73

Щирлиц

преди 6 години

До Трак до щирлицПасва много точно,защото там е интересът на България,там е бъдещето.Да си спомним,че България е вървяла напред,когате не е копирала механично нечий"челен опит".Мястото ни не е в евросъюза,а в съюз с Русия,без да си затваряме очите за света около нас.Те така мисля аз.

72

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ПРОТИВ ЕРДОГАН НЕ ОЗНАЧАВА ПРОТИВ ТУРЦИЯ И ПРОТИВ ТУРСКИЯ НАРОД !НИЕ СМЕ ПРОТИВ ЕРДОГАН И ТЪ-ПАЦИТЕ КАТО НЕГО , А НЕ СМЕ ПРОТИ СЕБЕ СИ ,ТОЕСТ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ !

71

проклятие

преди 6 години

Проклятието на прехода в България са чумата СДС на мекерето Иван Костов и ГЕРБ ЕООД КОМЕРС на Асвалт паша....това е истината драги ми Българиооо

70

д

преди 6 години

Е нали Ердоган анатемоса ДПС. Това са ваши вътрешни конфликти .И пак излзиа,че ДПС не е наша ,а турска партия.

69

Анонимен

преди 6 години

ДПС не е против Турция!..............разбира се,че не е. тя винаги си е била ЗА .

68

Бай Хой

преди 6 години

На ДПС и плаща Путин, на ДОСТ - Ердоган. Това поне разбрах от коментарите ви драги бг турци. Каква е разликата между вас тогава? Вземайте си парите и не се е.ба.вайте с България. Ами още живеете тук, затова.

67

доц.Иван Костов

преди 6 години

ДПС е проклятието на България.Прав ли беше тогава ,прав беше.Останалите се подхилквахте и мразехте.Е,сега вече е ясно кой иска унищожение на България.

66

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД ИЗТЪКНАТИТЕ НИ МИЛИАРДЕРИ И ПОЛИТИЦИ С ИЗЯВЕНИ МЕНТАЛНИ СТЪЛКНОВЕНИЯ И ЗАДЪЛБОЧАВАЩИ СЕ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ ВСЛЕДСТВИЕ УПОТРЕБА НА АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ АЗ МОЛЯ МЕДИИТЕ ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАТ МЕДИЙНАТА СРЕДА С ТЕХНИ ИЗЯВИ, ЗАЩОТО ДЕЦАТА МИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ. ЗАМИНАХА СЛЕД КАТО СЕ ПОЯВИХА МИЛИАРДЕРИТЕ НИ В АНЦУНЗИ, СЛЕД ПОЯВАТА НА МЪЖКАТА СЕКРЕТАРКА И ЕДИНИЯ ЖИВОТ, ПО ЕДНО ВРЕМЕ ЗАМИСЛЯХА ВРЪЩАНЕ, СЕГА ВЕЧЕ СЛЕД"АЗ ЗНАЯ, ЧЕ И ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ И ДРУГИ ЗНАЯТ" СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ-СРАМУВАМ СЕ.

65

осман

преди 6 години

карадайъ късно е чадо мандалото лопна.чети османската история предателите какво ги правят.и ти и тебеподобните ще изчакате нещастния си край зокато си платите.оттук насетне има само ДОСТ .грешно ви изиграха картите от москва......

64

гошо печения

преди 6 години

Много неща идват от арабите, но преди мохамед. След Мохамед само камили, килими, локум, баклава и по 100 парцала

63

Анонимен

преди 6 години

В България от освобождението насам не е издадено нито едно разрешение за строеж на пагода.

62

до: 93 и др.

преди 6 години

Тука един побългарен/християнизиран ром от Византия нали тогава са дошли по тези Земи 11 век. тука се прави на българин

61

Щирлиц

преди 6 години

До незнайкоУ нас-не,но за да се пооправи положението,е нужен и малко дървен господ.19 май 1934 е добър пример.

60

незнайко

преди 6 години

до 91 А дали всички поданици градят държавата .? Защото много станаха да градят банковите си сметки , а не държавата.

59

Анонимен

преди 6 години

В Русия всичко е най-голямото .. Затова и джамията им е най-голяма .. по-голяма от на камиларите и турците.

58

Анонимен

преди 6 години

Само шиитите създават лидери Като Аятолаха Хаменей , Хасан Насрала, Башар Ал Асад , Али Лариджани .. Сунитите са камилари.. невежи..Ердоган е нищожество... с купена диплома от фалшив университет.. Речника му е на ниво пазарлък на чаршията.

57

Щирлиц

преди 6 години

До ТракА защо според теб,вътросната най-голяма джамия се намира в Русия?Защото държава се гради от всичките й поданици.Разбра ли,умнико?

56

Анонимен

преди 6 години

Ние сме Ирано-фили , Фенове на Башар Ал Асад , Хасан Насрала лидер на Хузбула и Аятолаха Али Хаменей.. Защото въпросния Демир Баба и текето Демир Баба е от шиитската секта на Башар Ал Асад.. Къде намесихте и видяхте в тъмното без очила Русия..

55

fesa

преди 6 години

Черния чичо (Карадаъиѝ0)да не приказва глупости,че нищо не видяхме ни турците от техните заедност,братство сигурност и т.н Само за пари мислите мам... хоратака ви да е...ба.Погледни как живеят хората ви в Кърджали,Джебел,Ардино и др.Видяхте че ви идва края и със заплахи почнахте да събирате хората на митингите.Хората да знаят,че има списък с неприсъствалите на митингите в тези райони ида очакват среща с кметовете/

54

Анонимен

преди 6 години

До Demokraziaхапченцата оли