите освен мечтите за пенсионирането и заплатите накуп за друго не говореха.Техническите им познания бяха на ниво ученик от 5-ти клас!

134

Анонимен

преди 6 години

Edno vreme imaache ofizersko u4ilischte imasche ofizerska akademia ne prosti mirislivi sekenduri ofizeri i milizioneri morskite ofizeri sa morazi sa stil no mvr voenni v bg katastrofa ve4e 28 g nischto osven bednost laji oredateli komunjagi probojadisani v dr partii toja *** ot gerb koito e bil komunjaga donosnik deto puschi knigi i protiv gerb boiko mutri mafia ta komunista todorov e stam sa gerb da e deputat i da plue v nc onaja ot gerb karajaneva bkp sedi kato turska urospia djadia

133

Анонимен

преди 6 години

Ша става евро-африканско наборно-сиганско държава.Сичко ша гъзим в казармата.Само господар да си намерим.

132

Анонимен

преди 6 години

Храневиците на Шо**рош наборници по 4 години - на боб и консерви!

131

Анонимен

преди 6 години

*** първи да ги запишат в армията - по 4 години! Безплатно, разбира се!

130

Radev

преди 6 години

Bg goliam maj.

129

генерал-смешно е

преди 6 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България ще се окаже един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора си мислят, че света се върти около тях.

128

men

преди 6 години

дали може да кара самолет не се знае, картонени тигри има колкото искате. па ако стане война този и такива като него ще са първите избегали или развели белия байряк. в тази държава всички са пионки на цру включително и генралчето дето голям антигерберист го раздаваше. да видите и сега като каже шмеркелина и като почват да идват самолетите с еритрейци от италия. 2 милиона е пазарил тиквочага да вземе. българи в българия по 60 години има сигурно по малко останали. горко ни.

127

BG

преди 6 години

Номер 148, а аналоговия Радев, ако го поставя зад компютъра и му кажа да напише софтуер ще реве като бебе :))) По същия начин съм сигурен че ако го поставят в една класна стая и трябва да преподава на ученици, целия ще се изпоти ! Всеки си е специалист в професията, и всяка професия си има значение и ценност ! Това че един може да кара самолет не го прави по-супер човек от друг който може да създава компютърни програми или от трети който може да учи децата !

126

BG

преди 6 години

Дадено, г-н президент, но синчето на другарката Нинова се връща от САЩ, облича въшкарника и го изпращаме първи в казармата да дава пример ! Дечицата на политиците - на първа линия след като се изкарвате такива "патриоти" !

125

Rezerv

преди 6 години

Ami v Botsvana kak e? I tam nema kazarma...:-) ima samo lovdjii...:-)

124

Анонимен

преди 6 години

Казармата за САЩ ли я подготвяте?

123

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"И да се сформира нова наборна армия тя ще е натовска, а това не е изгодно за кукловодите на радеффф."А, ДОЙДОХМЕ СИ НА ДУМАТА!!! И НЕ СЕГА А КОГАТО СИГУРНО ПУТИН ЗАВЪРШИ МОДЕРНИЗАЦИЯТА НА РУСКАТА АРМИЯ. СЪС СИГУРНОСТ ТОВА СА МЕРАЦИТЕ.

122

Анонимен

преди 6 години

Абе кой го пита мъжа на Генерал Деси ?!От Москва разрешиха ли му да си отваря устата?Или нареждането дойде точно от там ?Радев е ***, явно друг му казва каква поредна глупост да изръси.

121

Жалък Радев

преди 6 години

Радев е толкова нескопосан, че и Москва се чуди какво да го прави сега!Избирането му за президент показа колко е глуупав българския народ.

120

турчин

преди 6 години

Няма НО,ИСТИНАТА Е ЧЕ СМЕ БЕДНИ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА

119

Анонимен

преди 6 години

не може армия тропна с копитце съветския чехлю

118

Анонимен

преди 6 години

Ше гъзим сичко мъж ша го праим.В казармата на каракачанки ще ви праим.