29

Циник до снайпера

преди 6 години

Сори...аман от г л а в а н а ц иПоста ми е за имитатора ти

28

Съвет

преди 6 години

До *** до 14 Прав си .Тоя не може да пише за въжета , камо ли за вериги. Не му обръщай внимание.

27

Циник до снайпера

преди 6 години

Няма как да стане...след теб са само едноклетъчни...амеби..чехълчета...и т.н.

26

Циник

преди 6 години

Предния коментар е до носталгика по тошовото време с коментар 25 разбира се!

25

снайпера

преди 6 години

До *** По npocто си и от мене даже :-)

24

мдаа

преди 6 години

ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ ЗАЩОТО ПАРТИЙНИЯ БИЗНЕС ЗАПАДА ДРУГАРИ!

23

позитано 20

преди 6 години

Тия от БСП още не са разбрали че държавата няма работа с бизнеса. Капитализма е самолегурираща се и много проста ситема и затова е прогресивна.Стига да можеш да накарош парите да идват при теб и си О.К.

22

Циник до 27

преди 6 години

За а х м а ц и хапчета за съжаление няма открити!Препоръчвам тиха евтаназия.. може и при ветеринарния лекар в се*лото ти!:-)

21

Амаха

преди 6 години

Те "другарите" десетилетия наред точно това правеха - 99 % от стоките по магазините за простолюдието бяха български (разбирай пълен ***), а те "богопомазаните" си търгуваха само от Корекома (100 % внос).

20

Отговор

преди 6 години

До *** до 5 Браво приятел. Коментара ти е най верен.Комунистите да го ду...т.

19

абсурдистан

преди 6 години

Пак частни интереси се защитават - Дори знам на кой !- Ех тея далавери ,Ех !Вместо да се търсят начини за поощрение на малките производители на Истинско Българско месо,мляко,плодове и зеленчуци , те алкохола та алкохола на " онея " да се изкупи !

18

Така е

преди 6 години

Виното и спиртните напидки да са над 75 % български. Каква е тази равнопоставеност ? Ами цигарите? Отново се готви повишаване на акциза , а после защо имало контрабанда. Ами държавата я създава. Я направете цигарите по 1 лев каквато в същност е действителната и цена и гледайте как производството се увеличава 100 пъти. И контрабандата се изнася в съседните страни и производителите доволно и пушачите най вече.

17

ист

преди 6 години

Лицемерни са както винаги другарите. Не споменават да се продават над 50 % български леки коли, камиони, телевизори, таблети, трактори, комбайни,локомотиви........ТЪПО.

16

Анонимен

преди 6 години

Поне 75% от алкохола в магазините трябвало да е българскиАз не искам да пия български алкохол.

15

The Ghost

преди 6 години

И сега БГ производителите ще си надуват цените и за продукцията ще има гарантиран пазар в супер-хипер-меркатите.

14

Циник до 14

преди 6 години

Я пак...зареждам от Шел (Франкфурт) - поне веднъж в седмицата!Покажи си носа от България, и тогава пиши за "веригите"

13

Анонимен

преди 6 години

Какти и да се въртите, каквото и да правите все повече ще ви влиза и мизерията ще става все по-жестока, нито БСП, нито ГЕРБ може да оправят нещата. Сега сме пазарна икономика, пазара определя търсенето и предлагането, умните и кадърните са добре, а 90те процента нудачници ще стават все по зле и по-зле и това е нормално при капитализма и пазарната икономика, така е във всяка страна от Третия свят, кой ви каза, че с капитализма ще влезете в клуба на богатите няколко държави.

12

Анонимен

преди 6 години

Защо се допуснаха толкова много чужди вериги да стъпят на пазара, че им дадоха сертификат клас А. В Германия няма Билли, няма и бензиностанции на шелове. Но германецът си обича родното и е безмислено някой да се пробва да стъпи там, също никой политик няма да им даде зелена светлина, защото знае, че е свършено с него!

11

Анонимен

преди 6 години

Глупости, които не бива да се приемат. Да, в Европа продават предимно местни продукти, но това е поради изразената култура на потребителите. Просто нашите по стар комунистически обичай, знаят само да забраняват и разрешават, а не да обучават.

10

Циник до 5

преди 6 години

*** кое наричаш ефективна икономика по времето на правешкият овчар?Докато Германците произвеждаха милиони автомобили, и заливаха света с тях - родните ТПК произвеждаха налъми, и га*лоши - класик, и плетени дамаджани без промана в "дизайна" 45 години!Сви*ня от кладенчова вода - и посткомунист от икономика!Икономика нямаме - точно заради тези 45 години!