183

Анонимен

преди 6 години

Старите баби - комунистки много го харесват тоя, уравновесено говори да ти се прис*ре.....

182

Щирлиц

преди 6 години

Нима си мислите,че днешните германци не съжаляват,че са загубили войната?А как да наречем диващините на френските хм..карикатуристи,или те са демократично-ценностно-евро.ейски?Нищо не се забравя,само се прави опит да бъде замаскирано с удобни и актуални фрази,докато не дойде "друго време".

181

Анонимен

преди 6 години

СЛАВА НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ДРУГОТО Е ЛЕШпарлама и прах в очите на хората а разберете го най после до кога ще сте облъчени

180

Галия

преди 6 години

До 2+2, имам до Вас едно пожелание: преди да пишете коментари, изучите историята на държавите и малко политологията. И в България няма други проблеми освен Крим.

179

Реформатор

преди 6 години

А за индулгенцията на сталинизма няма ли да кажете няколко думи г-н Президент. Или за него само хубави мисли таите?

178

БСП са гад.ини

преди 6 години

А кой носи портрети на кръвопиеца Сталин, а?

177

??????

преди 6 години

А когато Корнелия нееднократно поднася цветя пред различни паметници, никой не я подбра официално за това, че някои от тях са на доказани престъпници, а тя им отдава почит!

176

2+2

преди 6 години

Нацизмът да бъде осъден но зедно с него и комунизма който му е брат близнак .Да се заклеймят всички политици които ходят да се кланят на паметника на болшевишката окупационна армия и верния сатрап на комунизма Тато правешки. Да се заклеймят и тези които заграбват чужди земи -като Крим и президентите които плачат за санкциите срещу окпантите.

175

Анонимен

преди 6 години

Хайде, стига са се правили на по-светци и от папата!Някои станаха чак смешни в желанието си да обругаят хора, които не са си правили официални снимки с такъв жест.Критикарите станаха досадни. Излагат се.

174

Анонимен

преди 6 години

Толкоз си може.

173

Ха- ха- ха

преди 6 години

"Пълзяща индулгенция"???!!!!Колко ли дълъг ще стане списъка с 'радевизми"? Поне съветниците му от БСП да бяха на ниво а те още по-кухи *** и от него!

172

Анонимен

преди 6 години

Все повече се държиш като ощипано момче на дъгата, "генерале"... Ти, ще си поредното разочарование май...

171

Един българин

преди 6 години

До: номер 215Вярно бе, прав/а си!!!Как не се сетих - като отвориха границите за нас, българите стотици хиляди хукнаха да бягат от комунистическия "рай" на Запад - по Западна Европа и Америка.Но досега не се бях сетил и за стотиците хиляди етнически турци прогонени преди бай Тошо да отвори границите за нас, и които като български граждани също определено и категорично са част от тези 9 милиона за които плачат платените *** - и турци, другари, много турци имаше в тия 9 милиона!

170

Един българин

преди 6 години

"Историческата ревизия от последните години някакси позволява пълзяща индулгенция на нацизма и това е проблемът", добави президентът, цитиран от БТА."И на комунизма също. Индулгенция и на комунизма. Навсякъде се прокрадват спекулации, че видите ли при бай Тошо всичко било много по-хубаво от сега (пълна лъжа) и никой не го осъжда. Даже паметници искат да строят на диктатора.Но те и комунизмът и нацизмът са близки по своята идеология така че не е за учудване.

169

Анонимен

преди 6 години

До Оставка, Симеонов!...обаче не видели, че наш новоназначен министър си качил тоя стара снимка във фейса.Ако ни нападна,т вече ще е заради обидите, който ти им нанасяш.)Спри се в името на доброто на всички.

168

Оставка, Симеонов!

преди 6 години

До Анонимен 211Не! Не е ясно сега. Американците се интерсуваст от всичко> Дори от мобифона на фрау Меркел. Това, че ти си като кон с капаци и не виждаш, не значи че и американците са коне с капаци и не се интерсуват какво става у нас. Ти си мислиш, че не се интерсуват. А освен това не е необходимо те да се интерсуват. У нас има еврейска организация, която вече изрази протест по телевизиите. Достатъчно е тя да изпрати сигнал в Америка и ще видиш ефекта. Много бързо ще ти се стъжни живота.

167

Анонимен

преди 6 години

Щом осъждането му е задължително, защо не осъдите националсоциалистите, влезли в кабинета (Сидеров, Каракачанов и Симеонов)? (Нацизъм е съкратен вариант на националсоциализъм, ако сте забравили)

166

Анонимен

преди 6 години

До Оставка, Симеонов!Тоя пропаганда си е чисто нашенска, партийна , пък вие си я наричайте както искате.Американците не се интересуват кой къде се снима в свободното си време, за разлика от ***.Сега ясно ли е?

165

Оставка, Симеонов!

преди 6 години

До Анонимен 208Пишеш доста несвързано. На какъв наркотик си или в кой клас от основното си? Какви извънземни, кви 5 лева? Ти не знаеш, че повечето милиардери и много от сенаторите в Америка са евреи? Или какво? Кое ти е смешното? Не знаеш, че в Америка имат офиси най-големите и влиятелни световни еврейски организации? Които ще бъдатр много засегнати от нацистката пропаганда у нас?

164

Анонимен

преди 6 години

До Оставка, Симеонов!Хаха, как ги измисляте тия глу-пос-ти?Това дето каза е същото, като извъземните да нападнат американците, защото американците във всички филми ги бият като маче в дерек.Все пак мерси, разсмя ме.