42

дост

преди 6 години

хахаха тоя дост *** и бсп то и дпс то .смях.но смехът тепърва предстои!

41

осман

преди 6 години

преди изборите за дост говореха 0.3 %.а взехме 3%.без да броим фалшификациите.значи щом дават 1% .това се равнява на около 9 % .при следващите избори.и ванга ще е познала отново резултата.колкото и да лъжете дпс вече е умряло.цяло чудо е за турците в бг че дпс е в парламента.щото само *** на пеевски са гласували за тая мафия руска.....

40

Анонимен

преди 6 години

парламен без мошенник демек :)

39

Пешо

преди 6 години

Значи народо продължава да си е ***!

38

Активист на БКП

преди 6 години

Гнусна инсинуация !

37

ТОВА.........

преди 6 години

ТОВА БЪЧВАРОВА ЛИ ГО ИЗМИСЛИ ЧЕ ДА НАКАРА МАРЕШКИ ДА СЕ ПОДЧИНИ НА ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ОСТАНЕ - ОСВЕН ХОРА ОТ ГЕРБ ДРУГИ НЕ БИХА ГО НАПРАВИЛИ

36

Анонимен

преди 6 години

Иво Сиромахов много яко го играе тоя тъппанар на снимката! Уахаххха.... Голям!

35

do ViP

преди 6 години

Ей Випе, хващай се да бачкаш нещо и да изкарваш пари, стига само си писал тъпотии по форумите!

34

ViP

преди 6 години

Знаете ли,иска ми се още поне 25-30 години да "управлява" борисоФ и да закриват въобще държавата България,да си останем само на територия и история такава...то сега не е останало нищо от нас и държавата ни..нека поне да си взимат всичко и да се преключва,а !???

33

Българин

преди 6 години

Само да попитам, понеже не е споменато че анкетата е на произволен принцип, то на конкретен принцип ли е? Пълно глупостите са това, няма как Воля да загуби толкова избиратели за такъв период. Напротив, според мен са дигнали поддръжниците си. Не ни баламосвайте със платени социологически проучвания! Картофите не ги вадим с бомби!

32

Хитър Петър

преди 6 години

Значи няма смисъл от нови избор, пак същите ще управляват. Аз съм против предсрочни избори. Каквото си е избрал народът, такова ще си го търпи 4 години.

31

Байфидан

преди 6 години

До 29 лисунгер. А ти кой си и какъв си, бе смотан ***? Какво си постигнал, та ще ни държиш сметка и ще даваш акъл? Даже нямаш доблест и смелост един ник да си сложиш и се криеш под името никой.

30

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 29 *** анонимник. Що ти държавогробарите от БСП ли искаш?

29

Боко

преди 6 години

Д0 19. Има световни примери и то не един - Германия да речем след 2СВ. А твоето мнение на случаен червендалест анонимник няма никакво значение за резултатите от изборите и ако си жив ще видиш и четвърти, и пети път. Защото другите не стават.

28

ГЕРБ ще иска избори

преди 6 години

ГЕРБ ще поискат нови избори, защото ще спечелят 51% след 2 години.

27

ОНЗИ

преди 6 години

КАК ДА ИМА УСПЯВАЩО УПРАВЛЕНИЕ С ТЕЗИ ПРОСТАЦИ !!!!

26

men

преди 6 години

куче влаче рейс мале ле... цирк балкански в действие.

25

Анонимен

преди 6 години

Тая до Марешки да не му е любовница? Е, много е грозновата...

24

Анонимен

преди 6 години

българите си заслужават управлениетовинаги им пробутват по едно янедето да обере гласовете на БСП-тощото те са против гробарите от гербянета на врумуто обеща да го уволни банкянското цига.не ама после си му беше най-здравата патерицаайде кусате това дето сте надробили и да ви е сладкои не се чудете що унгарците имат премиер с топки авие женски полов органдето който мене го *** па и вас бараб с него

23

Wind

преди 6 години

Стига с тези проучвания. Да се хващат на работа, а не само да си броят рейтингите. Хората да държат правителството под око и всяко грешно решение, както беше с това за строежа по морето, да бъде силно критикувано и протестирано. Това е демокрация, а не да чакате имагинерни спасители. Такива никъде няма!