23

осман

преди 6 години

тръмп посети саудитска арабия.а обама турция.единият се провали .сега ще видим другия...

22

анонимен

преди 6 години

как може президентьт на сащ да посещава територия кьдето жените не се зачитатза хора кьдето няма никакви права и свободи единствено го движи печалбата отпродажбата на орьжие за са а тя от своя страна го продава на такива като нея

21

Анонимен

преди 6 години

Руснаците карат боеприпаси с едни корабчета през Босфора...Ха ха , през Босфора се редят корабче от Русия за "касап Асад", корабче от Сопот за "Джих демократ"

20

Спеца

преди 6 години

Изключително показателно първо пътуване на Доналт Тръмп !Къде?Ами разбира се в родината на "Ал Кайда" и ИДИЛ , в родината на Бен Ладен и всички по-крупни шефове на терористични организации!А се представяше за голям борец с тероризма?Оказа се поредния американски ЛЪЖЛИВЕЦ!Очаква го голям срам когато Русия , Китай и Сирия подпукат американските войски в Сирия , Ирак и на всякъде по света!Предстои сблъсък , поредния урок на Путин към твърдоглавите и агресивни янки!Дано се разминем с войната!

19

Анонимен

преди 6 години

А защо, не погледнем и от друг ракурс?При всеки контакт се променят и част от средновековния манталитет на "чаршафосаните "Пример дори "гологлавата"кака Меркел! Колкото,до Тръмпи не го подценявайте!

18

А. Т. - Балан

преди 6 години

Хем да смае, хем да впечатли ?Браво за заглавието!

17

т

преди 6 години

11 септ не беше ли дело на арабски принц от СА. Що за кощунство е това !

16

ф

преди 6 години

В Япония няма ислям ,забранен е в конституцията на монархията.Умни хора.

15

Спомени от ДСБ

преди 6 години

Папата в Египет ,тоя в СА,Путин из Турция .....ЕС е ислямско гето .Да взема да емигрирам в Япония ......

14

упс...

преди 6 години

Малеййй, баш терористите от цял свят ще се съберат да пируват и да умуват - как да победят тероризма!?-:)))))))Паролата за участие на "банкета" ще е - "Разделай и владей"!

13

Гост+

преди 6 години

Супер съюзник си имат - вечна дружба!

12

Законите в ИДИЛ

преди 6 години

Можду другото, ако не знаете - на всички територии завладени от ИДИЛ се поставя законодателство, което е абсолютно същото като законите в Саудитска Арабия.

11

До 12:

преди 6 години

Сега САЩ ще продадат на тези главорези оръжие за 110 милиарда долара.За награда, че в Саудитска Арабия обезглавяват хора, които играят на шах (това било дяволска игра). Също така имат фетва, че мъжът може да изяде жена си ако е много гладен (сега аз не знам какво значи "много" гладен).Нищо добро не очаква света в близките години.

10

Anonymous

преди 6 години

Саудитска арабия е уаххабитска монархия, експлоатираща [съвременни] роби от Пакистан, Бангладеш, Индия, Судан и др. държави. За тях човешкият живот няма никаква стойност. Този човеконенавистен уаххабизъм не трябва да се толерира.

9

До: невежите

преди 6 години

СА е най-верния съюзник на САЩ в арабския /ислямския/ свят.

8

Тсиганин

преди 6 години

Какво е СА? Една бензиностанция. Да имат поне едно научно постижение в която и да е област? Не и няма и да имат

7

Анонимен

преди 6 години

Малко е притеснителна тази среща между Тръмп и голяма част от арабският мюсюлмански свят. Дано всичко може в рамките на формалнитв любезности, без много ангажименти и обещания

6

Анонимен

преди 6 години

Нека го смаят, като му покажат как убиват хора, защото са станали християни. Да му покажат и големите църкви, нека разкажат за правата на жените, да му покажат и робите. Да му покажат и местата, където се обучават имамите, които разпространяват джихада по света. Плюя на тази държава! Плюя и на двуличните американци, които уж се застъпват за човешките права, но подъежат убийците Сауд заради петрола.

5

AF

преди 6 години

Ръкоблудсъващи *** кацнали върху море от нефт ще се опитат да омаят *** N1в един фарс от който фойерверките ще се разпалят и ще стане ТСВ.Барон Мюнхаузен в султанския харем.Спомняте ли си историята?

4

Българина

преди 6 години

Ами да го смаят с петъчната молитва на мюзеина, ако може и да му превеждат на английски, за джихада срещу белите и християните. Нека му покажат минарето от където се целят в белия дом, въбще големи забележителности имат да показват, музей на чалмата, музей на атентата, музей на ятагана музей на мохамед и 40 те разбойника...