61

Анонимен

преди 6 години

Хората са тотално разочаровани от съдебната система и затова започнаха да се саморазправят помежду си за всеки проблем.Никога не е имало толкова убийства,самоубийства и такава анархия.Всеки срещу всеки,а държавата срещу всички.Докога така?

60

Анонимен

преди 6 години

А философското овчедушие национална доктрина. "Либерта, либерта" братя хъшове! Венсеремост работническа класа!

59

Zapis ki

преди 6 години

Prez sultansko osmansko vreme sme bili po-svobodni...vseki si imal domashno orajie, da si pazi sam fasula i morkovite ot mechki, valci, gligani...hem i svobodata sme si pazili....vij kakvi krasivi i svobodni bili onezi bulgari na fototo zad b3 i pilot1....ot sultansko vreme....

58

аха

преди 6 години

Кой не иска да убие тъпата си директорка?????????????

57

Отчаянието!

преди 6 години

Добре, че все още сме на фаза отчаяние!!! След него идва по-страшното АПАТИЯТА.

56

Анонимен

преди 6 години

Народно събрание е пряко отражение на народа.Не се оправдавайте с другите, целия нород е скапан, затова Държавата е зле.От мухлясало брашно хубав хляб не става.

55

Анонимен

преди 6 години

Само страхливи и глупави хора искат свободен режим за оръжията.Тъпацците се убиват за едно засичане с колата, камо ли ако имат оръжия.В България хората са прости, нямат задръжки и ще стане касапница.Затова оръжията не трябва да са на свободен режим.

54

Мънго Джери

преди 6 години

Как да не го обхване отчаянието народа като гледа каква *** е т.н. "Народно Събрание" и какви биологични недоразумения го управляват! А с дружни усилия същите са превърнали /с уж законови средства/ най-старата държава на Европа в разграден двор - Свободна за престъпността зона!

53

Анонимен

преди 6 години

Нагледен пример който показва, че хората нямат вяра в институциите, затова вземат нещата в свои ръце. Тия случаи тепърва ще зачестяват. На всеки е ясно, че като тръгне да ги съди, живота му може да мине по съдилища, да похарчи още толкова, колкото има да взема и накрая да не получи нищо, защото ония дали на съдията.

52

Активист на БКП

преди 6 години

Не ,двойното убийство е пример за това ,че няма закони и едни мафиоти безнаказано грабят хората !!!

51

Петър Папазов

преди 6 години

Случаят е напълно по стандарта на либертарианците. Да не се пречи на хората да постигат целите си както могат. Нали това искаме вече 27 години.

50

бг

преди 6 години

Некакви руснаци са се опитали да се е*ават със строителя ,разчитайки на вечната дружба и на него му е причерняла

49

Анонимен

преди 6 години

България нали вече 10 години е просперираща членка на ЕС и НАТО ...или бъркам...

48

Анонимен

преди 6 години

Редовният извънбрачен сексуален живот е най-доброто лекарство срещу депресията! Аз редвоно олабвам със съседката и продавачката в кварталния супермаркет, а мъжете им дори не подозират, голями мyxъли.

47

Анонимен

преди 6 години

При комунизма един шизофреник преби 3 баби на спирката, но в Работническо дело нищо не излезе за случая.

46

Анонимен

преди 6 години

E как бе, нали отново управляват Тиквите, така силно желани от целия български народ.Какъв е проблемът ?Еднокнижникът вече не е ли любимец на медиите ?Ами ако вземе да се разсърди, че му клатите стабилността и вземе да вдигне кръвното ?Какво ще правим тогава с Банкянския некадърник и глезльо ?

45

ЯВАШ

преди 6 години

Бизнеса на Ало измамниците процъфтява, живеят в палати! Защото бедните хора нямат пари за хляб, а постоянно хвърлят пари и злата от балконите ! Друга част от бедния български народ, не спира да пиянства и да щрака с пръсти, защото не му се работи за 500 лева, а търси начини за лесни печалби. А трети безработен, като пияният от самолета , тръгнал на разходка до Лондон и изпил 1 бутилка Узо. Да му имам бедността на българина, но не и мозъка!

44

Анонимен

преди 6 години

Статията е пълна глупост, колкото повече оръжие има в ръцете на хората, колкото по-често се употребява, толкова по-бързо ще се нормализират нещата.Някои хора се самозабравиха и само страха от справедливост може да ги накара да се замислят.

43

Я стига

преди 6 години

Глуупавите експерти говорят глуупости!Навсякъде стават убийства. Оснвно от страст или за пари.Тук двама руснака са измамили един работещ човек и той се ядосал, затова ги е премахнал.С руснаци така се говори, защото от добро не разбира.ЗатоваСталин е изтребил милиони руснаци, не могат да се превъзпитат.

42

Един от Северозапада

преди 6 години

Напротив, режима за притежаване и носене на оръжие трябва още да се либерализира, и след представяне на чисто свидетелство за съдимост, свидетелство, че не се води на отчет в психодиспансер, да се разрешава закупуването му. Лъжа е, че сега всеки свободно може да го купи.Изкарания курс за боравене с оръжие не гарантира одобрението от Кос, и там е скритата цедка.Обикновен гражданин е невъзможно да купи законно оръжие.А ако може-само за 3 месеца ще намалеят престъпленията до минимум, всекиму се жив