216

Не се карайте

преди 6 години

ВОенно обучение след 10 клас е достатъчно ..Една учебна година стига.комбинирано с изучаван ена чужди езициДа се въведе доброволна наборна.Младежите след десет клас се тероризират в НАГЛО ПРЕСТЪПНИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ .Само за една учебна година може да се готвят съвременни войници по всички специалности.

215

Анонимен

преди 6 години

Тия патриоти , след като се овластиха, плъзнаха като *** по трупа на България.

214

Анонимен

преди 6 години

На тоя армия ли му трябва или детска занималня?!

213

Г

преди 6 години

Мъдро решение така *** обратните ще избягат в САЩ а мъжете ще останат в БГ!

212

Фронто

преди 6 години

За Петър:Ако във времето на задължителната служба някой беше попитал - какво избираш- казарма или Н. Йорк ? Питащия моментално щяха да го освидетелстват. Просто беше абсурдно да има повече от 1 отговор. Каракачанов си живее още в онова време. Те всички са си там.

211

Petar, NY

преди 6 години

Тогава няма да остане момче над 18 години в България, всички ще емигрират.

210

Фронто

преди 6 години

Каракачанов ще събори кабинета Борисов. Не онези с " хайл", а това неграмотно,самовлюбено и властолюбиво момченце.

209

Митове за казармата.

преди 6 години

1. Там ставаш мъж. Аз си бях станал мъж още в училище.Ако някой там са го направили мъж или жена си е негов проблем.2. В казармата няма п...али. Почти всички мъже над 35 са служили. Иската да кажете че няма п.. над 35?3. Там те учат на дисциплина. Започнете да шофирате,отидете на опашка в някоя институция,отидете на кръчма вечер и т.н и ще видите,колко са дисциплинирани българите,дори и тези над 35.

208

Анонимен

преди 6 години

До 238.Да. Старите тормозят младите,защото последните са беззащитни.Ставаше ли ти пи...та,когато биеше и тормозеше по-слаби и беззащитни хора от теб?

207

Анонимен

преди 6 години

Много добре беше, особенно да гледаш мамини синчета как за нищо нестават , да се възпитават дори и роми във патриотизъм, твърдо ЗА , Каракачане !!!

206

Pesho

преди 6 години

Изкопайте тука един ров. Утре запълнете рова и изкопайте донего още един. Това беше казармата едно време. Един приятел се самоуби щот не издържа на издевателствата.

205

Анонимен

преди 6 години

Лудия каракачанов си повярвал, че може да прави каквото си поиска с българския народ...

204

Черкез

преди 6 години

Тези, както са си повЕрвали, сигурно и социализЪмЪ искат да върнат. Поне да кажат кой от всички - развития ли, зрелия ли...

203

Lettu

преди 6 години

Dignahte li bg minimalni zaplati kato belgiiskite ili sha idva li isliamska darjava da vi gi diga?!

202

Анонимен

преди 6 години

Tiq patriot4eta hepten se obarkaha ve4e :)Ta ne razbiram koy 6te voyuvame ili pak togava 6te si izbereme nqkpy za vrag

201

Фронто

преди 6 години

Към Агджата(225),Не допускаш ли че точно това целят!?

200

Фронто

преди 6 години

Към тези които за " трудова повинност" говорят:Я ми кажете как пълнолетен, неосъден насила ще го затвориш( казармата си е затваряне,не е свободен) и насила ще го накараш да работи!?Комунизмът много хора е объркал,дори такива които не са комунисти с ком.категории разсъждават. Със законможеш да го накараш да носи оръжие, но нищо повече.

199

Анонимен

преди 6 години

Г-н Каракачанов, аз изпълнявам дълга към Родината си всеки месец. Ходя на работа и на месец плащам между 500 и 600 лева данък върху заплата ми. Къде отиват тези пари не знам и не ме интересува. Изпълнил съм си дългът. Мола не ме занимавайте с глупости.

198

Анонимен

преди 6 години

Ами да иде мазния *** той в казармата, белким отслабне свинята.

197

Анонимен

преди 6 години

До един горд бащаКой го спира синът ти ? Като иска да служи-става кадрови военен и 30 години,до пенсия ще прави само това.