87

Telebio strw

преди 6 години

Nai-posle na rahat v zatvora...holiday...no stres...

86

x

преди 6 години

Нямал обяснение??! В затвора ще има мноооого време да си изясни,...докато го помпят загорелите ***.

85

РазДваТриЗаУяМеФани

преди 6 години

Око за око, зъб за зъб,да се върне народния съд. Референдум за връщане на изконни древни български закони от времето на Хан Аспарух

84

Анонимен

преди 6 години

Съдът трябва да освободи човека незабавно,да му се извини за задържането му и да се саморазпусне.

83

Анонимен

преди 6 години

Никой няма право да отнема живот, независимо кой крив и кой прав. При действаща правосъдна система нямаше да се случват подобни неща. Докато правосъдието ни е само на думи, а на дела никакво го няма, нищо няма да е като хората. Не е нормално делата да се влачат с години, не е нормално при убийство да не се лежи в затвор, не е нормално жертвата да е винаги потърпевша, това не е правосъдие. Както и закона да се прилага спрямо човека, а не еднакво спрямо всеки гражданин. Темида я няма никаква.

82

Анонимен

преди 6 години

Затова контрола по издаването на разрешителни за оръжие трябва да бъде много затегнат, и не на всеки да се дава оръжие! Иначе се превръщаме в дивия запад. Вижте какво става в САЩ там се трепат като кучета, защото са го били съкратили от фирмата и решава да застреля няколко служители и т.н.

81

Хммм

преди 6 години

Куп безсмислени коментари.Човека не е лихвар и не е давал пари назаем. Предвид факта, че е строител а убитите инвеститори, най-вероятно, е завършил накоя фаза от договора, която инвеститорите са му отказали да платят.Проблема не е в неговите действия, защотото всичко това е било въпрос на време, а и това е само един от многото такива случаи. Причината, е че в България няма съдебна система и в повечето случаи, най-наглия печели. В този случай, обаче не им се е получило.

80

Анонимен

преди 6 години

списващите тук ж.у.р.н.а.л.я

79

Анонимен

преди 6 години

Списващите тук *** хем са неграмотни, хем се напъват съвсем излишно да ползват чужди думи.Мизерници!

78

поредният лихвар

преди 6 години

който дава пари на заем с лихва и не плаща данък на държавата за тази си дейност ,Не е трябвало той тях да убива ,а е трябвало те него да убият !

77

Пульо Коврата

преди 6 години

Някой потърси ли големият му приятел - софийският морален стожер и активист на "Да,Америка за България" Камен Алипиев-Кедъра да коментира действията на приятелчето си по чашка и не само.Или е зает да нарежда "държавата на Шиши", докато обикаля страната и света на държавни разноски?

76

Анонимен

преди 6 години

Той знае какво се е случило, но след като няма държава и закони за несправедливоста може да се стигне и да саморазправа. Нахалните, безскрупулните, убийците са други хора,Не бих искал да съм на мястото на този човек.

75

Анонимен

преди 6 години

вчера си говорих с руски адвокат, цитирам: 'богатите у нас (в русия) винаги избират английски съдилища, защото там ако не изпълниш уговорка, те заставят. руските съдилища ще влачат делото 6-7 години, може да ги подкупят, ще издадат абсурдно решение, а през това време парите или имотът ще са сменили 4-5 собственика. ще дадеш пари за нищо, в най-добрия случай хвърчащ лист ненужно решение'.човекът беше останал с илюзиите, че Бг е в Европа и у нас делата се решават за 2 дни, по английски.

74

Анонимен

преди 6 години

ще го осъдят да плати 100.000 лв за убитите и наследниците просто няма да върнат дължимите пари. двама убити, един ранен и един в затвора. едва ли някой вече се чуди защо не се минава през съдилища у нас.

73

Анонимен

преди 6 години

Не си ти когато си алчен!

72

фиро

преди 6 години

Трагедия, лошо стечение на обстоятелства.Пари, нерви, обидни реплики или заплахи, един от тях губи контрол и приключва останалите.Каквито и да ги мислим, да си пожелаем да не попадаме в такава ситуация! На никой от тези хора на този ден и през ум не им е минавало че нещо такова може да се случи.

71

Анонимен

преди 6 години

Килърите са професионални убийци срещу заплащане. Човекът не е килър. Просто е изпушил.

70

Promet

преди 6 години

Що глупости се изписаха по тия статии и какви злобни коментари, ама никой не написа, че това са служители на фирмата, а не инвеститорите, които са си живи и здрави...Убиецът си е убиец и трябва да седи доживот в затвора.

69

Анонимен

преди 6 години

Няколко пъти го пише Драгомиров и веднъж Димитров. Леко съм объркан коя е истинската фамилия на извършителя.

68

Анонимен

преди 6 години

Нямам обяснение какво се случи.Бизнес драма се случи.