107

Анонимен

преди 6 години

София прайд ще бъде официално ог Фондация Америка за България! Защо ли е разумният въпрос? Отг. За ерозия и деградация на обществото ни за налагане на чужди ценности! Тези всички трябва да бъдат осъдени за аморалност! За проповядване на упадъчно за нашето общество идеали

106

Анонимен

преди 6 години

Еми на мен не ми пука... Докато в обществото е от първостепенно значение креватния живот на другия и това определя дали да бъдеш мразен до смърт, или пък горд до безумие. Познавам и свестни хомосексуалисти и хетеросексуални ***...Докато има такъв култ към възпроизводството и неговите особености, ще има и хомофоби, и гримирани п*дали.

105

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой дава на Православната Църква най-гледаното време?

104

марги

преди 6 години

До ПитамПроблемът е огромен, защото заразяват духовния живот на всички хора!(с изключение на тези, които нямат такъв)

103

марги

преди 6 години

Смисълът на тези паради е да ни натрият муцуните, и да ни наложат възгледа, че няма добро и лошо, и да дискриминират и преследват съдебно всичко живо, което се противопоставя на "либералните ценности"! (има случаи на осъдени хора, на запад, които не дават квартири на такива "младоженци" и прочие....)

102

ivailo1403

преди 6 години

Какви права нямат извратените в сравнение с нормалните хора ??? Просто те винаги ще са неудовлетворени, защото съвестта им ги мъчи заради мръсотиите които вършат.

101

Анонимен

преди 6 години

А, червените травестити от партията на Момата и Краднелия не са ли там.

100

Анонимен

преди 6 години

Гнусни и извратени същества, парадиращи с аномалиите си. Ужас, мръсотия, гнусотия и отвръщение. Да си вървят на Запад, там ще са в свои води.

99

Хех

преди 6 години

До Да бе да130Точно така! Много добре го написахте! И аз същото имах в предвид. Иначе неразбирам ка бе боже господи е възможно да има съединители и транзистори, при положение че на този свят има ЖЕНСКИ ГЪРДИ!!! А пък като видя и епилираната вертикална усмивка!!!! Направо откачам! Как, как е възможно изобщо да има и такива хора??? А иначе - Гнусно е бе! От там акате!!!

98

Да бе да

преди 6 години

Абе да си го завират кой къде иска и да си траят! Не виждам защо трябва да ни го показват на парад, е*аси! Никой не им пречи да са каквито си искат.

97

Хех

преди 6 години

Като гледам "+" и "-" си правя извода, че вече всеки пети тук е или съединител или транзистор. Очевидно засилената на последък гeй пропаганда започва да дава резултат. Едно време съотношението беше значително по- голямо. Жалко за децата и подрастващите младежи. Нен немогат да ме променят, но за дечицата е много жалко. Бог да пази България при тези обстоятелства!!!

96

Хех

преди 6 години

Къде го сега Бай Тошо че да видите един парад... От Новачене до Белене и малко ще ви бъде! 100 гори бой и после по една мотика 8- ми номер и веднага ще ви се оправи ориентацията. Какво ви е на правата - така и не разбрах, а относно това кой как приема тая cбирщинa - и 100 парада да има е все това си е. И какво ще обясняват хората на малките си деца по тротоарите на 10.06.? Че сте на карнавал ли? То вие сте тези които притесняват хората и срещу вас трябва да има демонстрации пeдaли дoлни.

95

Анонимен

преди 6 години

Добре, разбрахме, че ако няма пари - няма и купон за прайда.Ама като ви се купонясва - ами финансирайте си го сами бе! Това с дарителската сметка е просто жалко!

94

Анонимен

преди 6 години

Е к'во,преди няколко години марешки си купи сгрдадата на пощата във Варба. Дори и сега има огромню негова снимка върху фасадата.

93

Анонимен

преди 6 години

Някой да хакне дарителската сметка и да даде парите за деца с проблеми! Ще почерпя!

92

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, че и дарителска сметка има! А по сто тояги на голо, че да ви мине? Бах ти продажните ***. Не сте обратни, объркани сте и никакъв парад няма да помогне.

91

Американ

преди 6 години

"има апатия както в българската ЛГБТИ общност, така и в политическата класа и обществото като цяло" -- демек България няма проблем с педератията и подобните, нито обратното и всякакви опити на "чуждестранните медии и лидери" за намеса са вредно натрапничество което трябва да се отстрани. Най-добре да се ограничи чуждестранното финансиране на всякакви НПО, плюс всякакво финансиране да идва единствено от членски внос..

90

Анонимен

преди 6 години

Парадът на умитите продължения на гърбовете ще бъде в съпровод на тромпетни мецосопранени вопли с примес на градскоклозетни аромати

89

Анонимен

преди 6 години

То в Брюксел само бурки, ислям и "окъпани от дъгата" европейци останаха. Бог да прости Християнска Европа!

88

до 106

преди 6 години

Пенчо не си прав човек , щот така ти им признаваш правата (без задълженията) !Те са здрави и физически и психически ,а като такива трябва да си съберат парички от заплатите от неправителсвените им организацийки и да си правят каквото искат .Само че вече не им стига че богатите им осиновители им дават субсидии ами вече и дарителски кампании пускат -като че са болни физически лица .Дарителска кампания ... за купон ОТ ТОВА ПО СКАНДАЛНО И ГРОЗНО НЯМА ДОРИ ОТ НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ Е ПО ГРОЗНО!!