10

Анонимен

преди 6 години

Тез евроатлантици направо ме разтапят. Как може да си мислят, че всеки един, притежаващ НЯКАКВО чувство за справедливост, правдивост и реализъм е руснак или русофил? Такъв комплимент на руснаците може да направи само един морален и достоен или само един много неумен враг ;) Русофобите не са от моралните и достойните ;)

9

Гост+

преди 6 години

Важното е уикилийкс да продължава да публикува интересни факти и неоспорими истини, а не фейкс като другите, пък нас какво ни интересува кои са шпионите

8

хх

преди 6 години

Най-вероятно ще си отиде при шефовете в москва, както много други руски шпиони.Вече е прекалено осветен за да представлява някаква опасност, за когото и да било.

7

НеСионски жрец

преди 6 години

До Гост+... но както знаем от историята - Героите умират ! - за съжаление !

6

Гост+

преди 6 години

Сигурно ще го арестуват на летще под предлог, че вече Щатите са повдигнали обвинение

5

Съвет

преди 6 години

Дано да не се излъже и да попадне в капана на тези дето развяват демокрацията, гласността и правата на човека като знаме, но не ги практикуват. С тези хора не може да се преговаря, излишно е...

4

Гост+

преди 6 години

Асандж, разбира се, е герой

3

Анонимен

преди 6 години

Намирисва на капан. Цру наскоро обяви че уикилийкс вече им е по-голяма цел от Сноудън и след толкова години ... свободата Санчо не е като салама. Дано оцелее.

2

Анонимен

преди 6 години

В скоро време ще започне да прозира много ясно каква е целта на Асандж и какво точно се цели с действията му. Ако досега не ви е станало ясно, сега вече ще ви се изясни. Спойлер #1: "Асандж: Лош, лош ЕС!" Гледайте внимателно и четете между редовете. :)

1

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав и да продължава да пуска секретни документи, защото това е единственият начин да се контролират самозабравилите се правителства. А иначе много ясно че е скалъпено, едното обвинение беше, че правил секс с едната жена докато тя спяла и й отказал да си сложи презерватив (явно на шведките безопасния секс им е втълпен до степен да бълнуват на сън за него).