124

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не е смотан все пак. Намери пазар за Военно - промишления комплекс на САЩ, другото са фанфари и циркове за простолюдието. И аз ако бях така щях да направя. Тия разходи за война требе да се избият от някъде все пак, а имаме и 105% дълг наследство от Обонго.

123

Анонимен

преди 6 години

Саудитите-колонизатори на най-ценната част от арабския полуостров са всъщност крипто евреи от Ал Басра- Ирак, пра пра пра дядо им е с името Мордекай бин Моше.Те са създатели на Ухабизмът ака салафи, суфи и те всъщност предствят Ислям от глеидна точка на прокълнатия Сатана - Иблиис. Това е така поннеже хората тотално са се отклонили от правият път-Коран-Ислям.

122

Анонимен

преди 6 години

Reptilian muppet show.

121

Мнение

преди 6 години

Не е зле и руснаците да си купят качествено умно оръжие от САЩ , ама нямат пари като Саудитска Арабия.

120

men

преди 6 години

русия спри коридореца на катарската газ към европа. газпром ги прави тези пари за три деня в европистан.

119

за съжаление

преди 6 години

Ех, Тръмп...добър си в сделките ,ама защо продаваш оръжие на убийци?

118

поправка

преди 6 години

Искам само да поправям една огромна лъжа която се върти по целия свят. Хора които изповядват исляма нямат капка връзка с тероризма, но тероризма исползва за всички лоши деяния исляма. И затова хората си мислят че исляма е равен на тероризъм. Може би това го правят защото ако исляма се разпространи ще намаляват убийствата, употреба на алкохол, наркотици, проституция и т.н. Защото всичко това е забранено в ислямската религия.

117

ии

преди 6 години

Като си купя нещо ново след веднага искам да го пробвам. Добре купили сте си оръжие за стотици милиарди какво ли се следва да направите с него ?*** американци.

116

ПетърВелики

преди 6 години

Сирия била просперираща преди режима на Асад да я съсипе?!?! ... Цинизъм от най-висока степен!!!

115

Анонимен

преди 6 години

Сега Саудитските спонсори сполойно с години напред ще подържат с оръжие терористите от Ислямска държава.

114

Гост

преди 6 години

До ТракТи със сигурност ще преОспееш))).

113

Ivo

преди 6 години

Тея иранци няма ли да престанат с агресийте над други народи,сега шейховете трябва да олекнат с 450 милярда с много труд и лишения спестени петродолари,а пък американците трябва да набират работници за производството.Сомо тормозят мирните народи тези иранци

112

Анонимен

преди 6 години

posle s negovite kamyni po negovata glava. na arabi oryjia da dava

111

Davigo

преди 6 години

изкуфял саламан и хитър бизнесмен знае от каде да изкара пари , а вообще имали нужда от въоражаване дано Господ ви блокира умовете та никой да не мисли за въоръжаване , Господ Дание на помощ АМИН...

110

Анонимен

преди 6 години

Дано 100-те милиарда приходи не са за сметка на нов трилион дългове, че все най-топ и мощни компании, пък външният дълг расте ли расте. Както беше описано в "Пътеводител на галактическия стопаджия" зелените листа като разплащателно средство водят до изсичането на гори и нуждата от търсене на други разплащателни методи. Естествено не с чакъл и корк, като на Мелмък - планетата на АЛФ.

109

Ехе

преди 6 години

Още има да плащат много,това е нищо. Е затова САЩ имат БВП 20 пъти по голям от Русия.

108

Анонимен

преди 6 години

СА отлично знаят че бъдещето ще измести необходимоста от нефт. Това което им остана е да се въоръжат до зъби и да си вдигат стандарта с войни или да се хващат за работа. Хората от сега се подготвят. И още нещо, не е изключено демокрацията да разяде строгия саудийски закон за бурките. Вече много красиви и богати саудийски жени мечтаят за прическата на Мелания Тръмп .. Въпрос на време е...

107

Анонимен

преди 6 години

Иначе режат глави на жени, мъже и деца. Колко демократично. Дано КимЧенУн-а поне една ядрена да им метне!!

106

художника

преди 6 години

На ислямист оръжие е като да дадеш на наркоман оръжие. Не знаеш к,во ще направи с него. Тия Хамериканци за долари ще продадат и страната си и децата си и планетата

105

Анонимен

преди 6 години

440 милиарда общо....разписани СЕГА!И Бог знае колко общо през годините преди.Саудитците са най-яркото доказателство ,че само техника и заплати не правят войника.Инвазията им в Йемен срещу хусите шиити.Боси,голи с по един калашник ,но с вяра в каузата( не коментирам каква е) и тия босяци им надуха шушоните като балона на братята Монголфие.Бой,срам и пълно фиаско....Не става само с ядене.:-))))