90

Тежка година

преди 6 години

Тази година очевидно няма да бъде лесна за Б.Б. Вярно, спечели изборите, но не случи на съюзници. От БСП се разтършуваха, намериха снимки , уличаващи люде от висшия ешелон на властта нот ОП , и тя тръгна, та се не видя. ББ в опита си да неутрализира и компрометира БСП намери един политически номад - А.Тодоров, но ефектът беше обратен - той изпя клеветническата си ария и предизвика скандал. Пострада реномето на ГЕРБ, а от БСП се измъкнаха.А "нацистите" от ОП подложиха динена *** на управляващите

89

Анонимен

преди 6 години

Като гледам все "честни" сте се събрали,от "честен" по-"честен".Изобщо знаете ли смисъла на тази дума?

88

ТА ТАКА

преди 6 години

ШОПЪТ-ТАРИКАТ БОРИСОВ И ЦЕЦО МУ СКРОИХА ШАПКАТА НА СИМЕОНОВ, А СЕГА ГО ХВАЛИ- ТИПИЧНО ЗА МАФИЯТА, ПРЕДИ ДА МУ ВЗЕМЕ ГЛАВАТА. БОКО ПРИТИСКА СИМЕОНОВ ЗА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ, ЗА ДА СТАНЕ АБСОЛЮТЕН ГОСПОДАР В СТРАНАТА. И ТОВА СЛЕД 27 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ". КАРАКАЧАНОВ Е ПРОДАЖЕН, А ДНЕС ВОЛЕН, СЛЕД "БОЙКО КУ РВО"ПРЕЗ 2013, МУ СЕ ВРЕЧЕ ВЪВ ВЯРНОСТ ПУБЛИЧНО, ПРЕД ПЛАТЕНАТА 'ЖУРНАЛИСТКА ОТ БТВ ЖЕНИ МАРЧЕВА. БОКО ИСКА АБСОЛЮТНА ВЛАСТ, А СИМЕОНОВ БЕШЕ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ И ГО СГОТВИХА.

87

Анонимен

преди 6 години

Всичките през последните 27 г.бяха много честни.Затова сме номер 1 в света по източвчне,корупция,рекет,злоупотреби,измами фалшификаций,кражби.

86

Анонимен

преди 6 години

Защо го издаваш ? Господ да му е на помощ оттук нататък .

85

Анонимен

преди 6 години

А ЗАЩО СЕ ЗАБРАВЯ ФАШИСТКИЯ ЛУКОВ МАРШ.

84

Алекс

преди 6 години

Според някои елементи, просстотията на просстия се нарича "честност". Ми не е честност. Чиста проба неподправена просстотитя си.

83

Възродителен Процес

преди 6 години

Днес ДПС чества Деня на побългаряване/българизиране на турците в България 1989 тоест на манипулативно-руски език Възродителен Процес , къде са ви статиите бе днес.бг

82

TOP SECRET

преди 6 години

Ще се защитават взаимно , за да не падне Правителството ако трябва че се изплющят взаимно

81

Анонимен

преди 6 години

Този "дълбоко посредствен,дори тъпоумен интригант",поставен за пореден път в стола на министър преседател на България от господарите си от Вашингтон,,за да я досъсипе и освободи територията за военен плацдарм,какъвто вече е превърнал стрната ни,незабавно трябва да бъде изправеен пред независим съд за поредица от престъпления срещу държавата.

80

2

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА,как ще го забрани,като той е най-големия комунист.

79

1

преди 6 години

да др.борисов,честен е в ушите.

78

Безплатно съобщение

преди 6 години

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. Местни фашисти ще покажат майтапчийски снимки от концлагера Бухенвалд. Павел Тенев ще ви научи как да се поздравявате с "Хайл Хитлер". За всички от герб вход свободен!

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Че да не е само в България? То и тука само остана да почнат с факелните шествия и маршовете на недобитите фашистчета като в укруината, прибалтика (ония три лилипутски държавички, които се смятат за "колоси")! Фашизма в цялата еуропка тихо-мълком се завръща!Горките руснаци,ПАК ще трябва да се зорят!Този път им пожелавам да стигнат до Ламанша,а оттатък голямата локва...да се оправят сами....там потомците на индианците ще възстановяват справедливостта! А и жълтата раса ще им помогне

76

честито

преди 6 години

пишете глупости и вдигате.....рейтинга на сайтове-въдичари

75

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

В изцепката на фашиста Валери Симеонов всъщност се крие спасението на България от Тиквата !Видя се, че сме малък, но много *** народ и сами ще продължаваме да си избираме *** до последния етнически българин.Ако евреите не успеят да преглътнат гаврата с паметта на техните предци, може и да станем свидетели на третата оставка на Борисов.Иначе спасение от тази фашистка хунта окопала се във властта не виждам.Настъплението на Червената армия на запад е още далеч в бъдещето ...

74

Свилен

преди 6 години

"Обица" ?... "Гледам... и не вярвам на ушите си"!

73

Анонимен

преди 6 години

Добре де,хубаво,неуместна за политик шеговита снимка- ок .Вината е негова,че не я е изтрил от ФБ.Борисов в случая какво толкова да каже човека ? Ами съвсем умерен коментар.Проблемът е съвсем по-дълбок.Нинова вместо да търси под вола теле и БСП да искат оставки за щяло и нещяло,нека в ролята на стабилна опозиция ИЗМИСЛЯТ ФОРМУЛА ЗА ПО-ДОБРА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ,да я аргументират с математика и икономика,да я докажат с реални доводи и да я предложат.Ако ГЕРБ не я приеме,тогава искайте оставки !

72

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

БОЙКО ЗАБРАНИ КОМУНИЗМА ЗА ДА СИ НЯМАШ ПРОБЛЕМИ.

71

Анонимен

преди 6 години

българското правителство бе оклеветено от евреикомунисти