23

Анонимен

преди 7 години

Нито маниакалните тренировки,нито пълното безхаберие към собственото тяло са нормални неща. В крайна сметка,единствената изцяло лична собственост, която трябва да стопанисваш е собственото тяло. Тази жена преди е изглеждала като пренаторена леха зеленчук,а сега изглежда като буренясала нива.

22

Стига с тая Америка

преди 7 години

Жената е австралийка,това е друг континент! Явно някой има непоносимост към Щатите поради изкривено светоусещане,подобно на далтонизъм.Както и да е,айде сега отворете си гардеробчетата и вижте колко чифта дънки има вътре,символа на американските "кравари".Явно подсъзнателно ви влече към Щатите.

21

Анонимен

преди 7 години

Ние на село не им викаме така на провисналите булчета.

20

wg

преди 7 години

Жената е намерила начин да оправдае обзелия я мързел и нещо повече-да печели от това-кинти и последователи.Поддържала се е с фитнес,докато е хванала "птичката",задоволила си е майчинския инстинкт и ,за да не я упрекват за обзелия я мързел и неизбежните тлъстинки е решила да ни будалка с нова бодифилософия.Типично по американски! Но дали е питала мъжа си? Нека се обади след 2-3 год.дали не е на нов акъл.

19

Мистър 100%

преди 7 години

Лелята е доволна от живота,и отпусната хубавата жена си е хубава, заради женското и излъчване.

18

т

преди 7 години

Това, което виждам е, че тя е доказала, че не е мързелива и че има воля да робува на очаквания стереотип, тъй като на снимката в ляво е на някакво телесно ревю. В дясно виждам, че има воля да не робува на очаквания стереотип и отново телеса.

17

Анонимен

преди 7 години

Мислим дека, тая е върло добар милфь у афтер позишън.

16

Един българин

преди 7 години

Важното според мен не е в това да изглеждаш добре, а да се чувстваш добре и да си здрав.Никой не може да отрече и да оспори твърдението ми, че хората с наднормено тегло (в широки граници обаче) не са достатъчно здрави и не се чувстват особено добре физически.С други думи - движението и физическата активност са равни на живот.Тук изключваме фитнес маниаците които се стремят да изгладят и най-мъничката гънчица по кожата и да изглеждат като изваяни от компютър.

15

В кръга на майтапа

преди 7 години

До Като у нас Не, приятелю, не до и след абитуриентската, а до и след сватбата.....

14

Анонимен

преди 7 години

Има хора, които имат по - силна воля да робуват на наложени стереотипи и такива, които нямат достатъчно воля. Та затова има дебели (изключваме хората, които имат здравословен проблем и това е причина да имат проблеми с килограмите) и такива, които усилено спортуват и се съобразяват какво ядат, за да са с хубави тела. Ако представите за добре изглеждащо тяло бяха да си дебел, дали щеше да има толкова хора по фитнесите и дали в клиповете на рапъри и певци жените щяха да изглеждат така както сега

13

Американ

преди 7 години

На запад вече като не могат да се справят с някакъв проблемно положение го приемат за нормално или модерно и по този начин го "решават" - та *** ли не беше, та ислям ли, та незаконна емиграция ли, та наркомания ли, да тлъстина ли...

12

Анонимен

преди 7 години

Като жена и майка мисля, че да се грижиш за тялото си не значи, че не се приемаш такъв какъвто си, а напротив уважаваш и обичаш себе си и това си личи. Другото, което се вижда е мързела, факт. И с един милион последователи мързела си е мързел и не е красив за гледане.

11

Гъзьо

преди 7 години

Е по голяма простотия не бях чел!!! Това е все е едно да се насереш и да имаш повече последователи!

10

вергил

преди 7 години

Преди време четох за една, която решила да не си маха космите и имала много последователки.Сега тая решила да не си поддържа фигурата и имала 200 хиляди последователки.Ама като са космясали дебеланки да не се чудят, че мъжете не ги поглеждат или съпрузите им търсят други жени.

9

Македонски

преди 7 години

На една да и дойде акъла в главата!)

8

развеселина

преди 7 години

Какво ви интересува тялото на тази жена? Ще се жените ли за нея?Как един не се заинтересува за мозъка й...

7

Като у нас

преди 7 години

До и след абитуриентската.

6

Анонимен

преди 7 години

Много е писано какво значи здравословно хранене и какво значи здравословно спортуване. Лапането на протеини, стероиди и разните му там гадости, и след това правене на "плочки" изобщо не е здравословно. Отишла от едната крайност в другата. В основата на всичко стои бягането или "кардио" както му казват - то дава здравето на сърдечно-съдовата система и поддържа нормално тегло. Останалото е копиране на фигура на общак от строежите.Абе всеки да прави каквото си иска - живота е негов.

5

:)))

преди 7 години

До Анонимен 8Да ти е сладко!Дано си случил на жена, която да те обича такъв, какъвто си. А пък ако още не си я срещнал, бъди сигурен, че някъде има подходяща за теб, който си мечтае да я намериш!

4

До 6

преди 7 години

Така е, много жени се съобразяват с тези клишета и това до голяма степен определя техния начин на живот.Но никак не са малко и онези, на които не им пука за мнението на махленките. Не си съсипват здравето и самочувствието заради 4-5 или 10 кг телесно тегло в повече, нито се самонаказват да се омъжат за първия си приятел (или да не се развеждат с първия си съпруг), ако нещата не вървят. Разделят и търсят истинския, а това предполага да излизат с различни мъже, за да ги преценят.