38

М, да ...

преди 6 години

До 2 днипосочваш следствието, а не причината! ББ/гебр го подържа ОП нал тъй! ОП бяха в опозиция докато не се пристанаха на ГЕРБ, които от както са на власт оплюскването/унщожаването на страната е със засилени темпове!

37

ss

преди 6 години

фашист=комунист=нацист=тоталитарист=монархист="богоизбран"=хванал господ за шлифера - все врагове срещу нормалните хора

36

Анонимен

преди 6 години

Този мйекащ *** вчера го натикаха у властта, днес вече оср:::ан до уши. Усети, че ще има гепачка и бил жертва??? Този селски хитрец бил жертва??? И с колко живеел на месец, с 1 200 лева??? Беден наш Валерко но честен. Е, няма да споменаваме Козият рог, с това хотелче помага на държавата. Истински патриот. Никога няма да си подаде оставката. Трябва с бухалки да се изкара от властта защото тя за него в трупане на пари. Сезона започва, веднага се намуши да "оправя" туризма. Верваме му!

35

АЗЗЗЗ

преди 6 години

Много боли да си едновременно СОЦИАЛИСТ и ОПОЗИЦИЯ! Ха ха ха хо ху й.....

34

Го4о

преди 6 години

Неприемливо е двете терористични организации ДПС и БСП да искат оставки от единствено представена ПАТРИОТИЧНА парламентарна коалиция в Българския парламент!

33

2 дни

преди 6 години

Два дена ни занимават със странични неща.Никой не споменава истински важните проблеми:Неосновано увеличение на: ток, вода, газ, хранителни стоки, парно.- Премахване на лимитите в болниците. Увеличение на пенсии и работни заплати.- Премахване на такса сградна инсталация.- Ако плащате високи сметки за общ водомер вода, това е защото ВИК са решили, че ако минеш някаква граница, плащаш по-скъпо. Офисите харчат много вода, защо това не се предвиди. ЗУТ и ЗУЕС - куцат отвсякъде.

32

Анонимен

преди 6 години

Симеонов е прав, тези гонения на нацисти са неприемливи! Те също са хора и имат права.

31

Анонимен

преди 6 години

Toja prodtak bkp milionera simionov da se maha siderov ganen poboinik a simionov prostsk s hoteli dalaveri tv karaka4anov kskvo stava s 300 lv min prnsia islsgahte da da gladuvat sa.vas laji no stanahe ministri s 8 9000 lv na m ta i pove4e bisnesa dalsverite vi varvat vs gerb dte takiva bkp sega gerb milioneti. Jivkovisti

30

MAKEDON

преди 6 години

Na site Bolgari..... OSVEN retkite partizani od 41-45 glaven pozdrav mu bese ''HEIL ***''

29

Тато из Правец

преди 6 години

Ако тоя крадлив *** оцелее и тоя път- НЯМА ДЪРЖАВА !!!

28

сминдух енд чесън

преди 6 години

След като лова на фашисти е разрешен у нас да видим къде се крият въпросните гадинки.Очевидно едно от местата е коридорите на властта.

27

Анонимен

преди 6 години

Валерка,ти и твоите двама ортака,дето не можете да се гледате,не сте жертви нито на фашизма,нито на каквото и да било.Вие сте и жив т-шак на природата.

26

НЕ ПАТРИОТ

преди 6 години

ДА ПОБЛИКУВАТ ЗАПИСА И ДА СИ ХОДИ.КЪДЕ Е БОКО МОРАЛИСТА.ЩО МЪЛЧИ ? БОКО НАЛИ СИ СПРАВЕДЛИВ.УВОЛНЯВАИ.СИМЕОНОБ ИЗПЛЮИ КОКАЛА И СИ ВЪРВИ.АМА НЕИСЕ КОКАЛ ТЪКА ЛЕСНО НЕ СЕ ИЗПЛЮВА .ЗАХАПЕ ЛИ СЕ ВЕДНЪЖ ТРЯБВА ДА ТИ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ ЗА ДА ГО ПУСНЕШ

25

М, да ...

преди 6 години

Симеонов се чувства фашист и жертва на лов ли?

24

Ей Ей Ей

преди 6 години

Хайде стига с тоя Холокост. Това че една група черпи дивидент от страданието на предците си, не може да ни превръща в роби. Вижте сега- САЩ са избили десетки милиони индианци - а днес паметници на американци в България - бол.

23

саки

преди 6 години

Тоз валерко ,само гаф след гаф братче. Забавен тип.

22

до 13

преди 6 години

Не комунистите са проблема, а болшевиките! Комунистите по нашите земи са избити зедно с фашистите през 1944, за да могат болшевиките (като този от снимката, и шефът му, и въобще всички дето ги гледаме по телевизията от 1944 насам) да си оправят живота, продавайки всичко материално и нематериално на този с по- добрата оферта. Ама докато слушате само Инджев и Коритаров (не по- различни от аматьори болшевики), няма как да го проумеете!

21

до 15

преди 6 години

Грешка.Такива ни управляват през последните 72 г. През първите 45 от тях, освен ид.и.оти бяха и малограмотници. Днес сърбаме попарата, надробена още тогава.

20

М, да ...

преди 6 години

Той(В.Симеонов) въобще не осъзнава, че вече не е обикновен човек който може свободно да изказва мнения - предимството да не си политик-, а е човек който трябва да внимава какво казва и как звучи! Да разбира същноста на случващото се около него! Холокоста е събират като *** нормални хора, нормални обиковинни семейства като *** от къщите им, качват ги на вагони и ги карат едни в пеща, други за доизживяване, с трети правят брутални експерименти (-Менгеле)!Политиката е отговорност!

19

Анонимен

преди 6 години

До до 6Описал си много точно манталитета на следдеветосептемврийските "комунисти". Това, че си ги обозначил като фашисти, не е грешка.