69

Анонимен

преди 6 години

Като се спънеш два пъти в една и съща тика как си помъдрял и ти ли буташ масло вече ами туй ви е края.

68

Анонимен

преди 6 години

Жалки напикани "патриоти" сега играете ролята на тези , които изпаднаха на последните избори-това ви чака и вас!

67

Анонимен

преди 6 години

ПАРТИотите - веселяци и майтапчии на чужд гръб, но болнави и кекави, неотговарящи на изискванията за здраве. Болните партиоти се отделят в болнични заведения и се лекуват.

66

Анонимен

преди 6 години

Kakvi patrioti ste vie 4engeta komunjagi pluhte gerb boiko te osadi dva pati diferov sega mu blije6 sadnika komunisti4eski bkp samo da ste na vlast i v parlamenta sram sa bg ste

65

Красен

преди 6 години

Волен да отговори защо от квотата на АТАКА в изпълнителната власт влязоха само хора на ДПС!!? Да признае държат ли го с нещо или му кихат някой друг милион, за да води политиките удобни за ДПС

64

Анонимен

преди 6 години

Бесепету най-накрая напипа правилната стратегия как да катурне тиквата от власт. Набута му падридиотите за коалиционен партньор и тиквочка захапа като шаран. Съвсем скоро ще го изтеглят на брега.

63

БГ

преди 6 години

Юрушисти на сидер ага от ЮРУШ, още ли вярвате на златния пръст? Преди години крещеше _урвите на Бойко по софийските улици, после подкрепяше с кворума ореха и министрите на ДПС да са в Правителството на българия - пример за добровлно(платено) еничарство. Сега говори за ГОСПОДИН Борисов... Пълна шизофрения, фурнаджийска лопата, гьотферен и лъжец!Ненавиждам сидер ага и ЮРУШ!Да живее България!

62

до 75

преди 6 години

Спокойно бе колега. Сега Сидеров вече е във властта и започва да прилага плана на АТАКА. То нестава от един път.

61

атака

преди 6 години

Сидеров е пич. Сороските храненици умират от лоба.

60

до 68 se

преди 6 години

Кво значи " родолюбец"?

59

антисоросоид

преди 6 години

Браво Волене. Ще гласувам в бъдеще само за АТАКА.

58

Пешо

преди 6 години

Стари снимки били?Има и други стари снимки как Волен вилнее надрусан в НАТВИЗ и търси наркотици също и пиян в самолет на Луфтханза и т.н.т Незнам в качеството си на какъв го канят да изразява мнение също и да инспектира границата?Доколкото знам е с условна присъда за хулиганство?Явно мнението на хулиганите е важно!

57

Бай Корлеоне

преди 6 години

Бялата Златка / Волка Сидерова/ е най-заклетия ЕВРОАТЛАНТИК и предан НАТОвец в България!!!!!! Господи, то бива ГЬОНСУРАТЛЪК, бива ИЗМЕКЯРЩИНА, бива ТЕПЕГЬОЗЛЪК, бива ПОМИЯРЩИНА - обаче ПАТРИДИОТИТЕ подобриха всички световни рекорди. Измениха на своите избиратели / включително мен и моето семейство / и повече НИКОГА няма да са фактор в политиката..... ПРОКЛЕТИ да сте лъжци от ОПГ!!!

56

se

преди 6 години

Истинския родолюбец и патриот не се нуждае от водачи като Симеонов,Каракачанов и Сидеров.Патриотизма е вътре в сърцето и душата на човек а не с приказки на тези клоуни.

55

Мотел Рай

преди 6 години

А снимките на болен с мутри и пред джамията с запалено килимче , а стойката на главния хотелиер на граничарите.

54

той

преди 6 години

Защо всички съдят нацизма,а комунизма не.Да не би нацистите да не са се подчинили на световната власт ,а комунистите да се се предали като колаборационисти ?Помислете кой ни управлява и то с индулгенцията на Америка. Радев и сие.

53

избирател

преди 6 години

Някой те ''ПОМЪДРЯ'',според мен......

52

Анонимен

преди 6 години

Така самонареклите се патриидиоти, си делят още на вьздуха захвьрлената плячка от банкянската мутра! А този пудел най много дебне да го хрантулят, понеже от тримката има по малко милиончета!

51

д 2

преди 6 години

Кога ще има Нюрнберг и Токио за комунистите по света и България? Аз неизкам комунисти да ми играят ролята на капиталисти и демократи .Време е Америка да осъди комунизма на процес и то международен.

50

Анонимен

преди 6 години

Вижте ги добре.Вие си гладувахте за тези изззроди.12%.