13

Анонимен

преди 6 години

Чудесно е че се дава път на младите, знаещи и можещи хора в тази държава!Трябва да се даде шанс на повече хора като нея, за да се съхраним като нация! С елементарност, дребнавост,злоба и завист сме загубени всички ние.Дано най-после повече хора проумеят това!

12

Анонимен

преди 6 години

Вергиния Кръстева и Верджиния Драгомирова - бъдете по-компетентни по въпросите, когато изказвате мнение, моля! :) Малко се получава като приказката: "Да се помилва. Не, да се обеси." и "Да се помилва. Не да се обеси." (АКО ПОВЕЧЕТО Я РАЗБИРАТ)

11

Moment

преди 6 години

Imat li deca?!Ili i za tiah ste plastame in vitro i za vnosni semena i instrumenti?!

10

Анонимен

преди 6 години

Защо да е жалко ? Защото се дава шанс на младо и кадърно момиче ли! ? Ако системата и позволи може да постигне много в развитието на агропазарната политика ! Дано и дадат шанс и най - вече да използват потенциала и!

9

Анонимен

преди 6 години

Вергиния Кръстева няма нищо общо с с лицето ,което е посочено в коментар 3 много ви е грешна информацията, жестоко сте се объркали.Вергиния Кръстева е един от най-добрите служители,отговорна и отдадена на работата си. Преди да злословите поразровите се из нета , там има всичко.

8

Анонимен

преди 6 години

със сигорност е много послушничка...другарят Борисов само такива си избира ,а някой е надигнал глас ,веднага го сдъфква и го изплюва..... и ако е много ценен и добър кадър много жалко за нея....

7

Анонимен

преди 6 години

Вергиния Кръстева е много ценен и добър кадър! Няма нищо общо със вашите злостни коментари , бъркате я с друг човек , не е етично да плюете просто ей така без да я познавате !

6

До Иван и др

преди 6 години

Онази мацка е Драгомирова

5

Българче

преди 6 години

До ИванМацето дето го държи със секс-компроматите...ти да видиш :) И сега българското земеделие като тръгне да се развива, да цъфти, ех какъв живот ще настане :)

4

ДО ББ

преди 6 години

УЛЯХТЕ СЕ ВЕЧЕ .СРАМ НЯМАТЕ . ЗА ВСЯЧО "ЧОВЕЧЕ" ПОСТ ОТКРИВАТЕ . АМАН ОТ ВАС . КОГА ЩЕ РАБОТИТЕ ???

3

Иван

преди 6 години

Вергиния е любовницата на Порожанов и той я влачи навсякъде със себе си. На 25-годишна възраст тя му беше съветник, когато той беше служебен министър на финансите. Сега предполагам, че вече е на около 27 год. и е достойна за зам. министър.

2

Активист на БКП

преди 6 години

Калинки -малинки...

1

Niva

преди 6 години

Ot ss li sa?