49

осман

преди 7 години

евалла бате бойко.ако има след време паметник в тази държава сигурен съм че ще е твоя. бог да те благослови.голям си .винаги сме с теб!

48

тиквата от Банкя

преди 7 години

В Хитрино съм , в Хитрино съм .....

47

спасител

преди 7 години

го-син борисоВ защо бъркате вашите политически действия, с религиозни вярвания.хайде ДОТУК с тези спекулации на наш гръб

46

БАБА КУНА

преди 7 години

ДОКАТО ТОЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ГЛАВАТАР УПРАВЛЯВА СТРАНАТА НЯМА ШАНС ЗА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, А НЯМА ШАНС И ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ НА ХОРАТА!

45

Оракул

преди 7 години

До три години България я чака нова криза. Само че за нея ще сме абсолютно неподготвени защото откакто е премиер дълговете на България скочиха от 18 на 30% от БВП. А дотогава с неговите харчлъци, патриоти ортаци, санирания и прочие нагли кражби ще чукне 40%. И какво следва? ФАЛИТ като по времето на Луканов. Държавата върви към катастрофа.

44

Проспериращ и млад

преди 7 години

Докато Борисов е премиер, единствено просперитета на Делян Пеевски е сигурен.

43

Тинев

преди 7 години

Съюзи се изро*ди като Валери Симеонов, само и само да смучи кръвчица народна.Мръсника си е ***!

42

TURK

преди 7 години

ТОЗИ МНОГО ПОМАГА НА ТУРЦИ,КОИТО ОТ ДПС МИНАВАТ В ГЕРБ,ПОДМАЗВА ИМ СЕ.....А НА БЪЛГАРИТЕ,КОИТО ОТ ГОДИНИ СА В ГЕРБ-НИЩО.....

41

човекът от Симитли

преди 7 години

Еййй , Рапонья къде се довлякал , чак в Хитрино , пък и говори , брях , брях

40

Анонимен

преди 7 години

Василий *** ослепява 15 хил. българи,но ги оставя живи.От 1910 до 1920 г-след жертви и разселвания около Балканската,Междусъюзническата и Световната война населението ни нараства с 500 хил.човека, от 1920 до 1946-след фашизъм, възстания,Световна криза-1929 г и Световна война населението нараства с 2,2 млн,от 1946 до 1989г - тоталитаризъм,диктатура на пролетариат,Скравена,Белене -пак нарастваме с 1,9 млн. А след 27 г ДЕМОКРАЦИЯ и ПО ПЛАН в БГ сме под 5 млн! Въпрос: КОИ СА БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

39

честита молитва

преди 7 години

Честита молитва от местния мюфтия на шумен мюмюн хасанов!!

38

знайко

преди 7 години

До Анонимен-32 На българина все някой друг му е виновен, нали тези управници ние си ги избрахме по-дебелите вратове а не по-дебелината на сивите клетки по мозъците им!

37

Тато из Правец

преди 7 години

Голямата кражба в Хитрино започва !!!

36

WTF????

преди 7 години

Какво толкова е станало, че чак церемонии правят???? Да строят на хората къщите и толкова. Този бидон Тиквун си прави ПР от смъртта на хората, но Господ го гледа и ще го "възнагради" за всичко, което прави.

35

Анонимен

преди 7 години

На хората в Австрия никой не им е подарил този живот,за който мечтаеш,а са си го извоювали.Докато изливаме гнева си само пред компютрите и мрънкаме,този живот все повече ще се отдалечава от нас.Докато не потърсим сметка на тези,които харчат безконтролно парите ни и ни успиват ежедневно с празните си брътвежи за просперитет,на който само те се радват,ще си стоим в блатото и ще завиждаме на другите-че са по-умни от нас и поо-смели.

34

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, обикновен българин съм, обичам България и искам да живеем например като хората в Австрия. Да има ред и дисциплина,чистота, да няма в управлението толкова неуки и гадни типове, толкова алчни и продажни, да ходим по света с вдигнати чела, да не се срамуваме от полуграмотни милиардери които в миналото не са полагали никакъв труд да имат поне някакви основни познания, да не се крият сред огромни охрани и ходят с бронежилетки, да приемат, че има българи в България които заслужават нормален

33

Несъгласен

преди 7 години

За какъв просперитет говориш? Част от сънародниците ни умират от глад.Мръсни гадини сте всички, които ни управляваха след 1989 и до ден днешен.

32

.

преди 7 години

До магаревъдПравилно

31

Анонимен

преди 7 години

Водил ли е и Свинюраната на рязанато на ленти ?

30

р

преди 7 години

Бойче,то турците се карат ,а ти от Хитрино само даваш акъли.Обиколи и българските си земи ,стига си ходил само при турците. Ти българин ли си ?