9

бай Миле

преди 6 години

"V" дай си номера моля те! Искам те! Такава като тебе не се намира лесно определено. :)

8

Анонимен

преди 6 години

Верно си е клоунада.

7

Хейтър Тролев

преди 6 години

Винаги ми е било любопитно как се смятаме за много модерни , а се опитваме да поддържаме някакви традиции лишени от всякакъв смисъл - че да се женят в бяло , че първа брачна нощ , че моминско/ергенско напиване , да ходи да иска булката от техните ..... и така без край , при положение че 99% от младоженците живеят заедно от години , какъв е смисълът за този цирк.

6

Анонимен

преди 6 години

Аз на моето парти бях с ...мъжа ми! Нямам приятелки жени, а приятелят на мъжа ми, с когото щеше да празнува не можа да дойде. Хапнахме си, пийнахме и ни се доспа, иначе щяхме да ходим на стиптийз. Но нищо, друг път.

5

Анонимен

преди 6 години

Мъжете за еване са готови на много неща,включително и да се правят на клоуни. А за ганг-банг са готови и на крайности.

4

Грузински швед

преди 6 години

Коя точно е булката?

3

v

преди 6 години

И аз нямам приятелки жени, нямам нерви да ми се дрънка за акрилни нокти, гримове, козметици, клюки и парцали. За съжаление 90% от нас са кухи *** които си търсят някой да ги издържа, не си правят труда да правят кариера и да се изградят като личности. Сигурно и на моето парти ще има само кочове

2

ПорЦелан

преди 6 години

Японците отдавна имат подобни партита. Наричат ги букаке.

1

Статията ме подсети

преди 6 години

за един факт, който на пръв поглед няма общо с темата.В периода на преход от матриархат към патриархат, когато възниква моногамният брак, славяните са спазвали обичай - когато мъж пожелае да се ожени за някоя девойка, преди сватбата с него тя ще трябва да преспи с всеки един от младежите в племето или селището. Защото дотогава всяка е можела да спи с всеки, а бракът отнема момичето от всички останали мъже, затова те трябвало "да си вземат своето", преди тя да стане жена само на един.