20

Анонимен

преди 6 години

Това не е само първото пътуване на Тръмп, то ще бъде и последното задгранично патуване на Тръмп като президент на САЩ.

19

Гост+

преди 6 години

По традиция УСА президентите посещават първо Канада, но сигурно канадците плюха Тръмп наравно с другите, та малко смяна на протокола

18

Нали умря

преди 6 години

Тоя Цар ,крал нали умря преди 1 година и му давахте погребението. Да не е възкръснал за да сключи сделка с Тръмп или евреите са го клонирали. Много добре си спомням ,че умря и точно тук 3 дни и 3 нощи излъчвахте и скърбяхте по голяма загуба като едни истински безродните журналисти .

17

ОМАР ХАЯМ

преди 6 години

ЕВРЕИ КАК Е?

16

Анонимен

преди 6 години

Ето затова не бива на бизнесмени, които не са политици да им се дава власт.Хубаво, сега всички в региона ще искат д си купят оръжие от САЩ.Добре, САЩ ще си оправят дефицита.Какво ще стане с мира в Близкоизточния регион?

15

Анонимен

преди 6 години

Петролът им до 25 г. ще свърши а и става все по ненужен до 10г. над половината продадени автомобили ще са на ток. Арабите са много и вече добре въоражени.Спокойно.

14

байхейс

преди 6 години

Саудитска Арабия е средновековно кралство където всичко, вклучително и къщата ти принадлежи на царя ! Единствената власт която парламента има е да предлага закони на царя. Членовете на този парламент както и министрите се предлагат лично от царя.Каквато и да била обида или критика срещу царя се смята за измяна и се наказва със смърт ! Хомосексуализма е престълпление което се наказва със смърт !Как смеят западните лицемери да наричат Путин диктатор а краля на това средновековно царство ...!?

13

Анонимен

преди 6 години

Гледам и не вярвам на очите си - Иванка вее разкошната си грива и никой не я трепе с камъни! Арабелите забравиха ли повелите на Пророка? Има ли Шериат или той не е за всички? Сега изпитах тава, което арабелите наричат кеф!

12

Андрешко

преди 6 години

Този поздрав много ми прилича на поздрава на уволнения зам.министър...

11

Анонимен

преди 6 години

Иванка е без бурка.

10

Градския

преди 6 години

Нормално за американските ментета ,първо в родината на ИДИЛ , нали САЩ са им кръстници и покровители ,а уж се "борят" срещу тях!Ха,ха,ха , послания за наивници!Ако някой е имал илюзии за Тръмп трябва вече да се е осъзнал!

9

Анонимен

преди 6 години

Ти да видиш... А дали са поискали от американската първа дама да се забулва? Посмяли ли са? Е как ще посмеят... двоен е метъра! Смеят ли да хапят ръката, която ги храни и брани?

8

Анонимен

преди 6 години

Парата към парата.

7

до кога

преди 6 години

До Перверзия на 100%Едните агресори другите спонсори на тероризма как се допълват само....

6

провал

преди 6 години

СА губи войната в Йемен,Хуситите бият по всички фронтове въоръжената с най модерно американско оръжие Саудитска армия,на скоро за втори път Хуситите обстрелваха столицата на СА с ракети пазена уж от американски пво.

5

Перверзия на 100%

преди 6 години

Това да си лидера на уж наи-свободната държава в света, президента на САЩ, и да идеш на първото си посещение в Саудитска Арабия - гнездото на змиите, спонсор на тероризъм е много показателно и кресноречиво.

4

До 6

преди 6 години

Аз доколкото прочетох дрескодът е да е с буркан, незнам какво и е арабското!И е не само тя, цяла делегация виждам на снимките, все арабки.. Ха ха ха

3

Анонимен

преди 6 години

За едни може камшици и наказания, за други е позволено да се нарушава дрескодът и ислямските закони?!

2

Анонимен

преди 6 години

Не си падам по хейтването, но тук не се сдържам.Нали сте много стриктни и вярващи мюсюлманите, защо допускате цяла делегация жени да ви унижават?Или сте просто на принципа със силните сме мишлета, слабите ги мачкаме?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Лигите на арабите потекоха заради Мелания ...