42

камбуров

преди 6 години

4е е справедливо да но колко справедливо ще се усвоят денгите???

41

Хубавите пътища

преди 6 години

Нали помните когато въвеждаха винетките, как ни обясняваха същото - щели да цъфнат и вържат пътищата, щели сме да задминем и Германия с тия винетки , толкова милиони в повече и т. н. Ще има силно подобрение, ама за кражбите - и трилиони да дойдат - пак ще ги оберат..

40

men

преди 6 години

между другото системата ще я платим ние а после ще се хариза на некоя офшорка, я на царчето, я на велчеви, я на тиквочага и приятелчетата му от катар, да събират паричките и ще ги пишат инвеститори даже.

39

men

преди 6 години

интересно ми какво става с разследването на ктб? кой е виновен. къде са парите? кой и как ще връща заема?

38

men

преди 6 години

да направим българска коледа за либовницата на тиквочага, всички заедо, от благодарност за магистралите и снегорините, за бездупчието и т.н. ПС: мога ли да ги съдя че им плащам а по улиците зеят изкопи по 60 сабта?

37

men

преди 6 години

спасдете сфинетка от диетка, купете си винетка

36

Американ

преди 6 години

Ха-ха! Още един начин да ви бръндзат! Нещо като с концесиите по морето..

35

Анонимен

преди 6 години

Ами руското мeкepe Радев като върна конкурса по заповед на *** така ще бъде.

34

Анонимен

преди 6 години

В Испания има 16000км първокласни пътища и магистрали, от които само 3400 км са платени. Всичко останало са национални пътища, идеално поддържани, без никой да ти иска стотинка за тях. В България общата дължина на магистралите и скоростните пътища е 786км. И искат да въвеждат тол такса върху ВСИЧКИ! За да ги поддържали. Само на мен ли ми се вижда малко странно? Предвид това, че пътищата така или иначе ги строят с европейски пари, националните са само за поддръжка.

33

БАБА КУНА

преди 6 години

НА ГРОБАРИТЕ ИМ СТИГА И ЕДИН ДЕН ЗА ТАЗИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА, ТЕ ВСИЧКО СА НАГЛАСИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ДА СЕ УВЕЛИЧИ ПАРИЧНИЯ ПОТОК КЪМ ЧЕРНАТА ИМ ГЕРБАДЖИЙСКА КАСА!

32

Ограмотяване

преди 6 години

Употребата на израза {тол такса} е израз на неграмотност.Toll в превод от английски език е: такса/данък за използване на шосе/мост/пристанище и други.

31

Не точно

преди 6 години

На хартия всичко е прекрасно но Българина е беден и ще намери начин да не плаща ако ще дори 1лв да е.А ако мина без да платя тол-а и какво правим? Как ще ме накараш да платя? Съдебната система и нас неработи следователно по никакъв начин не можеш да ме осъдиш да платя. Пример: циг а нин без книжка, с 30 глоби неплатени и с лампа имитираща полиция... да не би да му направиха нещо.Следователно вместо 500 мил на година я съберат 100 я не.Тези тол-ве стават само в цивилизованите сърани, не и у нас.

30

Анонимен

преди 6 години

Единственото справедливо е всички пари от винетки, пътни данъци и такси да постъпват в отделен фонд за поддръжка и строителство на пътища и да могат да се използват единствено за тази цел. Ама политиците не искат да го направят, а предпочитат всичко да постъпва в бюджета - оттам парите изтичат под най-различни форми. Така се получава, че винаги има пари за партийни субсидии и депутатски командировки до Мадагаскар, а за поддръжка на пътищата не стигат. Недостигът е за това, което решат босовете.

29

див селски рейнджър

преди 6 години

До Анонимен 16За който и да гласуваш мизерията пак ще си я има. Манталитетът си е такъв, народа толкова си може. Оставете го да се самозатрие и белкем дойде некъв по-качествен материал по тия земи.

28

Анонимен

преди 6 години

Един ден е много добре премерен срок - за нашият кандидат ще е достатъчен щото сме подготвили нещата предварително, а на останалите ще попречи да кандидатстват.

27

Анонимен

преди 6 години

крадци

26

Анонимен

преди 6 години

Търсели справедлив начин на заплащане и да не ощетят гражданите. Като си спомня колко справедливост видяхме през последните тридесет години - демокрация, равен старт, справедлива масова приватизация, достъп до здравеопазване и образование за всички, си представям колко "справедлив" ще е начина на заплащане. Вероятно ще продължим да плащаме тройно за едно и също нещо - винетки, данък и тол-такси.

25

Анонимен

преди 6 години

И тол система и за автомобили и за пешеходци да въведат пак няма да стигнат парите защото преди да стигнат ще бъдат гепини от гепаджийте!

24

Анонимен

преди 6 години

Ела да ме научиш да си събирам зъбите в шепа! Къде да се срещнем?

23

Нагло

преди 6 години

Арогантно, за какво има еврофондове?