42

Анонимен

преди 6 години

До 39Това е твърде далечна философия за балканския ***, отварящ голяма уста и казващ "ДАЙ". Избутваме някакво средно образование с тройки и четворки, завършваме някакво "ВИШО", най-често мениджмънт, след това си търсим работа. Ама как я търсим просто - чакаме някои да примре за нас и да дойде да ни умолява. И така си живеем цял живот и се оправдаваме с безработицата. Безработица няма, МЪРЗЕЛ има, креативност няма..

41

Анонимен

преди 6 години

Тоя е ясно че тоя е Куку, обаче се чудя къде му е Пипе.

40

Анонимен

преди 6 години

Наследството на комунизма е тъъпи, злобни русофили, обвиняващи света за собствената си глупост и бедност.Запада създава технологии, богатства и развитие.Затова Русия иска милост от САЩ, сваляне на икономическите санкции.САЩ не иска нищо от Русия.Русия какво спечели с кражбата на Крим - само санкции и омразата на нормалния свят.

39

Анонимен

преди 6 години

До сминдух енд чесън Особенно такива като В. Горанов ,с къщичката в полите на Витоша . Вчера стана демократ ,днес къщичка за над милион . Гарантирано от Герп.

38

Анонимен

преди 6 години

Рокфелер продал една ябълкатака ,после две ..и така станал милионер ..и така се става милиардер ...С една дума ,деветини за наивници .

37

Грик

преди 6 години

До 43Сещам се за Иван Костов преподавател до 1989 г. През 1997 стана министър председател до 2001г. Сега е изследовател по дясна политика. Твърди, че е забогатял от спестени пари от банички и честен труд.

36

Анонимен

преди 6 години

Само простия човек се надява на късмет... и играе на тото ;)Брансън има акъл за бизнес и не е роден в Соц държава, затова е успял.

35

сминдух енд чесън

преди 6 години

Брансън е като ученик пред някой тукашни играчи ,които си легнаха милиционери и се събудиха милионери.

34

43

преди 6 години

Кой го е доказал? Някой загубеняк с комплекси ли? Лично аз познавам милионер, който напълно честно си е изкарал парите.Препоръчвам ти да прочетеш за Владимир Койлазов, който е друг пример за милионер изкарал всеки цент с честен труд. При това БЪЛГАРИН!!!!

33

Грик

преди 6 години

Доказано е, че с честен труд няма как да станеш милионер, а в тази случай милиардер. Няма начин.

32

Анонимен

преди 6 години

възможно е да не идва случайно тук

31

39

преди 6 години

Пичът е бил беден като мишка и е направил всичко сам. Имал е и късмет, но определено заслугата за милиардите си е негова. Вместо да мрънкаш, се опитай да хванеш бика за рогата, както е направил той. Работа има за целия китайски народ, просто не трябва да те мързи и не трябва да си мрънкало.

30

Анонимен

преди 6 години

Този сигурно се храни с идеи?

29

Даааааа

преди 6 години

Когато си милиардер,бизнеса е винаги успешен.Аз пък да го питам ако беше на социални помощи от четири-пет години за какъв бизнес ще говори тогава!

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА пък ти си оди на Уайоминг да ставаш инвестиционен банкераре чупкаа

27

Анонимен

преди 6 години

не се равнявайте с никой,не се оставяйте новите робовладелци да ви пълнят главите с глупости.медала има винаги 2 страни

26

Имахте избор

преди 6 години

Не ви харесват хора като Гейтс и Брансън, но си обичате Тиквун Мутрата. Затова България е обречена.

25

Анонимен

преди 6 години

Що за щуротии....."имал големи идеи".....ГОЛЯМА ИДЕЯ Е ДА ИМАШ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННА КОМПАНИЯ И ДА ПЪЛНИШ С КЛИШЕТА ТЪПИТЕ ГЛАВИ НА МАСИТЕ! Боже, Боже.....я да направи така, че да няма гладни, бедни и жадни в света, а не да брои милиардите си в банките, които са едни балони с въздух!!! И ЩЕ ДОВЕДАТ ДО НАВАТА КРИЗА! Защото под бизнес разбират само спекулациите на борсите...акции, глупости.....ПЪЛЕН ВЪЗДУХ! Краварска работа!!!

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен''Коментарите пълни пак с балкански ***... ама стойте си в панелките и бачкайте за 500 лева проблема си е лично ваш.''Е вие най вероятно сте над утайката а ***!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Коментарите пълни пак с балкански ***... ама стойте си в панелките и бачкайте за 500 лева проблема си е лично ваш.